Beyonce şi Jay-Z, terapie de cuplu pe internet

Cântăreaţa şi soţul ei, rapperul Jay-Z, participă la sesiuni de terapie de cuplu organizate de un psiholog pe internet, în timpul turneului lor mondial comun, intitulat "On The Run", potrivit unor surse.

Cei doi artişti americani participă la aceste şedinte de terapie online, prin intermediul aplicaţiei de videochat Skype, pentru a se asigura de succesul relaţiei lor personale, alături de aceea profesională, relatează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax.

Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiţiBeyonce și Jay-Z, după incidentul din lift
"Deşi asta poate să pară o măsură drastică, în America în special, terapia de cuplu reprezintă o procedură standard", a declarat o sursă.

"Îl cunosc pe psihologul lor de mulţi ani şi încearcă să participe la şedinţe săptămânale pentru a se asigura că există comunicare între ei şi că nu apar neînţelegeri", a adăugat aceeaşi sursă.

Deşi Beyonce şi Jay-Z, care s-au căsătorit în 2008, au făcut în ultimele luni subiectul multor zvonuri legate de o presupusă infidelitate a rapperului, sursa spune că aceste şedinţe de terapie online au scopul de a menţine starea de fericire în cuplu.

"Este vorba mai degrabă despre o acţiune de menţinere, nu de o reparare a ceva care nu merge bine.
Amândoi sunt fericiţi, iar fiica lor, Blue Ivy, rămâne prioritatea lor absolută"
, a spus aceeaşi sursă, citată de Daily Mirror.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod