Cat timp doare o despartire?

Niciodata nu vom sti, cu siguranta, de cat timp avem nevoie sa trecem peste o despartire. Depinde de fiecare dintre noi, de sentimentele pe care le-am investit in relatie, de ceea ce am simtit si poate inca mai simtim fata de cel pe care l-am iubit sau il mai iubim.

Niciodata nu vom sti, cu siguranta, de cat timp avem nevoie sa trecem peste o despartire. Depinde de fiecare dintre noi, de sentimentele pe care le-am investit in relatie, de ceea ce am simtit si poate inca mai simtim fata de cel pe care l-am iubit sau il mai iubim.

Nu am mizat niciodata pe faptul ca despartirea de cineva alaturi de care am petrecut mai multi ani ma va face sa sufar mai mult decat separarea de cel pentru care am simtit inzecit mai multe sentimente intr-o perioada de trei luni, de exemplu. Nu durata mare a unei relatii ma face sa disper pentru ca l-am pierdut, ci intensitatea cu care traiesc sentimentele fata de acea persoana.

Am invatat ca nu timpul este totul intr-o relatie, ci intensitatea sentimentelor, a clipelor petrecute impreuna.

O prietena, Alina, care este si psiholog, mi-a spus ca dupa despartirea sau pierderea persoanei iubite exista o perioada de aproximativ 6 luni, in care traiesti si retraiesti ruptura in forma diferitelor sentimente: tristete, negare, furie... In psihologie, aceasta etapa se numeste "travaliu de doliu".

Poate la mine a fost o "defectiune de constructie", pentru ca am avut nevoie de vreo doi ani sa imi revin... Relatia a fost una tot de doi ani, dar nu asta a contat, ci cat de intens am trait aceasta perioada.
Nu m-am considerat niciodata o martira, nu am facut din suferinta mea un altar caruia sa ma inchin, dar am stiut ca doar singura ma pot ajuta sa depasesc acea perioada.

Ioana, de exemplu, a fost implicata intr-o relatie care a durat doar trei luni, dar despartirea a tintuit-o la pamant. "In trecut, am pus capat unei relatii de aproape doi ani, dar nu am simtit suferinta pe care o simt acum. Am momente in care simt ca ma sufoc fara el si ca nu voi fi in stare sa depasesc aceste clipe. Au trecut trei luni de cand ne-am despartit, dar inca nu mi-am revenit.

Mai grav, cel alaturi de care am stat trei luni, fara sa ma clintesc, m-a facut sa sufar cum nu m-a facut nimeni vreodata si, cu toate acestea, inca nu ma pot 'rupe' de el...
Uneori ma tem si de sentimentele mele, imi e frica de intensitatea lor. Am impresia ca nu imi gasesc stabilitatea emotionala si nu reusesc sa imi fac ordine in ganduri.

Mi se pare nedrept ca o persoana care mi-a facut rau sa trezeasca in mine sentimente atat de puternice, pe care nu pot sa le ignor, oricat as incerca. O parte din mine a murit... Cat imi va lua sa trec peste aceasta despartire? Sper ca nu o vesnicie... Se spune ca atunci cand iubesti, poti sa ierti totul, dar suferinta cine mi-o curma?"
, se intreaba, retoric, Ioana.         

Pe Ramona, suferinta despartirii pare sa o doboare: "Eu am hotarat sa ma despart de el, dupa o relatie de doi ani.
Simteam ca nu imi mai gasesc locul langa el, iar decat sa suferim amandoi, mai bine ne despartim. Dupa separare, am ramas prieteni, vorbeam la telefon, iar eu am inceput o viata a mea, in care faceam exact ce imi doream.
 

Comentariile 151-177 din 177

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laura pe 11 Ian 2010, 12:23
    adio dar ramai cu mine...

    stiti ca uneori se spune ca exista iubirea vietii tale...la mine exista...de 4 ani m chinui cu o relatie imposibila si stiti de ce imposibila pt ca e mare diferenta de varsta...22 de ani ne despart de feriricire.. sau cel putin asta e parerea lui...am fost un an jumate impreuna ne-am despartit.. am ramas amici (iesiam impreuna ne plimbam etc)Exact ca doi iubit numai ca nu aveam relatii intime...am acceptat si asta.. .De anul trecut de rev..suntemm din nou impreuna ... acum trecem din nou.. prin aceeasi perioda de amicitie... dar nu stiu cat mai suport...

    0
    1

  • maria pe 26 Dec 2009, 21:07
    capul sus

    am fost implicata in mai multe relatii,lucrul bun e ca persoanele cu care am fost,mi-au impartasit sentimentele,desi nicio relatie nu s-a terminat frumos.Ii voi purta mereu in suflet,dar asta nu insemna ca nu trebuie sa merg mai departe.Deci capul sus,se anunta zile insorite.Sfat:fetelor,suntem mult mai bune decat barbatii,mai puternice...demonstrati-o.

    0
    1

  • mikimady pe 23 Dec 2009, 10:32
    singuratate

    Timp de un an jumate am trecut prin tot felul de stari pt ca aflasem ca sotul meu ma inseala..Un an si jumatate m-a mintit ca nu mai este cu acea persoana si tot mereu descopeream ca de fapt erau doar vorbe ca sa ma linisteasca.Am fost casatoriti 8 ani de zile si avem o fetita in varsta de 7 ani.Cand mi-a confirmat ca este cu acea persoana dupa un an si jumatate de chin si suferinta , am simtit ca imi cade cerul in cap, eram disperata, plangeam in orice clipa cand ma gandeam la el,nu suportam ideea de a ne desparti si de a fi singura.Anul acesta am bagat divort pt ca nu am vrut sa mai continui cu acest chin si cu o relatie care stiam ca se va sfarsi curand.Divortul s-a terminat repede, el nu mai este cu acea persoana pt ca se pare ca este maritata si are doi copii, dar eu nu am mai vrut sa dau inapoi pt ca mi-a distrus sufletul si m-a facut sa fiu din om neom.Acum mi-am revenit, am intalnit pe cineva care ma face fericita si caruia ii plac copii si este atasata de fetita mea si invers.Fetelor capul sus, indiferent de situatie trebuie sa luptati si sa treceti peste toate necazurile singure.Eu am luptat singura nu am avut nici macar ajutor din partea parintilor nici macar un suport din partea lor,au fost alaturi de mine prietene care m-au vazut mereu o luptatoare si m-au incurajat sa merg inainte orice ar fi,daca nu pentru mine ,pentru fetita mea care este un inger.

    2
    1

  • anonim pe 8 Sep 2009, 00:37
    trist....

    desi a trecut mai bine de un an nu am putut sa-l uit pe baiatul care mi-a intrat adanc in suflet si care m-a facut sa sufar asa mult..ne-am cunoscut intamplator intr-un club..el fotbalist eu o simpla pustoaica cu prietenele ei....m-a abordat intr-o maniera relativ obisnuita dupa care am iesit afara sa vb..ne-am sarutat atunci pt prima oara.nu stiam cum sa reactionez totul s-a intamplat f repede..m-a condus acasa in acea seara.au urmat alte seri in care ne intalneam in club.ma suna totul parea sa mearga bn...pana am aflat ca are prietena de 3 ani de zile.am simtit ca morr au fost niste clipe groaznice pt mine...:(( nici pana in ziua de astazi nu m-am resemnat..si nu cred ca o sa o fac vreodata:(

    1
    0

  • andrei pe 10 Aug 2009, 15:20
    despartzire

    nu stiu....in aceasta relatie am pus suflet....si nu cred k trebuia....am vazut si yo akma ce inseamna sa iubestii o persoana la care tu pui suflet si ia nici nui pasa de tn...am stat k o persoana un an de zile...la inceput era totu ok....ne intelegeam de minune...ne vedeam in fiecare zi....au trecut 6 luni si se vedea k de akma curgea totu prost....nui mai pasa de relatzia noastra.....am facut o prostie....si nu cred k as regreta dak am mai fii inpreuna...miam tatuat numele ei pe mana...de cand miam tatuat numele ei pe mana.. am observat k era prea diferita....avea ambitzie....nu mai era km a fost la inceput....si akma o iubesc...dar km spun totzii in viatza trebuie sa treci prin toate....am facut o greseala k am pus suflet ptr cn nu trebuia....

    1
    0

  • Ralukdolc3 pe 26 Mai 2009, 14:25
    e greu:(

    mai am putin si fac 4 luni de cand nu mai sunt cu el:((e greu mai ales k ne vedeam aproape in fiecare zi ...acum mai mult stau in casa k sa evit sa il mai vad...a avut de curand un accident cu motoru si ma sunat ...oricum nu m-am dus sa il vad k se intampla la fel aveam grija de el si cand se facea bine isi vedea de femeile lui:(asta e o sa treaca!problema e ca orice fac imi aduc aminte de el mai ales seara :((

    1
    0

  • CATI pe 24 Mai 2009, 10:47
    durere

    am uibit si eu un baiat poate inca sil mai iubesc,a fost prima dragoste care a durat ceva timp dupa care se comporta mai indepartat de mine,atunci am simtit o durere profunda dupa care a urmat multe certuri..dupa care neam despartit cu totul...am suferit ft mult numia eu stiu,dupa care ma suna si nu ma lasa in pace,un timp a fost plecat peste hotare...dupa care am hotarit sa ne inpacam in serios nu stiam ce sa fac ma temeam sa nu sufar mai mult ...mauitam in okii lui si imi parea ca ma minte,asa o durat vreo jum de an dupa care ma jignit atit de tare....asa ca daca nu sa primit din prima nu incerca a doua oara,mergi inainte viata e plina de surprize....si iti ofera ceva mai bun...sint momente cind ma gindesc la el....dar faptele lui ma face sa il cred cel mai mare dusman al meu....suferinta nu se uita....merg inainte ,invat la facultate cunosc oameni noi,dar mie frica sa ma apropii de un baiat mai aproape...dar sper ca cu timpul va trece....

    0
    1

  • ChOoPiK pe 10 Mai 2009, 12:25
    suferinta

    fetelor...eu foarte mult am suferit!!!!!nici nu va pot reda ce mare suferinta am depasit eu!!!!mam despartit de iubirea mea care a durat un an si jumate!este prima dragoste a mea!si mai mult cind stii ca in despartire asta esti tu vinovata te doare de 10 ori mai tare!ai senzatia ca nu vei recapata fericirea pe care ai avuto cu alt barbat!!!cind neam despartit!eu nu puteam sa maninc!...tremuram toata....si chiar la scoala la lectii plingeam asa de tare ca toti credeau ca am un traur!dupa scoala pe drum plingeaam si acasa strigam de plins miinile tremurind luau cite o pastila de valeriana si beiam de ciuda si ura!mai ales cind peste o saptamina am aflat ca are pe alta nustiem ce sa fac!!!eram asa de distrusaaa nici nu neam inkipuit ca pot vreo data asa de tare sa sufar!!!!!!si peste 2 saptamini el a inceput sa ma sune!..sa vb...sa iesim ka prieteni!si meeu aceste intilniri ieseau mai mulrt ca prieteni!!!mereu cind faceam dragoste cu el....mereu ma duceam acasa si plingeam de durere ca asa de tare ma injosesc si ma culc cu el....dar nustiu de ce nu puteam sa ma abtin!prea tare il iubeam!si speram ca se va intoarce....stiu ca aceasta poate era si o obsesie dar nu ma puteam sa opresc.....asa va durat o luna!...ne vedeam,....si faceam dragoste.....dar asta sa intimpalt vreo 3-4 ori...apoi am facut anu nou impreuna....el trebuia sa aleaga cu cine sa faca sau cu ea sau cu mine...el dintro secunda ma ales pe mine...cind eu deja mam decis ca mai bine sa ne indepartam nul de alrul si sal uit pentru totdeauna...dar el ma suna....si ma sunat unde imi spunea ca doar rea cu mi ne sa fie...si ii sunt fff draga....ca are sentimente fata de mine dar se teme sa se intoarca la mine pentru ca nu vrea sa ajungem la aceleasi probleme care neau facut sa na despartim!!!....anul nou alaturi de el era superr..eram impeuna mereuuuu!!!si arasi am facut dragoste....atunci am inteles ca nu are rost sa ma mai vad cu el!!!!dimineata chind neam trezit nici un cuvint nam spus unul lui celalalt!!!dupa aia eu am venit acara el seara ma sunat si imi zicea ca ma iubeste ii dor de mine!dar pe mine aceste cuvinte inca si mai tare ma dureau!!!si am decis sa plec din tara pe o saptamina!am fost la rudele mele si merey ma ghindeam la el dar ma linistea ca e departe de mine!!!dupa o saptamina am venit acasa...am intrat in internet la mobil vedeam ca ma cauta insistent!si ma sunat ma gasit a vrut sa se vada cu mine vroia ceva sami zica...si eu eran deakord deoarece si eu am vrut sai spun ceva important..ca nu mai pot asa sa sufar si mai bin e sa ma lese in pace!...dar el atunci si mia zis ca nu poate trai fara mine si ma iubeste ff tare dar se teme ca sa nu fie relatia ceea ce am avuto cindva!!!!controale,skandaluri,ceruti care ne faceau sa ne indepartam tot mai mult unul de altul!!!si am decis sa luam totul de la inceput!acum sunt cu el si sunt ff fericita!!!dar undeva in mine se afla suferinta ceea care ma facut sa sufar asa de tareee!!!!!!meeu cind ma uit la el in ochi si ii zimbesc pentru ca sunt asa de fericita cu el ...si meteu ma ghindesc la suferinta ceea de care am trecuto si mii frica sa nu o mai trec din nou!!!l nimeni nu doresc asa fel de tragediee..!!!e ff dureros

    1
    1

  • aura pe 7 Mai 2009, 23:28
    doi ani nu e cam mult?

    m-am despartit de fostul meu sot dupa 18 ani:au fost multe lucruri deosebit de grave care m-au impins la despartire.Insa ne-am iubit enorm ...si avem si trei copii.Au trecut deja doi ani dar suferinta mea nu s-a ameliorat deloc.El este aproape in pragul nebuniei din cauza suferintei.Probabil daca as fi stat in tara ne-am fi impacat dar eu am plecat imediat dupa despartire in afara...Sa ma intorc inapoi pentru el ar insemna sa sacrific viitorul copiilor care au o viata aproape perfecta aici..........

    1
    1

  • pufy pe 7 Mai 2009, 21:08
    ce sa aleg?

    sunt cu un baiat de 2 ani,ne-am certat de multe ori,avea iesiri...imi vorbea urat..se purta urat..nu imi mai acorda asa mare importanta....dupa o cearta mai mare,atunci s-a rupt ceva in mine...ne-am impacat,dar nu a mai fost la fel...intamplator,am cunoscut un baiat...e din alt oras...vorbim f des,chiar de cateva ori pe zi....la inceput ca amici,iar cu timpul tot vorbind,ne-am indragostit unul de celalalt......stie prin ce am trecut si prin ce trec..imi inveseleste ziua,ma face sa uit de toate problemele.am inima impartita in 2..sunt confuza si nu stiu ce sa fac....la care sa renunt si ce sa aleg....problema este ca amandoi ma iubesc si ar face orice pentru mine.nu am mai suportat situatia si i-am spus si celuilalt de 2 ani ce se intampla in sufletul meu...nu vrea sa ma piarda....ce sa fac????

    1
    0

  • Ofiprix pe 7 Mai 2009, 18:37
    da..sau ...nu??!!

    avem cam 3 ani de cand suntem impreuna...am petrecut cele mai frumoase momente din viata mea alturi de el...dar circumstantele vietii ne-a despartit de 7 luni, din motive de servici el s-a intors in tara,a cum ne vedem la doua luni..cand putem si cum putem luam repede un zbor..si petrecem cateva zile impreuna...este prima data cand traiesc asa ceva ..e crunt de greu..dar cel mai greu e ca nu stiu unde vom ajunge,am tot discutat ce vom face, el imi spune sa am rabdare sa se stabilieasca mai bine in tara si dupa aia voi veni si eu...el are 37 eu 31, de multe ori imi da impresia ca nu stie de fapt ca sa faca..nici cu mine dar..nici fara mine,de multe ori imi spune ca ii este frica sa nu-mi gasesc pe altcineva...sincer..toata lumea imi spune sa iau o decizie, sa-l las si sa-mi vad de viata mea..ce sa fac...nu ma vad fara el..tot se rotea in jurul lui...il iubesc si imi gasisem echilibrul in el...acum nu mai am stabilitate pe nici un plan....mi-e teama ca daca ii spun lucrurile asa..o sa renunte la mine, pt ca de multe ori imi spune ca eu le vreau pe toate dintr-o data..atunci ce sa fac???....

    1
    0

  • Oana pe 6 Mai 2009, 18:12
    o despartire

    suntem de 10 luni impreuna si se pare k totul se sfarsteste....ma gandesc la o despartire.....in ultima luna m`a facut sa sufar foarte mult...dar cu toate astea nu am puterea sa ii spun sa ne despartin...vorbeste forte urat...se comporta foarte urat si asta ma doare....uneori aveam de gand sa imi iau viata pt el...dar m`am linistit cu ideea asta....pe zi ce trece ne certam mai des si suntem pe punctul de a ne desparti...astaza o sa vina momentul cel mare...astazi nu mai rezist....stiu k o sa sufar si o sa plang mult...k asa sunt knd ma atasej de o persoana dar trebuie sa trec peste...am nevoie de cineva care sa ma faca sa uit de suferinta si de chinul din sufletul meu!

    2
    0

  • Nicoleta.. pe 5 Mai 2009, 22:50
    mdah:-j

    Eu cu prietenul meu avem o relatie mai vulcanica...sa zic asa...:)..Mereu ne cicalim ...mereu ne suparam ...mereu ne certam .....ne sunam...ne impacam:))..deja parca daca pleaca nu mai imi pare atat de rau....ptr ca stiu ca se va intoarce.......Ii mai zic uneori cand sunt in crize de gelozie sa plece ,,,ca nu mai vb cu el ...niciodata ..si ma jur ca nu mai vorbesc cu el....ma pun sa plang....ptr ca desi ii zic asta...ii zic sa plece..IL IUBESC FOARTE MULT....si nu vreau sa il pierd ......:|...ne certam ca 2 prosti dar tot asa ne si impacam ....ne reprosam unu altuia cate ceva ...si apoi ne zicem ca e mai bune asa ...trece nici 10 min ca deja ne zicem "hai sa ne impoacam":))a

    1
    0

  • Natalia pe 30 Apr 2009, 20:05
    dragostea doare

    eu m-am despartit de prietenul meu acum 6 luni........am avut o relatie foarte frumoasa,orice clipa alaturi de el ma simteam protejata iubita.....Ce e interesant ca la inceput nu simteam nimic fata de el,doar o atractie fizica,pe parcurs am realizat ca totul s-a transformat in ceva mai mult,ca m-am indragostit de el....Cu el vorbeam si despre nunta,totul era frumos......Insa asa s-a intimplat ca a trebuit sa ne despartim.Am incercat din rasputeri sa uit de el,dupa 6 luni ma gindeam ca am depasit momentul...Zilele astea am vazut niste poze in care el era cu alta piubita,in acel moment mi-am dat seama ca el pentru mine este totul,si ma durut foarte mult sa vad acele poze........Nu stiu cind o sa depasesc momentul insa in fiecare zi ma trezesc cu poza lor in fata ochilor......Dragostea provoaca si dureri........

    1
    0

  • monica pe 30 Apr 2009, 13:21
    2 iubiri

    Acum un an si 4 luni s-a pronuntat hotararea de divort, dupa o casnicie de 7 ani. Nu a gresit cu nimic, inafara de faptul ca a uitat de mine, in favoarea serviciului. Si dupa divort am petrecut mult timp impreuna, pt ca nici el nu se putea desprinde de mine. Apoi am hotarat sa ne vedem de vietile noastre. A fost crunt cand am aflat ca are pe cineva. Si eu am o relatie de 6 luni.si pt fostul sot a fost crunt cand a aflat ca e cineva langa mine. Cu toate astea, n-a spus ca ma vrea inapoi. Ma iubeste dar orgoliul e mare?Durerea e mare pt ca dimineata nu stiu cine e langa mine in pat. Sufletul meu isi doreste sa fie fostul sot. Cu toate astea sunt iubita siubesc si eu. Traiesc cu doua iubiri in suflet: cea mare, veche si cu rani adanci..si cea noua.

    1
    1

  • deea pe 27 Apr 2009, 22:43
    despre despartire

    eu am fost cu un baiat 6 ani ...de 2 ani a inceput sa ma insele am aflat si lam iertat de multe ori pt ca il iubeam foarte mult el stia ca nu pot sa ma despart de el pt ca nu am aveam curaj si profita de asta.Ma parasit pt alta mia spus ca a gasit pe alcineva si ca o iubeste ,el statea in bloc cu mn mia fost foarte greu sa il vad zi de zi si sa nu vb cu el ,dupa un timp am acceptat sa umblu cu el stiind ca este si cu cealalta doar pt ca il iubeam si nu puteam trai pt el,,ma facut mult sa sufar...anul asta in ianuarie am avut curajul sa ii spun ca nu se mai poate intre noi pt ca nu are rost sa continuam daca nu ma mai iubeste ...neam despartit am suferit foarte mult dupa el el ma suna ca sa ma roage sa ne impacam dar am spus nu am avut curajul sa spun nuii foarte greu cand suferi .....dup[a un timp am cunoscut un baiat dar el era in italia am plecat la el dar nici cu baiatul asta nu a fost sa fie este a doaua oara cand sufar mam saturat stau si ma intreb cate odata oare eu nu o sa am noroc sa intalnesc pe cineva sa tina la mn pt ca am suferit destul

    0
    2

  • all pe 27 Apr 2009, 20:27
    suferinta .minciuna, si tradarea

    cand iubesti cu adevarat pe cineva care nu merita ,sincer stiti ce doare cel mai tare cand spune ca esti totul ptr el , si dupa despartirea dureroasa este cu alta, deci oare merita sa investesti sentimente. lacrimi. si e,t,c nu cred doare DESPARTIREA mai mult ca orice dar ,numai DUMNEZEU si voiinta noastra de a fi mai puternice ne ajuta sa trecem peste fosta relatie . capul sus fetelor viata este frumoasa nu incepe si nici nu se termina cu un EL . ASTA ESTE ,MERGEM MAI DEPARTE.

    3
    0

  • cari pe 27 Apr 2009, 13:58
    uneori dureaza la nesfarsit

    si daca durerea e mai mare de 8 ani? S-a diminuat doar datorita unei dureri mai mari, din alt motiv.

    1
    0

  • laura pe 24 Apr 2009, 17:15
    iubirea...greu de inteles

    si eu am trecut printr-o despartire kre nu a fost tokmai usoara....7luni...am fost fericiti...pur si simplu nici azi nu inteleg c sa intmplat si unde am gresit amn2 de ne am despartit...nu mi vine sa kred pt k ne iubeam ne intelegeam ...cei din jur nici ei nu au inteles dc?iar azi el e cu cineva iar eu cu cineva...inka ne vorbim...iar el uneori plange si imi spune k ma iub...dar e greu sa o lase p ea...pt k o sa sufere...:(:(c as putea face?nu ma lasa inima sa ii cer mai mult:(:(

    1
    0

  • ellen pe 24 Apr 2009, 10:55
    femei puternice,

    se spune ca: fiecare relatie se termina cand nu mai avem ce invata de la celalalt! asadar de ce sa ne limitam existenta doar la un barbat? da recunosc si eu am suferit, dar asta ma intarit, m-a facut mai puternica, constienta de potentialul meu. perioada de post va trece si toate ne vom gasi linistea sufletesca, e doar o perioada de tranzitie! ce cred ca trebuie sa facem acum e sa traim iubirea in toate formele ei cotidiene si sa nu il mai cautam pe EL in alti barbati. acum stiu ce ii pot oferi unui barbat si stiu si ce vreau de la el! ii sunt recunoscatoare fostului meu iubit ca dupa 2 luni dupa ce ne-am despartit cand eu as fi vrut sa o iau de la capat cu el, acesta sarit de pe trambulina cu prima in pat! :-)

    1
    0

  • Shalimar pe 24 Apr 2009, 10:42
    frumos

    Felicitari pt cea care a scris acest articol, de mult nu am citit ceva scris de o asa maniera incat sa ma faca sa citesc mai departe.Iar in legatura cu subiectul, se spune ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti sa duci si ca orice in viata este cu un scop.Iar daca cineva e facut pentru tine, o sa fie al tau.Daca nu e, nu va fi.Am trecut si eu prin situatii si situatii, dar important este sa iei ce a fost bun din relatia respectiva si sa mergi mai departe.Si bineinteles sa inveti ceva din fiecare experienta.Eu am facut intotdeauna ce am simtit, am inchieiat o relatie, am suferit destul de mult, desi nu imi place cuvantul..dar ce nu stiam atunci e k sfarsitul acestei relatii imi va aduce cel mai bun lucru, ceva de multe ori mai bun.Asa ca, fetelor..multa hotarare si rabdare

    2
    1

  • criss_baby4u pe 24 Apr 2009, 02:17
    Sunt fata deci sufar... :|

    nu am mai intrat pe site-ul asta de prin 2007 cand plangeam dupa un baiat..am trecut peste aia si acum rad...pentru ca acum sufar de 10 mai mult...am 18 ani si am stat cu un tip de 25 de ani care m-a cerut in casatorie dar i-am spus ca e prea devreme pentru asta si mi-a jurat ca ma asteapta pana termin scoala......a fost o relatie perfecta....si cu parintii lui si cu parintii mei......si...degeaba......acum o luna...mi-a zis ca si-a gasit pe alta...de varsta lui cu care isi poate indeplinii visele....si...eu am ramas pe langa.....nu pot sa inteleg....pentru ca el stia de la inceput in ce se baga de ce numai acum dupa atata timp a realizat ce vrea altceva de la viata.....tipa respectiva nu este din oras si am auzit ca el face naveta in fiecare weekend pana la ea....am auzit ca tot intreaba de mine...stie ca am prieten si ca se bucura ca nu mai sufar..vrajeli de 2 bani...nu stiu ce sa fac...am prieten acum dar degeaba....tot la el ma gandesc il iubesc si mi-a distrus toate visele si vreau sa imi scot din suflet speranta ca se va intoarce la mine..si nu stiu ce sa fac... :-(

    1
    0

  • ana_farma pe 23 Apr 2009, 18:59
    cat dureaza o despartire?

    eu sunt impreuna cu un baiat de 2 ani si un pic!el mai are 2 ani si termina facultatea eu mai am 3 ani! planurile lui de viitor nu ma includ si pe mine,el vrea sa mearga inafara,in strainatate sa munceasca cu fratele lui apoi sa vina in tara sa isi deschida un cabinet! eu nu imi pot imagina viitorul fara el! stiu k dk planurile lui se vor adeveri cuvantului "noi 2" nu va mai exista deoarece distanta este arma cea mai "sigura" a unei despartiri in cele mai multe din cazuri....si pot spune k ma doare sufletul numai knd ma gandesc k va veni acel moment knd amandoi vom pune capat relatiei! si deci ce spuneati k nu se merita sa plangem? pai si atunci ce ar trebui sa facem? sa sarim in sus de bucurie k ne-am despartit de cel/cea kre era iubirea vietii noastre?

    0
    1

  • alex160499 pe 23 Apr 2009, 12:16
    Nu se merita..

    Nu se merita....sa plangi dupa fostul...mai ales daca te-a mintit, tradat sau inselat. Fruntea sus! Important este sa mergi mai departe...cazi..si te ridici..oricat de mult doare...

    2
    0

  • Claudia.m pe 23 Apr 2009, 09:35
    Sufar si eu

    O inteleg foarte bine pe Ioana ..pt ca aceasi chiestie mi se intampla si mie...mam pus cu un baiat de care imi placea de la inceputul anului scolar....si din gesturile pe care le facea mia dat de inteles ca si el avea un interes profund pt mn ..La inceput a fost destul de greu pt ca el inca nu rupsase cu fosta lui ,asa ca mia cerut timp ca sa decida.Nu peste mult timp neam pus impreuna ,am fost cea mai fericita fata din lume. Langa el simteam ca totul merge bine uitam pur si simplu de problemele pe care le aveam acasa.Ma facut sa il iubesc asa cum cred ca nu o sa mai reusesc sa fac pt ceva timp. Mi sa prezentat spunandumi ca el inca se mai gandeste la fosta lui....si asa doar dupa 3 saptamani ma lasat.Acum inca ne mai vedem la scoala si imi este si mai greu sa il vad in fiecare zi...fara sa pot sa fac nik.Sper sa invat si eu sa uit mai repede..

    1
    0

  • Anca pe 23 Apr 2009, 09:05
    uitarea

    Si eu am suferit, dupa o relatie de 10 luni, cum n-am suferit dupa o relatie de 5 ani. Si doare, doare si nimeni nu poate face nimic.Decat eu!.Poate sa iti spuna toata lumea, ca o sa treci peste, ca va fi ok, ca esti extraordinara si meriti ceva mai bun, degeaba, pentru ca treci peste si vine uitarea atunci cand esti pregatita. Putea sa-mi spuna oricine ca voi intalni pe cineva mai bun, dar cum, cand traisem iubirea vietii mele? Si au trecut mai bine de 6 luni, pana cand intr-o dimineata, cand am hotarat sa sterg mesaje, mailuri, numere de telefon, intr-un cuvant, sa fac loc pentru altceva, sau altcineva, in viata mea. Si ma simt aproape pregatita pentru altceva, stronger, vorba aia "strong enough to live wihout you". Curaj fetelor, trece, mai repede sau mai tarziu, mai greu sau mai usor, dar trece.Sunt mai zambitoare,fac sport,am timp pentru mine, fac ce vreau, cand vreau( merg la Roma cu 2 prietene de 1Mai). sun eu din nou!

    1
    0

  • alina pe 22 Apr 2009, 18:04
    despre suferintza

    eu am suferit si plans, am trait un cosmar numai atunci cand am fost la un pas de despartire din cauza unor probleme, din fericre am depasit momentul si acum ne e mai bine ca niciodata. nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca intr-o zi m-as trezi fara el langa mine. n-as mai avea pt ce trai. e totul pentru mine. te iubesc iub!!! esti viata mea

    1
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod