Ce fac daca imi place alt barbat?

Esti angajata de ceva timp intr-o relatie sau sunteti deja casatoriti, iar tu esti cea care are o problema: esti atrasa de alt barbat. Daca stai sa analizezi situatia, vei...
Esti angajata de ceva timp intr-o relatie sau sunteti deja casatoriti, iar tu esti cea care are o problema: esti atrasa de alt barbat. Daca stai sa analizezi situatia, vei observa ca nu este vorba despre o problema a ta, ci despre una a voastra. Daca lucrurile ar functiona asa cum trebuie intre voi, tu nu ai avea de ce sa ajungi intr-o astfel de situatie.

Fie a intervenit rutina, fie neajunsurile, fie sunteti foarte ocupati amandoi si nu mai aveti timp unul pentru celalalt iar lista aceasta de motive poate continua. Cand ajungi in acest punct, este mult mai importanta reactia pe care o vei avea decat analiza cauzelor care te-au adus aici.

Pentru a intelege mai bine, incearca sa asociezi aceasta intamplare cu situatia in care te-ai confrunta cu o boala: in momentul in care te imbolnavesti, tot ceea ce conteaza este sa te vindeci si, abia pe viitor, vei avea grija sa identifici si sa elimini cauzele afectiunii. Acelasi principiu se poate aplica si in acest caz, cu specificatia ca remediul este in mainile tale.

In situatia in care tie iti place un alt barbat, exista doua posibilitati: doar sa te simti atrasa fara sa fi primit vreun semn din partea lui si, a doua varianta, unde vorbim de reciprocitate in ceea ce simtiti. Daca sentimentul nu este reciproc si tu ai deja pe altcineva, nu ai nimic de facut decat sa iti revizuiesti atitudinea si sa reusesti sa depasesti acest punct. Evident, problema tine de tine sau de relatia in care esti implicata.

Dar daca ceea ce simti este foarte puternic, iar el este pe aceeasi lungime de unda cu tine, atunci te confrunti cu o situatie mai dificila, pe care trebuie s-o tratezi cu seriozitate si sa iei o decizie rationala.

Trebuie sa analizezi foarte bine ceea ce se intampla si, mai ales, raportul cu partenerul actual. Se poate sa treceti printr-un moment mai dificil si, atunci, tu sa iti indrepti atentia catre altceva sau altcineva, sau este posibil ca in relatia voastra sa nu fi intervenit nici o schimbare si acest episod ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru tine. Aceasta conjunctura indica faptul ca cel pe care il ai deja langa tine nu este partenerul care sa ti se potriveasca.

Este posibil chiar ca, abia in acest timp, sa iti dai seama ca relatia ta actuala nu este ceea ce ai nevoie sau, pur si simplu, ca a fost doar ceva trecator. Daca ajungi la aceasta concluzie, este indicat sa iei masuri: fie sa incerci sa schimbi ceva cu scopul de a imbunatati anumite aspecte care nu te satisfac, fie sa pui punct.

Este foarte important ca, in momentul in care iei o decizie, sa faci abstractie de lucrurile care vin din exterior. Tu esti cea mai importanta, este vorba despre viata ta si nu trebuie sa iei in calcul parerea celor din jur in privinta alegerilor pe care le faci - decizi pentru tine si nu pentru ceilalti.

Daca relatia in care esti implicata nu mai merge si nici nu exista posibilitatea sau dorinta, atat din partea ta cat si a celuilalt, de a remedia acest aspect, atunci lucrurile sunt clare: poti face exact ceea ce doresti, fara sa te invinovatesti.
 

Comentariile 1-50 din 133

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • io pe 14 Ian 2014, 13:28
    pt Diana de 19 ani..cu j si q

    ...impusca-te sau invata lb.romana....

    0
    0

  • vio pe 12 Dec 2012, 12:31
    anagramati

    Sincer, inainte sa cereti sfaturi apucati-va sa invatati limba romana...aveti mari probleme cativa dintre voi( ex: larisa, alin 86...). Iar in ceea ce priveste subiectul, fiecare este liber sa faca ce vrea...asa ca TRAITI, IUBITI SI BUCURATI-VA DE FIECARE ZI PENTRU CA VIATA ESTE PREA SCURTA CA SA MAI AVEM SI REGRETE!

    0
    0

  • Ares pe 23 Nov 2012, 13:43
    Solutia!

    Nimeni nu a dat o solutie radicala, nici macar psihologii care au mai postat pe aici. Va spun eu, solutia e foarte simpla: In primul rand el sau ea(ma refer la cei in cauza care au tentatii reciproce unul fata de celalalt), indiferent de caz(ca sunt casatoriti sau nu, au copii sau nu) trebuie sa faca urmatorul pas : sa nu mai dea curs la gesturile care provoaca atractia, sa incerce sa il/ sa o ignore, sa faca exact invers de cum simte si garantat, in maxim o saptamana va disparea atractia reciproca(asta nu inseamna ca tb sa il/ sa o injuri, etc., nu gesturi extreme, ci doar un fel de ignoranta). E cea mai simpla solutie, greu de aplicat, dar pentru un om hotarat, care stie "sa ia taurulul de coarne" e aplicabila, si practic nu va sti nimeni dupa rezolvare(ma refer la sot, sotie, prieten, prietena) ca a fost ceva intre voi. Daca nu se rezolva , at. al doile pas care tb facut e sa vb fata in fata cu persoana de care esti/este atras/atrasa de tine. Sa o intrebi simplu ce vrea de la tine si sa ii spui ca tu te-ai hotarat sa renunti la atractie, ca vrei sa ramaneti la nivelul de dinainte si atat. Daca nici asa nu merge, al treile pas, cel mai extrem este sa discuti cu sotul, sotia, prietenul, prietena celui/celei in cauza, sa ii spui ce s-a intamplat si ce vrei tu de fapt. Astfel se va rezolva problema amiabil si fara niciun resentiment, poate chiar veti rama ne prieteni in continuare si doar atat. In concluzie, in astfel de cazuri incertitudinea si tacerea, necomunicarea aceste probleme nu face decat sa adanceasca abisul creat intre parteneri. Si tutusi, spre deosebire de alte comentarii si pareri, daca apare acesta atractie, e ceva uman, firesc, chiar daca unii sau altii spun ca e infidelitate sau ca nu mai e iubire intre parteneri. Fals, pentru ca e doar un joc al mintii, fara sa se fi produs un act fizic. Va doresc sa va folositi cat mai mult cu putinta capacitatea creierului pentru a rezolva aceasta situatie perfect normala si care se intampla la foarte multe persoane.

    0
    0

  • larisa pe 31 Oct 2012, 00:53
    privitul

    sunt casatorita de 9 ani am 2 baieti si cred ca ami place alt cineva, nu am nimic cu acea persoana ,dar de cate ori ne vedem ne uitam unul la altul an ochii ,eu deja am anceput sa fiu atrasa de iel,el ma cunoaste bine ,ami cunoaste sotul de cate ori stam de vorba ancepe sa faca glume cu mine,cand se andeparteaza ma priveste an ochii.voi ce credeti ma place sau face misto de mine....,

    0
    0

  • alin86 pe 10 Aug 2012, 16:46
    pt toate panaramele...

    dragele mele,ma mir cum nu va e rusine sa spuneti aceste tanpeni,oare cand va-ti casatorit nu vati gandit cu ce va legati?ia ganditiva ,oare daca el ar face asa ceva cu vati simti?nu va ganditi ca si persoana de langa voi are un suflet si ca din cauza voastra o sa sufere toata viata?eu stiu un lucru...atunci cand iubesti pe cineva ai ochi numai pt el,eu zic ca toate zdremtele sa ajuungeti in iad..sa suferiti in cele mai groaznice chinuri,inca mai aveti curaj sa cereti sfaturi...curvelor...

    6
    6

  • diana pe 12 Dec 2011, 01:13
    un al doilea baiat

    buna, sunt diana si am 19 ani stiu cam mica pt ceea ce o sa va sp.Am o mare dilema in ceea ce priveste problema pe care o am. Sunt intr o relatie de 5 ani cu un baita care are j el 24 d ani, il iubesc si ma iubeste lafel d mult, ne intelegem perfect nu exista niciun moment d monotonie intre noi sau alte lucruri care ar putea sa inchee o relatie, insa exista un dar..... deci de vro 2 saptamani a inceput sa iasa q noi un baita p care il cunosc dinainte, insa aqm ma uit la el q alti ochii. Mereu sunt agitata in ceea ce ma priveste atunci cand il vad, noaptea il visez non-stop j gandul meu zboara numai la el toata ziua, de parca asi fi obsedata. Nu stiu c sa fac.... el are 28 j a fost casatorit j aqm este divorta, j este intr o rellatie cu o fata care nu iese deloc q ea, dar prietenii imi sp k este foarte indragostit k din acest motiv s a si despatit de sotie. El este practi un copil dar nu stiu c sa fac q mn k ma gandesc mereu j nu vreau sa fac o greseala ca sa regret mai tarziu in ceea ce privete relatia q iubitul meu.... ceea ce nu neg este faptul k imi doresc din tot sufletu sa l sarut atunci cand ma uit la el .... j poate ca mintea mea zboara departe dar c pot sa fac....Cele care ati treqt prin asa ceva va rog sa ma sfatuiti j pe mine :*

    4
    2

  • vero pe 19 Oct 2011, 10:16
    imi e dor de el...

    buna, as vrea sami raspunda si mie cineva ce sa fac, eu am 22 de ani sunt de 2ani si 6 luni intr-o relatie, dar ma gandesc mereu la altcineva pe care lam cunoscut cu 4 ani in urma, a fost o aventura de aproximativ o luna dar de atunci mereu ma gandesc la el in fiecare zi am zis ca poate trece ca o sa intalnesc pe cineva si ma indragostesc dar nu sa intamplat imi este dor de el din ce in ce mai mult, si chiar daca ma simt bine cu baiatul cu care sunt acuma imi vine mereu in cap acea aventura si acel baiat, astept pareri ce sa fac sal caut si sai zic sau sa raman cu baiatu cu care sunt acum. merci mult

    2
    4

  • adry pe 18 Sep 2011, 16:12
    NU vreau sa ma simt vinovata!

    Sunt casatorinta de 5 ani si am un baietel de 2 anisori. Sotul meu a fost mereu un barbat mai rece dar pana sa apara copilul cred ca eu am umplut acest gol. Am crezut ca poate se va mai schimba dar la fel se comporta si cu cel mic. Cand vorbim despre asta imi spune mereu ca asa este el si nu poate fi altfel. Am incercat sa fiu si mama si tata dar de curand mi s-a intamplat cea mai "proasta gluma". Am plecat in vacanta la mama mea si acolo am intalnit un barbat mult mai tanar ca mine, eu am 32, care mi-a intrat la suflet fara sa fiu intrebata. Se comporta atat de frumos cu copilul meu si am vazut gesturi de tandrete pe care tatal lui nu le-a facut niciodata. Desi am o responsabilitate fata de sotul meu nu reusesc sa ma adun si ma las condusa de emotii. Cred ca si lui ii sunt simpatica dar pastreaza o anumita distanta si il inteleg. Peste o saptamana ma intorc acasa si simt ca las o bucatica din mine in urma. As vrea doar o imbratisare de la el sa ma simt din nou femeie. Am evitat sa spun ca el este un student la teologie

    0
    5

  • adry pe 18 Sep 2011, 16:08
    NU vreau sa ma simt vinovata!

    Sunt casatorinta de 5 ani si am un baietel de 2 anisori. Sotul meu a fost mereu un barbat mai rece dar pana sa apara copilul cred ca eu am umplut acest gol. Am crezut ca poate se va mai schimba dar la fel se comporta si cu cel mic. Cand vorbim despre asta imi spune mereu ca asa este el si nu poate fi altfel. Am incercat sa fiu si mama si tata dar de curand mi s-a intamplat cea mai "proasta gluma". Am plecat in vacanta la mama mea si acolo am intalnit un barbat mult mai tanar ca mine, eu am 32, care mi-a intrat la suflet fara sa fiu intrebata. Se comporta atat de frumos cu copilul meu si am vazut gesturi de tandrete pe care tatal lui nu le-a facut niciodata. Desi am o responsabilitate fata de sotul meu nu reusesc sa ma adun si ma las condusa de emotii. Cred ca si lui ii sunt simpatica dar pastreaza o anumita distanta si il inteleg. Peste o saptamana ma intorc acasa si simt ca las o bucatica din mine in urma. As vrea doar o imbratisare de la el sa ma simt din nou femeie.

    1
    4

  • bella pe 7 Iul 2011, 19:39
    Mi se intampla si mie

    sunt casatorita de 10 ani. imi iubesc sotul dar am cunoscut un barbat care ma atrage. ma innebuneste. nu a fost nimic intre noi. el vrea sa fie cu mine. sa avem o relatie. e casatorit si el. nu stiu. sunt confuza. nu vreau sa fac ceva gresit. simt ceva ce nu am simtit niciodata. oare ce?

    9
    2

  • tess pe 19 Mar 2011, 16:51
    imi place

    viata nu tine toata viata

    3
    7

  • gabriel pe 7 Mai 2009, 17:54
    Sinceritate si hormoni

    Buna fetelor Sunt barbat, dar patit, in ambele sensuri.Nu e vorba de sex, ci doar "a te simti bine cu altul". Scurt: 1.Multa lume confunda indragostirea cu fluturi in stomac - (expresia vine din franceza: papillon en estomac"), cu iubirea. NU e asa. Indragostirea NU tine mult! - De regula e legata de implinirea unei nevoi afective primare - de atentie si distractie. Majoritatea se indragostesc pentru ca au un interes comun cu celalalt si o nevoie afectiva neimplinita sau neglijata in casatorie. Dupa niste ani de casatorie, in care se instaleaza IUBIREA - legata de sentimentul de confort sufletesc, ideea de ACASA. Unde te simti bine fara sa incerci sa pari altfel, unde simti ca esti prieten cu celalata persoana, unde poti sa nu iti dai mereu flori si sa faci declaratii de dragoste. Dar tii la celalalt, stai noaptea cu el daca e bolnav, te duci sa il depanezi daca a ramas cu rotile sparte undeva, mai speli vasele in locul celuilalt, etc. Mai te certi, ca nu vezi mereu lumea la fel cu celalalt. Iubirea e bunavointa de a accepta punctul celuillat de vedere, dorinta de a ierta, sinceritate. De regula iubirea e neconditionata - adica iubesti si daca celalalt nu e Brad Pitt sau Angelina, si daca e mai gras, mai slab, un defect fizic, daca e necoafata sau neras etc. capcana e ca IUBIREA - care exista! devine cu timpul nespectaculoasa si rutiniera. Unele nevoi afective care le aveam la inceput incep sa iasa la suprafata. Caci uitam cu timpul sa ne acordam atentie, sa le oferim mici suprize, sa iesim doar noi doi impreuna undeva, fara copii. Femeile au nevoie de admiratie, de distractii, de a fi rasfatate din cand in cand cu cate un cadou si o seara cu lumanari in care sa nu gateasca ea. Barbatii au nevoie de afectiune, nu doar sex, uneori un masaj tandru, sau din cand in cand o simpla imbratisare sau un mic cadou poate face minuni. E important sa intelegem ca universul feminin si cel masculin sunt diferite. De aceea, pentru toate doamnele si domnii aflati in situatii de triunghi conjugal va spun, caci sunt patit: Discutati cu sotul vostru nevoile pe care le aveti. Spuneti-i de atractia pe care o aveti. Nu va ascundeti, si mai ales nu mintiti. Minciuna face foarte rau.Mai ales daca se afla ulterior ca ea sau el a plecat undeva - cu "partenerul" pe furis. Chiar daca doar la un restaurant. Imaginatia sotului ranit poate amplifica enorm evenimentul. ranile pot dura mult. E pacat pentru o aventura de o noapte, cat de minunata ar fi ea, sa iti pui in pericol o viata linistita. Nu mergeti pe idea ca sotul sau sotia nu vor afla. Se simte in comportament. Daca ai inceput sa minti si sa te ascunzi, incepi sa te inchizi fata de partener tot mai mult. Esti tentat apoi sa minti mai mult. Si implicit sa il dispretuiesti pe sot. El poate simti ca e ceva care nu merge. Daca afla mai tarziu de aventura voastra, nu taota lumea inghite usor asa ceva. Puteti strica fericirea de o viata pe cateva senzatii de moment. Mai bine fiti transparente, vorbiti cu sotul de nevoile voastre, fiti insa serioase, fiti sigure ca el a priceput mesajul. Stiu ca nu e usor.Dar daca va iubiti sotul si el tine la voi, merita.

    11
    0

  • MADA pe 24 Oct 2008, 14:09
    CE FACI ATUNCI

    DAR CE FACI ATUNCI CAND SOTUL TE DESCONSIDERA ,DEZAMAGESTE SI E MEREU OCUPAT CU ALCEVA .NU E LANGA TINE CAND AI NEVOE ,CRED CA NICI NU VREA SA VADA CA AM NEVOE DE EL .IAR DUPA 7 ANI SI DUPA CE FACI 2 COLII GEMENI ,ITI DAI SEAMA CA LANGA TINE E UN STRAIN, K AI O FAMILIE DAR ESTI DEFAPT SINGURA.ASTEPTAND O MINUNE SA RECAPETI INCREDEREA APARE EL SI TE FECE SA CREZI SI SA SIMTI TOT CE UITASI PANA ATUNCI.IAR TU TE AGATI DE ACEA STARE DE BINE SA NU CUVA SA O PIERZI STIIND TOTUS K EL E UN BARBAT LIBER

    5
    2

  • SibiuVip pe 23 Mar 2008, 02:45
    Mai sunt doar 9 zile

    Da doar 9 zile si schimb prefixul , 30 o varsta rotunda si totusi clipele din viata, frumoase sau urate ce au fost au ramas toate doar amintiri, ranile se vindeca incet, doar singuratatea imi este prieten si o urasc din toata fiinta mea . ce pot spune totusi "AVETI GRIJA DE VOI SI SA FITI SANATOSI SI FERICITI. PS: nu am reusit prea multe nu am avut suficient timp , insa daca ai niste casti conectate la pc sau boxe si sunt pornite , si in plictiseala ce te apasa vei vrea sa intri pe site-ul ingeri.info sper ca muzica de acolo sa nu iti aduca tristete ci doar un zambet , Ingeri pentru Ingeri VA DORESC O VIATA VIE TUTUROR .

    2
    2

  • SIBIUVIP pe 23 Mar 2008, 02:36
    pt TOTI

    Barbat sau Femeie, toti avem dreptul la fericire, toti avem dreptul la tratament egal toti suntem egali, toti suferim sau zambim . nimeni nu are drepturi mai mari decat celalalt si nici obligatii . tineti minte si bagati la cap SUNTEM EGALI

    1
    2

  • sibiUvip pe 23 Mar 2008, 02:17
    pt luiza "ce pot face? "

    parerea mea personala : decizia care o vei lua depinde in totalitate doar de tine. insa .... oare ce este mai important in viata ta ? gandeste-te prin acest aspect ... cine cand cum cat a fost alaturi de tine ... iar el, acest printz de peste hotare iti cunoaste vechea viatza, stie de copil, il accepta ... va vrea pe amandoi sau doar pe tine ... gandeste-te ca poate daca sotul tau este de domeniul trecutului pt sufletul tau , copilul este viitorul tau , este parte din tine ... cum am zis decizia iti apartine insa, gandeste-te bine pune in balanta Trecutul/Prezentul si vei afla raspunsul, ce iti mai pot zice este : oare cand l-ai cunoscut pe sotul tau te-a facut fericita, pt cat timp care e diferenta intre o aventura frumoasa de 1 saptamana si ceea ce a facut sotul tau pana in momentul in care ai stiut ca el va fi cel de care alaturi vei sta ... eu cred ca trebuie poate dubla perioada cu noua relatie pentru a-ti da seama de decizia corecta . unde mai pui ca ai si un copil care la un moment dat il vei pierde, esti casatorita si vei putea fi considerata "mama denaturata" stii ce inseamna asta ? iti distrugi toata viata ..... ai grija de tine ce pot sa spun si sper ca decizia ce o vei lua sa fie cea corecta.

    1
    1

  • sibiuvip pe 23 Mar 2008, 02:04
    pt toti {pt Candy}

    din proprie experienta si din ceea ce vad zi de zi casatoria este intradevar ceva sfant , din pacate se pare ca acest pas duce doar la destramarea relatiei ce o ai, iar la partea cu "Nu intra intr-o casatorie daca nu iubesti cu adevarat." din proprie experienta iti spun : " Daca iubesti cu adevarat, ceea ce foarte putini pot face, sa iubeasca fara limite , cu o incredere in cel de langa el ce depaseste limitele imaginatiei, sa iubesti mai mult decat propria viata, iar cel de langa tine NU ITI IMPARTASESTE ACEASTA IUBIRE, ceea ce nu o sa afli aproape niciodata daca nu vrei sa vezi si realitatea atunci : Relatia = 0 "ZERO"

    0
    1

  • Sibiu Vip pe 23 Mar 2008, 01:57
    a fost iubire sau amagire?

    mars57 12.03.2008 14:21 Din comportamentul lui, ceva mai rezervat si din faptul ca nu mai mergem des la restaurant ca la inceput. Sa fie oare de vina situatia lui financiara , care de fapt nici nu ma intereseaza? Un barbat are datoria sa-si intretina sotia. a fost iubire sau amagire? vs a fost interesul tau sau doar interese OARE CHIAR NU TE INTERESEAZA SITUATIA FINANCIARA? OARE O MANCARE NU ESTI SI TU IN STARE SA O FACI IN CASA , DOAR LA RESTAURANT ITI PRIESTE? , SI O SOTIE NU ARE OARE ATUNCI OBLIGATIA SA ISI RESPECTE SOTUL ASA CUM ESTE ?

    3
    1

  • SibiuVip pe 23 Mar 2008, 01:50
    Ce fac daca imi place alt barbat?

    BRAVO: el 06.03.2008 20:10

    0
    3

  • luiza pe 21 Mar 2008, 17:53
    ce pot face?

    si eu ma confrunt cu o situatie de asa natura si chiar nu stiu ce anume sa fac.am un baietel de 3 ani si eu sapt viitoare fac 23 de ani cu sotul meu nu mai sunt nici macar amica ci doar parintii copilului si atat am cunoscut pe cineva am riscat am plecat in concediu la el in italia timp de o sapt insa fara cel mic m-am simtit bine pot spune ca ne potrivim din toate punctele de vedere dar oare sa pierd familia pe care o am pt ceva ce poate e doar o atractie de moment?

    0
    1

  • Candy pe 15 Mar 2008, 22:32
    pt toti!

    Nu intra intr-o casatorie daca nu iubesti cu adevarat. La timpul potrivit Dumnezeu iti v-a trimite persoana potrivita, tot El iti va da putere sa o iubesi toata viata!!!

    5
    1

  • OLIVIA pe 14 Mar 2008, 11:53
    pt livia

    sunt asistenta sociala,ar accepta sotul tau sa participe la sedinte de tepapie,pentru rezolvarea problemelor din cuplu.De dragul copiilor si al vostru ar trebui sa incercati ceva.Pace si liniste sufleteasca iti doresc.

    3
    1

  • mars57 pe 12 Mar 2008, 14:21
    a fost iubire sau amagire?

    Am cunoscut un barbat tare dragut(frumos, destept), singur(divortat) de care m-am indragostit nebuneste si ne-am si casatorit. Relatia a mers mult mai bine la inceput, asa cred eu, acum avand impresia ca nu ma intelege. De unde am tras aceasta concluzie? Din comportamentul lui, ceva mai rezervat si din faptul ca nu mai mergem des la restaurant ca la inceput. Sa fie oare de vina situatia lui financiara , care de fapt nici nu ma intereseaza? Un barbat are datoria sa-si intretina sotia. Pentru comportamentul lui din ultima vreme am hotarat sa nu mai fiu la fel de dragastoasa cu el ca inainte. Oare gresesc?

    0
    1

  • ANNY pe 12 Mar 2008, 14:06
    pentru lumyna si pt daria

    Buna !!! Si La multi ani pt 8 Martie !!!!!!!!!!! Imi pare ca tre sa iti zic asta daria,dar nush cat de bine am intels eu ceea ce ai facut tu: ideea de final e ca ai fost si cu alt barbat in timp ce totusi ai rams langa sotul tau???Bravoooo...pai hai sa iti zic ceva!!!pt asta esti mandra ca ai facut dragoste cu alt barbat si ca totusi ai rams langa sotul tau???(daca am intels bine?!?!?!?!) Imi pare rau dar cred ca ceea ce ai facut tu a fost un fel de razbunare si putin "rasfat "sa ii zicem-de care pp ca ai avut mare nevoie.....Dar,asta categoric nu e o solutie ,clar!!!Iar pt tine lumyna,te rog,sa nu fie un exemplu...k nu e demn de urmat!!!!!Daria...daca ti se intampla tie treaba asta..???....k eu am nenumarate cazuri(femei) carora li se intampla ceea ce i s-a intamplat sotului tau,iar in momentul ala...daca el ar fi procedat ca tine-ce faceai???si fara sa aiba musca pe caciula(cum zici ca tu nu consideri ca ai fi gresit cu ceva)...nu e bine si nici corect..!!!!!!!!!!! Altceva: vedeti ca sunt foarte multe persoane pe aici...carora ,imi dau seama,le lipseste curajul de a lua o decizie-radicala-si sfaturile lor sunt clar radicale si incurajatoare la fel de fel de despartiri si renuntari la ceea ce aveti...O decizie trebuie luata in urma verificarii tuturor metodelor de a readuce la viata ceea ce a avut viata odata...nu asa cu una cu doua-si nimic nu trebuie facut precoce....Pt tine lumyna-am incredere ca vei sti ce sa alegi-cat despre fetita nu te-am sfatuit sa renunti la viata ta pt ea,numai amre atentie la barbatii ce vor aparea in jurul tau-macar sa fie atrasi de copilul tau,k nu sunt putine cazurile in care apar conflicte din cauza copilului(care de fapt nu este al lui-ei),si orice decizie vei lua-fara sa fii influentata de cineva-ca aici mesajele se lasa,si e mai bine sa fii tu raspunzatoare pt deciziile tale decat o pers cu un dezv simt al sfatuitorului,care de fapt nu este decat un nick-name cu un comentariu....Asta de fapt e valabil PENTRU TOATE CE VA EXPUNETI PROBLEMELE AICI,SI PAOTE DORITI UN SFAT DE LA CINEVA!!!!!!!!!!!!!!LUMYNA ,ITI DORESC SA AI CAPACITATEA DE A LUA CEA MAI BUNA DECIZIE PT TINE,SI ULTERIOR PT FETITA TA...CARE SI EA PANA UNA ,ALTA,TRE SA TRAIASCA INTR-UN CAMIN IN CARE SA PREDOMINE ARMONIA ,VOIA-BUNA,SI SA AIBA NISTE PARINTI SANATOSI SI FERICITI!!!!!OK????PUPICI,IAR DACA TI-AM FOST DE AJUTOR,MA BUCUR!!!!!!!!!!!

    1
    1

  • dora pe 12 Mar 2008, 10:58
    de 4 ani

    salut,am o relatie de 4 ani cu iubitul meu, fiecare avem 20 de ani, suntem la facultate in orase diferite, si ne vedem de obicei duminik..el se poarta cu mine deosebit de frumos, ma iubeste,dar de vreo 6-7 luni eu m-am schimbat f mult si ma enervez f repede, parca timpul trece mai greu cand ne vedem,si nu sh ce sa fac..oare a intervenit distanta?tin la el mult dar nu stiu daca il mai iubesc, ma gandesc incontinuu la asta dar parca nu gasesc niciun raspuns..Astept un sfat...multumesc

    0
    1

  • mary pe 12 Mar 2008, 00:10
    pt pretty woman

    Scuze ca nu am mai aparut.iti multumesc pt sustinere iar ideea cu discutiile astea aici chiar face un mare bine fiecaruia.macar asa ne mai putem destanui si noi intre noi,fetele,,,,caci prieteni adevarati in ziua de astazi doar in carti de povesti mai gasesti.Suntem un mic clubulet acum.va pup pe toate

    2
    1

  • angy pe 11 Mar 2008, 18:51
    pt.cat

    ...mda, as vrea eu sa pot! nu am putut sa ma rezum la o singura noapte.Inca continui. Ma simt uneori vinovata dar el ma face fericita.ma intreb oare e mai bine sa renunt la ceea ce ma face fericita?chiar nu stiu si negandindu-ma prea mult...merg mai departe.

    0
    1

  • Diana21 pe 11 Mar 2008, 04:26
    Raspuns pt. GABY!

    Esti sigura ca nu-ti mai iubesti sotul? Esti sigura ca El chiar este interesant de tine, si nu doar pentru moment? Pe cine iubesti mai mult? pe tine sau pe sotul tau? De ce iti este cu adevarat frica? Ce te nemultumeste la sotul tau? Ai incercat sa rezolvi acele probleme? Ai incarcat macar sa comunici cu el? RASPUNSUL E LA TINE, NU AI NEVOIE DE SFATURILE NIMANUI, fiecare caz e cu particularitatile lui, tu stii mai bine ce e la tine in casa si in sufletul tau. Eu am numai 21 de ani, SI SINGURUL MEU SFAT ESTE SA NU TE GRABESTI SA IEI O DECIZIE.

    0
    1

  • Diana21 pe 11 Mar 2008, 03:57
    raspuns pentru vasile

    Atat femeile cat si barbatii au interes pentru ceea ce reprezinta "material". Eu insami am cunoscut barbati materialisti (care au si recunoscut). Partea materiala pentru o femeie inseamna siguranta. De la inceputurile omenirii barbatii aduceau de bunavoie si nesiliti de nimeni tot felul de mici "comori" de la pietricele de rau pana la nestemate, etc, pentru a intra in gratia femeii. Deci, repet : "materialul" pentru o femeie reprezinta confort, siguranta, de ce nu?! rasplata! E un mic atu al acelora barbati care-l poseda. La urma urmei care e acea femeie care sa nu-si doreasca confort?! In fine, asta e o alta discutie. Referitor la articol, precizez ca si eu am trecut printr-o astfel de experienta. Mi-a sucit mintile un barbat, (defapt nu mintile ci hormonii), eram implicata intr-o relatie de cativa ani, el nu prea mai avea timp de mine, iar relatia sexuala era aproape inexistenta. Dar il iubeam destul de mult si am ignorat acea ispita (cam 3 luni de zile am avut-o in cap), apoi a disparut rapid asa cum a aparut. Insa! de retinut! nu am facut nici o "investigatie" referitor la cauzele aparietiei acelei "ispite" si nici nu am comunicat, asa ca despartirea a fost inevitabila.

    0
    2

  • mia pe 10 Mar 2008, 16:22
    povestea mea

    am citit aceste comentarii si ma bucur ca nu sunt singura care a trecut prin asta, si eu sunt intr-o relatie de 2 ani jumatate si focul de la inceput s-a cam stins asa ca am deschis portita catre lumea exterioara si a aparut el...EL care spunea ca ma place de foarte mult timp, ani...dar nu a avut niciodata curaj sa se apropie, El care mi-a aratat ce insemna intr-adevar sa iubesti si de care m-am indragostit din prima si nici acum dupa 2 luni nu mi-a trecut, EL care era perfect, aproape tot ceea ce cautam la un om. Nu am avut curaj sa rup relatia veche pentru ca si el e un om cald care mi-a fost alaturi in momente grele dar din pacate ne-a lipsi pasiunea inca de la inceput...am crezut ca o sa seschimbe in timp dar nu a fost asa, din cauza lui am devenit f rece si nu mai simteam nimic pana cand a aparut el si a reinviat femeia din mine.... Am incercat sa am o relatie si cu tipul nou dar nu am reusit, ne-am vazut de cateva ori si era foarte bine...dar a doua zi ba spuneam ceva si nu ii placea si ma trezeam cu un sms ca nu vreau sa te mai vad sa imi vad de viata mea, iar dupa cateva zile iar vroia sa ne vedem si iar o luam de la capat in acelasi mod....eu pentru ca eram super indragostita acceptam de fiecare data sa ne vedem, intre timp reletia veche mergea din ce in ce mai rau am incercat sa o resuscitam si am reusit cat de cat...dar numai eu stiu prin ce am trecut in ultimele luni...dar gandul tot la EL imi e chiar daca poate nu merita asta. Totul e atat de confuz, dar stiu sigur ca imi este foarte dor de EL as da orice sa se intoarca, dar va pleca din tara... In acest timp relatia veche moare usor...ne certam din ce in ce mai des, el imi cumpara tot felul de cadouri scumpe pt ca si el simte ca ceva s-a schimbat si nu am curaj sa ii spun ca l-am inselat pentru ca ar pleca si el si nu vreau sa raman singura....

    0
    1

  • Oana pe 10 Mar 2008, 15:35
    Fericire...

    Ce cauta fiecare om in viata ? Cred ca FERICIREA e printre primele lucruri pe care fiecare si le doreste... Sunt tanara .. am 23 de ani si pot spune ca intr`o mare masura sunt de acord cu cele spuse de Nasha.. DAR exista acel DAR... cred ca nu ar trebui sa facem din fericirea noastra... nefericirea altor persoane .. Asta insemnand ca trebuie sa cantarim bine balanta ... si inainte sa luam o decizie sa incercam sa fim diplomati.. sa nu aducem multa durere in sufletul altora..Si mai mult .. cred ca o relatie NU mai funcioneaza din vina amandorura.. nu as putea spune ca e femeia sau barbatul de vina fiindca fiecare are partea sa... Consider ca o femeie incepe sa se schimbe mult dupa primul copil...si neglijandusi barbatul... el incepe sa caute ... si cautand ... gaseste nu? La fel sunt de parere ca o femeie dupa 35-40 de ani se chimba ... neoferindu`i barbatului nevoile... Cu totii stim ca barbatii gandesc cu alt CAP.. si e adevarat chiar daca multi il neaga ... Ma bucur ca Gopo nu`l neaga.....Adika daca femeia nu`l mai satisface in pat .. isi cauta alta SIGUR... fiindca asta e una din necesitatiile barbatului...Dar pentru ca o relatie sa functioneze .. cu adevarat, eu consider ca primul dupa iubire ar trebui sa fie COMUNICAREA... pentru a exprima tot ceea ce doreste fiecare ... O data ma certam cu iubitul din cauza faptului ca in fiecare duminica mergem la film .. la cina si altceva nu mai facem.. la care il intreb " Ti`ai dorii sa facem altceva?" De aici am putut afla cred ca vreo 10 lucruri despre care nici macar nu visam si i`am spus dupa cateva zile... "Nu pot sa ghicesc ce e in capul tau... asa ca te rog sa vii cu idei mai des".... Fiecare cunoaste cel mai bine ce e in relatia lui ... si fiecare o sa faca gandindu`se la fericirea lui Ceea ce doresc eu la fiecare e multa fericire .. indiferent de unde sau de modul in care o primesti.. fie prieten, iubit, sot, amant....

    0
    1

  • gopo pe 10 Mar 2008, 12:33
    o parere din tabara adversa

    in afara de titlu,consider slabut, creatia d-nei gheorghiu....credeti-ma pentru asta nu a-s fi incercat sa scriu un comentariu.....dar o fac pentru ca am citit comentariile voastre stimate d-ne.Nu doresc sa intru in polemica cu cele care vad rezolvarea cu ajutorul credintei.Nu ma adresez lor, pentru ca nu cred ca au o solutie reala.Sint barbat 48 si sint de multi ani in situatie asemanatoare cu GABY .si nu e usor.Si solutia nu este intotdeauna divortul. Se poate discuta mult daca este /sau nu si mai ales din ce punct de vedere, sa incerci sa evadezi din cadrul relatiei stabile, sau daca se v-a dovedi temporal sau permanent.Asta difera de la caz la caz dupa cum e norocul/ghinionul/soarta fiecaruia.Daca ai ajuns in situatia asta (sa-ti pui problema) inseamna ca nu esti implinit(a) pe chiar pe toate planurile, sentimental si sexual sigur nu.Poti nega acest lucru (ex. fugi cu ea la biserica...)Dar neimplinirea v-a fi acolo.Si la un moment dat poti ajunge sa-ti pierzi increderea de sine ca persoana, Ani mi-au trebuit ca sa accept ideea ca am dreptul sa incerc sa caut implinirea.Nu este o decizie chiar usoara.Dar cred ca e singura alegere omeneasca.Nu sintem si nu trebue sa fim sfinti.Dar ajungem sa nu ne simtim intregi daca ni se refuza prea mult timp dragostea.Avem nevoia de atractia si de implinirea oferita de celalalt.Avem nevoie de dragoste, tandrete , mingiiere, de sex.da de sex! sa nu ne ascundem.Daca ne lipsesc multa vreme ne pierdem increderea in sine ca si fiinte sexuale.Se poate discuta daca e moral sau nu calea prin care incercam sa ne implinim daca sintem refuzati in cadrul relatiei stabile.Se poate discuta despre sansele ca ca o relatie nou inceputa (dupa divort, extra conjugal,etc) v-a fi o implinire pe termen lung sau poate numai de o noapte .Despre daca merita sau nu riscurile.Si a-ti discuta despre acestia pe forum.Eu nu despre asta as vrea sa vorbesc, ci despre ce s-a discutat mai putin: despre nevoia umana de a dori dragoste, implinire, sex ,, nevoie fara de care putem trai, dar ciuntiti, neimpliniti, nefericiti , si pe care demulte ori ne este refuzat sau ni le refuzam noi insine din diverse motive ca morala, frica, gura satului etc.Cred ca si DARIA este de acord cu mine, a ales si a primit sprijin la momentul cind simtea cea mai mare nevoie.Ce bine ca nu a refuzat-o atunci..cred ca e momentul sa inchei. pentru cine i-si mai permite sa si citeasca literatura in ziua de azi (eu de mult nu mai reusesc), as propune un roman scurt de Aldous Huxley: Geniul si zeita....cu stima gopo

    1
    0

  • pretty woman pe 10 Mar 2008, 10:35
    pt stela

    Eu zic sa il inviti la un suc, in oras... si sa te astepti la un refuz. S ar putea sa accepte. nu ai nimic de pierdut.

    0
    2

  • Stela pe 9 Mar 2008, 23:54
    ce sa fac????

    Salut,am si eu o intrebare extrem de mare!!! ce sa fac?Iata ca il plac pe un baiat de foarte mult timp,se ocupa cu fotbalul exact unde si frate-meu si de fiecare cind ma duc sa-l vad pe fratele ma duc cu pretextul sa-l vad de fapt pe el.Ce sa fac?Eu il privesc,el ma priveste cu asa o privire....nici nu stiu...nu pot ajunge la o concluzie anume...nu stiu ca saa cred..ma place sau nu...?chiar azi eu un pic de time nu i-am atras atentia si el se uita la mine.Dar cind a vazut ca nu prea ma uit la el a inceput sa nu se mai uite atit de mult la mine...ba chiar aproape ca deloc cind a inceput meciul sa joace.Deci va rog sa-mi spuneti ce sa fac???Suntem cunoscuti,ne stim,el a fost la mine acasa.ma priveste in continuare si eu,si nu stiu ce inseamna asta?Ma place....oare...???????HELP ME!IL IUBESC SI NU MAI POT!!!

    0
    2

  • dorinamira pe 9 Mar 2008, 21:46
    pt lumyna

    ai grija sa nu fie un foc de paie, analizeaza bine relatia actuala, a insela lasa semne ! Doamne ajuta !

    0
    2

  • Diana P pe 9 Mar 2008, 16:03
    Ce fac daca imi place alt barbat?

    Felicitari pt articol ! Multitudinea comentariilor il claseaza ... catre top. E trist ca sunt atat de multe relatii afectate si, ingrijorator ca lipsa de timp nu permite remedierea lor . Lipsa de timp afecteaza grav comunicarea intr-un cuplu (fara ca acesta sa aiba si alte proble...) si de aici, incepe SFARSITUL. E trist sa folosim copiii ca scuza pentru a continua o relatie ale carei perspective sunt , evident , sumbre ... E lamentabil ca nu gasim curajul de a invoca plictiseala sau saturatia, daca este cazul, si deplorabil sa gasim vina "celui de langa" pentru a pune capat, civilizat, unei relatii care "numai merge"... Constat cu surprindere cat de multi intre noi ne "ascundem", preferand sa ne erijam in martiri in loc sa admitem ca suntem toti oameni si gresim. Unii intre noi iarta, altii poate nu vor sa ierte... Asta e ! Ce sa mai cautam si sa mai intrebam atat pe altii ce sa facem?! Ne place....alegem ce ne duce mintea ! Sau, sufletul ?! Gresesc, cumva ?

    0
    2

  • Daria pe 9 Mar 2008, 10:00
    pt.D-na Marina

    Buna draga mea ! Ma bucur ca ai reusit sa te exteriorizezi si ca nu doar noi tinerii gindim asa,...............poate totusi lumea asta nu-i asa ipogrita si gri................multa sanatate ,fericire si iubire-ti doresc !

    0
    2

  • alexa12 pe 8 Mar 2008, 20:01
    un alt el

    e prima data cand citesc comentariile la un articol si asta doar ca trec prin asa ceva sunt cu sotul meu de 12 ani casatoriti de 1 an si pana acum 4 luni as fi putut jura ca mi se va intampla sa mi zboare fluturasii in stomac dar s a intamplat eu maritata el casatorit stiu ca va fii doar sex dar nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la celalat sotul meu a fost si este singurul barbat din viata mea pana ,,,,nu stiu cand as fi jurat ca pt toata viata dar acum a aparut el

    0
    1

  • ela pe 8 Mar 2008, 19:00
    ce fac daca imi place alt barbat

    asta a fost cadou de 8 martie..:P

    0
    1

  • MARINA pe 8 Mar 2008, 18:48
    aveti mare grija de sufletul vostru!

    Nu demult am auzit ovorba inteleapta care suna cam asa: ''Esti om atata vreme cat ai ceva de facut,ceva de sperat si pe cineva de iubit''. Mi se pare ca e foarte adevarat. Si spun asta dupa ce am pierdut 5 ani din viata asteptand sa-si revina din aventura un sot infidel,care m-a inselat cu cine s-a nimerit.5 ani de suferinta pentru niste prejudecati care n-au nimic de-a face cu fericirea promisa de morala crestina. 5 ani(dupa 22 de casatorie,retineti!) in care mi-am spus ca eu nu mai am dreptul la fericire,ca am doi copii mari si e rusine sa ma gandesc la altceva in viata mea. Dar vine o zi cand te trezesti totusi la realitate si iti spui: PANA AICI! dE CE SA MA PRIVEZ CU BUNA STIINTA DE TOT CE-I MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA? DRAGOSTEA E NUMAI PENTRU ALTII??? Ba nu , e si pentru mine, sunt si eu capabila sa primesc si sa daruiesc la fel ca toata lumea. Nu pledez pentru infidelitate, ci pentru dreptul fiecaruia de a se bucura de o vorba buna,de o imbratisare, de gandul ca cineva se gandeste la tine cu drag,fara sa astepte in schimb decat exact ceea ce a oferit, sufleteste si trupeste, nicidecum material. Moralitatea unilateral manifestata nu tine de cald noaptea, nu te intreaba ce mai faci, nu-ti zambeste si nu te face fericit, ci te poate face sa innebunesti de singuratate. Daca celalalt s-a dus,sa-i fie de bine,dar de ce sa nu-ti fie si tie,care ai ramas? Nu refuzati sa va bucurati inima,pentru ca ea are nevoie de atentie,nu de aprecierea ipocrita a celor care de fapt tanjesc si ei dupa acelasi lucru...

    1
    1

  • GABY pe 8 Mar 2008, 16:26
    si totusi pt mine nu are nimeni nici un sfat?

    poate nu am exprimat corect sentimentele mele in comentariul de mai sus.si eu plac pe cineva care este la randul lui interesat de mine.nu vreau sa-mi fac sotul sda sufere dar eu sufar.si inca f tare,si doare al dracului de de rau.help please!

    3
    1

  • cretan monica pe 8 Mar 2008, 16:13
    iubirea

    un sincer la multi ani ptr.toate care se simt femei!nu sunt de acord ptr.nimic in lumea asta ca o femeie sa accepte sa stea alaturi de un barbat care ii provoaca doar suferinta si durere!!am 27 ani si doi copii minunati si merg inainte ptr ei.am divortat din simplul motiv ca el a ales sa fie cu altcineva!dar am toata viata inainte sa gasesc si eu la fel persoana care intr_adevar merita iubirea care sunt dispusa sa o daruiesc.nimic nu este mai presus decat fericirea ta sufleteasca

    0
    1

  • Dana pe 8 Mar 2008, 16:09
    Iubesc orietenul iubitului meu

    Fetelor...si daca iubesti prietenul cel mai bun al iubitului tau...exista reciprocitate, dar el nu si-ar trada niciodata prietenul...ce faci in asa situatie..? eu de exemplu a ales sa fiu sincera cu toata lumea si am disparut din viata lor...:(

    0
    1

  • cireasa pe 8 Mar 2008, 15:01
    si eu

    Interesant. Ma regasesc in cateva povesti. Sunt casatorita de 4 ani. Imi iubesc sotul si sunt constienta ca nici un alt barbat nu ar face ceea ce face el pentru mine... dar..., exista un dar...In timpul casnciei am aflat de doua aventuri ale lui, si am suferit enorm de mult. A fost o durere aproape fizica, si mi-a luat mult timp sa ma vindec, iar in sufletul meu a incoltit, incet, dar sigur dorinta de razbunare. Va spun ca ma apropii de a implini 30 de ani si stiu ca e un prag psihologic, si in plus imi doresc si un copil. Toate astea in mintea mea imi pun in pericol feminitatea si m-au aruncat in bratele unui baiat dragut, mult mai tanar decat mine (are 23 de ani) si suntem colegi de serviciu. De aproape 6 luni am inceput sa ne apropiem fizic, iar in cele din urma am petrecut o noapte impreuna. Nu a fost exact cum am visat, ci am fost putin cam dezamagita, realizand ca sotul meu imi ofera ceva mult mai bun. Acum, cand privesc in ochii sotului meu ma simt vinovata, mi-e teama ca el sa nu afle de aventura mea, si imi dau seama ca il iubesc pe el. Cred ca ceea ce am facut eu este o incercare de a-mi demonstra mie insami ca mai sunt interesanta pentru un alt barbat, un soi de colac de salvare in cazul in care raman singura. Imi pare rau pentru ceea ce am facut, dar a fost o experienta de viata din care sper ca am invatat sa apreciez ceea ce am langa mine.

    0
    1

  • lumyna pe 8 Mar 2008, 12:09
    pt Daria

    -felicitari Daria! esti o femeie puternica.... nu gasesc alte cuvinte..... mi-as dori sa pot fi si eu la fel de hotarata ca tine.... e foarte greu... LA MULTI ANI ptr. toate fetele de aici si de oriunde!

    1
    1

  • cat pe 8 Mar 2008, 11:16
    pt DARIA

    Esti de admirat, pentru rationamentul rece de care ai dat dovada si de rabdarea cu care l-ai asteptat pe sotul tau! Bravo!O femeie desteapta intr-adevar!

    1
    1

  • DARIA pe 8 Mar 2008, 11:08
    ce fac daca-mi place alt barbat

    Buna dragelor ! ,,LA MULTI ANI DE 8 MARTIE ! Sa aveti parte de multa sanatate,fericire,implinire ,pretuire si iubire din partea celui drag." E greu cind se ajunge in asemenea situatie.............acum depinde si de ceea ce aveti ,,acasa"...insa oricum ar fi ,ar trebuii sa va dea de gindit faptul ca puteti simtii ceva pt. ALTCINEVA..inseamna ca ceva schioapata........am 34 de ani,o comoara de fetita de 12 anisori,un sot de 33 de ani si .........ma simt singura......................ne vedem fiecare de serviciul lui,gospodarie,sa facem ,sa adunam...dar pt. noi oare ce facem cu adevarat?.............viata e grea si implica multe sacrificii,insa pt. mine e totul pina la iubire,pina la sentimentul care ne deosebeste de restul vietuitoarelor...........maine poate sa-mi aduca un miliard de euro sincer nu valoreaza nimic in comparatie cu o privire calda plina de dragoste din partea lui...................il iubesc si tinjesc dupa mingaierea lui................nu vreau sa-l ranesc,dar nu mai merge cum mergea............si am facut tot ce am stiut pt. a reimprospata relatia,dar daca unul trage intr-o directie si celalalt in alta.........nu da aceiasi importanta relatiei de cuplu ca si mine.........pt. el e OK asa.....pot sa zic ca a ajuns aproape sa nici nu-mi mai vorbeasca............majoritatea timpul suntem ocupati cu munca dar nu ajungem sa ne sincronizam timpul liber nicicum, suntem ca un barometru : unul afara si altul in casa sau invers.........situatia dureaza de mai bine de 6 ani...........la inceput am discutat cu el si l-am intrebat daca are pe altcineva -a zis ca-s nebuna...........se certa cu mine din orice---am inceput sa ignor isteria lui,de sex ce sa zic:1-2 ori pe luna si atunci fara a ma satisface.............l-am dus la biserica,la doctor(ejaculare precoce - a fost diagnosticul,fara modificari fizice),.........nu mai stiam ce sa cred..........si totusi am ramas alaturi de el..........nu pot descrie calvarul prin care am trecut................acum insa multumesc lui D-zeu suntem bine............o singura data am incercat sa stau de vorba cu el(de cind s-a schimbat in bine,de cind si-a revenit).am vrut sa aflu ce s-a intimplat,dar a zis ,,nu stiu cea fost cu mine,nu ma intreba,important e a sunt linga tine si stiu ca am gresit".................sa nu crede-ti ca sunt o sfinta........sunt doar un simplu om..............in timpul framintarilor noastre am trecut prin multe stari emotionale......simteam ca s-a terminat viata mea,doar gindul la fetita m-a tinut in viata in acele momente.........si cum stilul de viata se reflecta in sanatate:am inceput sa ma imbolnavesc .........dar nu asta conteaza,ci ca am inteles ca am nevoie de ajutor,.........l-am gasit linga un om care a inteles perfect situatia si m-a luat asa cum sunt............e un sprijin moral nemasurat,....da am facut dragoste cu el ,am vazut in asta o posibila resursa de energie pozitiva pe care s-o rasfring in casnicia mea,nu stiu daca ma intelege cineva,dar asta am simtit ...........acum cu EL sunt in relatii de cordialitate,ne mai sunam si atit,iar sotul ma iubeste din nou si nu ma simt vinovata cu nimic...........deci nu exista retete pt. fericire...............insa cred ca trebuie sa facem cum ne dicteaza inima amestecat cu jumatate de rationament la rece,adica sa nu ne pierdem capul Sa fi-ti iubite(-ti)si fericite(-ti)!

    3
    1

  • pretty woman pe 8 Mar 2008, 10:54
    pt cat

    nota 10. de ce trebuie sa cari o cruce cand poti fi fericit?

    1
    1

  • cat pe 8 Mar 2008, 10:44
    pt el

    In primul rand era o discutie intre femei! In al doilea dupa cum te-ai exprimat cred ca esti popa, sau mai rau neinsurat , fara o femeie langa tine si stai acasa cu mama.Gaseste tu femeia perfecta care sa nu se incadreze la cele 5 puncte ale tale si impartaseste-ne si noua care e aceea.Lasa-ne te rog! Si scuteste-ma cu Crucea de carat, fa tu chestia asta daca crezi ca iti este bine, eu prefer iadul dupa moarte decat iadul in viata!

    0
    0

  • cat pe 8 Mar 2008, 10:40
    pt Mary

    adresa mea de mail:catulet20@hotmail.com

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod