Barbatii - unde ii poti gasi? (II)

Astazi continuam sa trecem in revista locurile unde poti gasi barbati de care te-ai putea indragosti - si intre acestia s-ar putea afla chiar barbatul pe care il astepti de atat de mult timp...
Astazi continuam sa trecem in revista locurile unde poti gasi barbati de care te-ai putea indragosti - si intre acestia s-ar putea afla chiar barbatul pe care il astepti de atat de mult timp...

Baruri

Chiar si barbatii care nu vaneaza, schiaza, patineaza, inoata, trag la tinta sau joaca golf, tot ridica paharul macar din cand in cand, iar cel mai adesea fac acest lucru in baruri. Orice fata care se uita de-a lungul tejghelei unui bar ar zice ca "asta-i locul!". Ia uite-i - o droaie de barbati... numai buni de smuls din scaun si sa fugi cu ei!

Ce pacat ca nu e mare lucru de capul barbatilor pe care-i intalnesti in baruri!

Barbatii din baruri arata intr-adevar ca barbatii, dar probabil ca nici ei n-au fost conservati cum trebuie - sau cine stie ce li s-a mai intamplat. In orice caz, se poarta ciudat. Daca te vad in bar singura sau cu o prietena, te iau drept altceva decat esti. Isi imagineaza ca te simti un pic singura (de unde le-o fi venit ideea?) si probabil ca esti cam usuratica, altfel de ce ai fi aici? Asa ca in ochii lor devii marfa ieftina, pe care isi inchipuie ca o pot cumpara cu mai putin decat marfa obisnuita. Acesti "pierde-vara d bar" nu par sa-si dea seama ca, daca tie iti place sa te distrezi putin, nu inseamna ca ai renuntat la fibra ta morala obisnuita.

Daca esti timida ca mine, daca nu esti o frumusete devastatoare - cum nici eu nu sunt - te vei simti si mai timida si mai putin frumoasa facandu-ti veacul intr-un bar decat oriunde in alta parte pe lumea asta.

Sa te duci la un bar cu un partener este cu totul altceva. E la fel de respectabil ca si cum ai merge la biserica. Poti chiar sa flirtezi putin cu barbatul de pe scaunul de alaturi, in timp ce partenerul tau verifica rezervarile la cina. In felul acesta nu esti o marfa ieftina. Barbatii pe care ii intalnesti cand esti cu un barbat sunt normali.

Iar in ce priveste statiunile de vacanta, as zice ca e in regula sa umbli din bar in bar. Nu stiu de ce e altfel, dar asa este.

Petreceri

Ca si barurile, petrecerile sunt considerate in mod traditional ca locuri unde poti gasi barbati. Barbatii participa la ele cu interes si chiar sunt dornici sa cunoasca si ei femei. Ar trebui sa nu fie cine stie ce dificultate sa aduni o colectie suficienta incat sa-ti ajunga cel putin pana la vacanta problematica de Craciun, sau chiar pana dupa.

Probabil ca este o supozitie adevarata pentru fetele frumoase si cu sani mari, care nu trebuie decat sa stea linistite si sa inspire, pentru a "aspira" o multime de barbati. Dar daca esti ca mine (nu luam in discutie acum marimea bustului) si ai nevoie sa interactionezi inainte sa inmugureasca dragostea, risti sa descoperi ca barbatii vin si pleaca de la locul faptei fara tine si fara numarul tau de telefon.

Dar mai bine m-as opri chiar acum, recunoscand ca probabil sunt destule fete obisnuite care se descurca bine la petreceri. Eu insa nu fac parte dintre ele.

Petrecerile mai sunt si un bun motiv pentru a arata cat mai bine, pentru a purta o rochie noua si a aborda cel mai fermecator zambet si in general iti slefuiesc personalitatea in raport cu prietenii vechi si noi. Din punctul meu de vedere, cele mai bune petreceri de intalnit barbati sunt dineurile cu putini invitati.

Cluburi de intalniri

Presupun ca riscurile intalnirilor pe nevazute sunt niste jucarii pe langa ce poti sa dai la un club al inimilor singure (ma refer la cele care isi fac reclama in ziare). Probabil ca incearca sa se mentina in niste limite ori, altfel, politia poate fi chemata in orice clipa, dar mi se pare ca aceste cluburi sunt chiar ultima solutie - sau dincolo de ea!

Vacante

Vacantele iti pot scoate in fata o multime de barbati sau pot fi la fel de neproductive ca noroiul. Cel mai bine ar fi sa nu planuiesti sa cunosti barbati. Atunci s-ar putea sa ti se intample.

Multi dintre ei sunt destul de saraci. Barbatii frumosi ca statuile vand drept suveniruri cataloage de arta in afara galeriilor... sau vand chestia aia pe care o picuri peste gheata si pe care, daca ai bea-o, ai simti gust de apa in gura. Dar sunt incantatori si curtenitori si poti aduna destule priviri seducatoare si complimente cat sa ai de ce-ti aduce aminte.

Nu stiu exact care sunt sansele de a cunoaste barbati in vacanta. Situatia se schimba, probabil, in fiecare ceas.

Vacantele organizate special pentru femei si barbati necasatoriti suna destul de ciudat. Nu cunosc pe nimeni care sa fi fost pana acum in vreuna. Poate ca s-au casatorit cu totii si nu s-au mai intors!

Calatoriile de afaceri

Sunt grozav de nostime. Altcineva suporta cheltuielile. De obicei calatoresti la clasa intai. Ai treaba in orasul in care te duci, chiar daca nici o umbra de barbat nu trece pe la fereastra ta. Asa e intotdeauna. Fetele venite cu treaba in oras sunt un joc mai placut decat acele creaturi anoste care ajung undeva si apoi intreaba placid: "Iata-ma-s, nu vrei sa facem ceva impreuna?".

Cateodata, in timpul calatoriilor - de afaceri sau de placere - te poti implica in aventuri carora nu ai fi avut curajul sau dorinta de a le da curs acasa.

Banchete de afaceri, pranzuri

Uite-i din nou... Barbatii!... Siruri-siruri. S-ar parea ca tot ce trebuie sa faci ca sa strangi provizii de barbati pentru un an este sa intri in restaurantul hotelului si sa-i aduni cu lopata.

Dar nu-i chiar asa! Un barbat la un pranz de afaceri este intr-una din acele dispozitii "masculine" care te poate face sa te simti in plus, ca o vaduva respectabila in vestiarul barbatilor.

"Bine", te provoaca ei peste cartofii garnisiti cu patrunjel si serviti pe foi de salata verde, "ai venit tu aici cu cea mai nebuna palarie, dar hai sa nu uitam ca noi, barbatii, conducem totul si aceasta este o intalnire de afaceri". Trucurile tale feminine se vor ofili ca un melc de gradina peste care s-a presarat sare.

Daca pranzul la care participi te intereseaza din punctul de vedere al afacerilor - poate pentru ca ia cuvantul vreun director din compania la care lucrezi - du-te, totusi. Este un mod bun de a patrunde in mintea unui barbat si, cand il vei intalni in imprejurari mai relaxate, nu va fi nevoie sa incepi chiar de la zero.

Cumparaturi la raionul de barbati

Rareori iti vei gasi dragostea, sau macar un partener pentru micul dejun de duminica, printre pipele din lemn de cires si costumele de lana Harris. Este un loc frecventat de barbati, este adevarat, dar vai, nu de catre cei dispusi spre aventura. Cei care isi duc viata penduland intre inventare si verificarea valorii actiunilor sunt de obicei insurati si dornici de siguranta.

Sa cumperi cravate si alte accesorii masculine este, totusi, un bun mod de a-ti antrena feminitatea.



Barbatii - unde ii poti gasi?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod