Cand Sfantul Valentin coincide cu onomastica lui

Toti prietenii vostri sarbatoresc pe 14 februarie Ziua Indragostitilor, dar pentru tine aceasta data are o semnificatie dubla, fiind si ziua onomastica a iubitului tau. Desi...
Toti prietenii vostri sarbatoresc pe 14 februarie Ziua Indragostitilor, dar pentru tine aceasta data are o semnificatie dubla, fiind si ziua onomastica a iubitului tau. Desi in calendarul ortodox datei de 14 februarie nu ii corespunde Sfantul Valentin, ne-am obisnuit sa serbam acest nume odata cu adoptarea Zilei Indragostitilor.

Totusi, conform calendarului ortodox, Sfantul Valentin figureaza de doua ori in luna februarie. Prima mentiune apare in ce-a de-a doua duminca a lunii, pe 10 februarie - Sfintele Mucenite Enata si Valentina, iar ce-a de-a doua, sambata pe 16 februarie - Sfintii Mucenici Pamfil si Valentin. Aceste zile nu sunt insa sarbatori religioase, nefiind marcata cu cruce rosie.

Daca te afli in situatia de a sarbatori doua evenimente pe 14 februarie, iti propunem 5 scenarii pentru o onomastica cat mai reusita. Alege unul dintre ele si un cadou inspirat, si vei vedea ca poti pune la cale o zi de neuitat.

1.Undeva departe

Primul scenariu presupune o excurie care nu trebuie sa fie chiar o surpriza pentru el, adica nu una anuntata foarte tarziu. Pentru a uita de frigul iernii, de grijile de la birou si de facturile la telefon, alege o destinatie exotica sau pur si simplu un oras pe care el vrea de mult timp sa il vizitati. Discutati inainte posibilitatea de a-si lua cateva zile de concediu si fixati un buget. Important este ca tu sa ai initiativa, sa faci propunerile si sa te ocupi de toate treburile adiminstrative. Fa din timp rezervare, informeaza-te despre destinatie si perspectivele ei turistice si pregateste excursia in cele mai mici detalii astfel incat sa nu aveti surprize neplacute.

2.Weekend prelungit la munte

In cazul in care bugetul nu va permite sa plecati din tara sau ai ratat startul pentru ca nu ai facut din timp rezervari, nu intra in panica. Ai la indemana o solutie destul de atragatoare: un weekend prelungit la munte. Anunta-ti iubitul ca totul este aranjat si ca, avand in vedere evenimentele pe care le celebrati, este cazul sa va luati un mini concediu indiferent cate proiecte deruleaza colegii vostri de serviciu. Alege un loc romantic, o statiune mai linistita si o pensiune cu toate serviciile incluse pentru a nu va face griji inutile.

3.Petrecere surpriza

Ii plac petrecerile dar uraste sa le organizeze? Nimic mai simplu, va fi invitatul si gazda in acelasi timp. Pentru ca planul sa se deruleze fara piedici, alege mai intai locatia. Fie poti opta pentru locuinta voastra, fie pentru cea a unor prieteni, vecini sau rude apropiate. Lui spune-i ca a aparut o urgenta si sunteti invitati la o aniversare. Asta pentru a nu-l lua total pe nepregatite si a-i face o surpriza neplacuta. In rest stii reteta: baloane, flori, bautura, muzica buna, prieteni dragi si o stare de spirit excelenta. Toate acestea il vor prinde si iti va multumi ca nu i-ai cumparat inca o camasa si anul acesta.

4.Schimba decorul

Nu iti sugerez sa redecorezi dormitorul desi nici aceasta ideea nu ar fi prea rea, ci sa inchiriezi o camera de hotel, cu cina la pat sau la restaurant, cum doriti. De ce sa faci acest lucru? Pentru a-l desprinde din cotidian si a-i arata ca stii ca este important pentru voi sa va simtiti bine si sa recurgeti la trucuri care va fac placere amandurora.

5.O zi in doi

Nu aveti un buget prea mare dedicat acestei zile si nici nu ai reusit sa planuiesti ceva din timp. In acest caz va ramane o solutie deloc de neglijat - o zi petrecuta in doi. Nu este o sambata in care trebuie sa faceti cumparaturi sau sa platiti facturi, ci este o zi in care poate sa doarma cat doreste, in care va lua micul dejun in pat si nu ii vei face observatii ca nu si-a strans iar lucrurile din camera. Paranzul va fi luat in oras la restaurantul lui preferat si va continua cu un film pe gustul lui. In aceasta zi speciala se impune un shooping de cuplu. Cumparati tot ceea ce aveti nevoie pentru a va simti bine impreuna: muzica relaxanta, lenjerie sexy, afrodisiace si chiar accesorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod