Ce este întrebat un clarvăzător sau medium când vine vorba de relații

Într-o lume plină de incertitudini, mulți oameni vor să apeleze la un clarvăzător sau la un medium atunci când vine vorba de întrebări importante. Multe dintre aceste întrebări se pare că au legătură cu relațiile.
Mult mai multe decât ai crede. Unii clarvăzători spun că 90% dintre pacienții lor îi întreabă diferite lucruri despre relații. Acesta poate fi principalul motiv pentru care unii oameni merg la un clarvăzător. Deși există o mulțime de oameni care sunt sceptici în ceea ce privește clarvăzătorii, acest lucru nu îi oprește pe alții să creadă că aceste sesiuni ar putea să le ofere indicii despre relațiile lor cu familia, prietenii și partenerii romantici. Mai jos, poți descoperi câteva dintre cele mai frecvente întrebări pentru un clarvăzător când vine vorba de relații. Iată despre ce este vorba!

Cele mai frecvente întrebări despre relații pentru un clarvăzător sau medium


1. Îmi voi întâlni sufletul pereche?


Aceasta este întrebarea cu numărul 1 când vine vorba de relații și clarvăzători. De fapt, se pare că este pusă în aproape fiecare ședință, indiferent dacă persoana este singură, caută iubirea sau este într-o relație, dar nu este sigură că este cu persoana potrivită.
Dacă nu ești într-o relație sănătoasă, s-ar putea să te simți singur. Oriunde te uiți, vezi cupluri fericite și te întrebi când vei avea și tu parte de așa ceva în viața ta. Însă este foarte important să îți dai seama ce vrei de la un potențial partener. Trebuie să fii sincer cu tine când vine vorba de definirea unui suflet pereche, deoarece poate fi diferit în funcție de unde ești în viață la momentul respectiv. 

2. M-a înșelat vreodată soțul meu?


Conform unui studiu, aproximativ 25% dintre bărbați și 15% dintre femeile din relațiile de lungă durată și-au înșelat partenerul prin relații intime cu altcineva. Când sunt incluse afecțiuni emoționale sau alte acte intime, altele decât relațiile intime, procentele cresc.
Nu e de mirare că unii oameni merg la un clarvăzător pentru a-și atenua fricile sau pentru a-și confirma suspiciunile. În lumea în care trăim, site-urile de dating și interacțiunea din social media sunt la mare căutare, așa că poate fi tentant să te rătăcești. Oamenii se pricep destul de bine să ascundă aceste lucruri, dar mulți sunt și prinși de către parteneri. 

3. Își va lăsa partenerul meu soția pentru mine?


Această întrebare este una complicată. Mai ales atunci când clarvăzătorii sunt nevoiți să își lase la o parte sentimentele personale despre relațiile născute din infidelitate. Deși există multe relații care încep în acest fel, clarvăzătorii încearcă să nu se lase influențați de propria părere când trebuie să dea un răspuns.
Nu îi judecă pe cei care întreabă, pentru că oamenii se îndrăgostesc în momente inoportune și nu trebuie să le spună alții dacă este corect sau nu ceea ce fac. Însă aproximativ un procent de 20% de astfel de relații are un final fericit.

4. Cum o pot face pe persoana aceasta să mă placă sau să mă iubească?


Dragostea fără răspuns este o formă dureroasă de respingere. Iar în prezent mulți oameni devin frustrați pentru că nu primesc niciun fel de încheiere. Unii oameni merg la medium pentru a întreba dacă anumite persoane care au fost în viața lor vor mai reveni vreodată. Oamenii întreabă aceste lucruri pentru că se simt din ce în ce mai izolați și au nevoie de conexiune.
Sfatul unuia dintre clarvăzători? Dezinstalează-ți aplicațiile! Aplicațiile de dating încurajează o lipsă a intimității. Atunci când ești cu adevărat prezent în viața ta, probabil că persoana pe care o aștepți va apărea. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod