Barbatii - unde ii poti gasi?

Am vorbit despre cine sunt barbatii. Hai sa vedem acum unde se gasesc ei! Asadar, vom afla despre locurile unde poti gasi barbati de care te-ai putea indragosti bucuroasa.
Am vorbit despre cine sunt barbatii. Hai sa vedem acum unde se gasesc ei! Asadar, vom afla despre locurile unde poti gasi barbati de care te-ai putea indragosti bucuroasa.

La serviciu

Cei mai multi barbati de pe lumea asta pleaca dimineata de acasa si se duc la serviciu - cu exceptia catorva scriitori sau pictori care lucreaza la domiciliu si trebuie descoperiti altfel, a catorva milionari - prea rari si prea exotici ca sa-ti bati capul cu ei - si a unor paraziti care-si petrec zilele la cluburile de tenis. (Hai sa zicem ca oricum sunt plicticosi). Barbatii fara serviciu poate nu au acum o slujba zilnica, dar mai tarziu isi vor gasi si ei de lucru. Daca nu, ii poti trece la cei inaccesibili.

De la 9 dimineata la 5 dupa amiaza este o perioada minunata sa descoperi un barbat. Dupa 5, cei mai multi barbati singuri sunt deja legati de cineva, asa ca nu poti ajunge la ei. (Nu conteaza ca ele ii tin sclavi pe potentialii tai sclavi cu robinete de trei toli care trebuie schimbate si cu sufleuri cum nu facea nici mama lor acasa). Pe moment nu sunt disponibili. Daca tu reusesti sa reprezinti o desfatare pentru ochii lor in timpul zilei, s-ar putea ca, totusi, sa te aleaga pe tine atunci cand ea va ramane fara retete noi la bucatarie.

Pentru a-ti pastra moralul, este foarte important sa ai grija sa fii inconjurata de barbati in fiecare zi. Ce te poate impiedica sa o faci? Doar nu esti o femeie casnica ce se poate considera norocoasa daca vede doi masculi adulti o zi intreaga - postasul si un "veteran de razboi" suspect care vinde abonamente la reviste.

Uneori, la serviciu, o fata poate sa dea peste genul de barbat nepotrivit pentru ea. Atunci trebuie sa-si schimbe slujba. De exemplu, daca esti genul cerebral careia ii plac conferintele de la universitate, dar colegii tai de serviciu sunt doar echipa de oameni din Neandhertal a sefului tau care are o firma de instalatii, gandeste-te sa cauti altceva. (Probabil ca exista si instalatori innebuniti dupa conferintele universitare, numai ca mie nu mi s-a intamplat sa-i cunosc).

Asadar, nu e vorba sa te afli pur si simplu in preajma barbatilor, trebuie sa fii acolo unde sunt barbatii potriviti pentru tine. Daca nu vezi la locul de munca pe nimeni cu care ai fi dispusa sa ramai intr-un adapost atomic, atunci probabil ca e vremea sa-ti ceri transferul.

Daca firma ta stramba din nas la relatiile de la birou, dar ai in mana "marfa buna", as zice ca cel mai bine ar fi sa va intalniti oricum. Veti fi concediati fara indoiala, dar imagineaza-ti cum e sa pleci cu o aura atat de romantica... o femeie atat de atragatoare pentru sexul opus si atat de atrasa de el, incat a preferat sa primeasca ajutor de somaj pentru el!

Nu trebuie, bineinteles, sa-ti expui relatia. Pe langa faptul ca ar reprezenta un afront pentru prietenele tale mai putin provocator, sa-l tii provocator de mana la pranz sau sa-l gratulezi cu privirea ta de Everest ("sunt gata sa ma catar cu tine pana in varf!") s-ar putea sa-l faca pe el sa dea bir cu fugitii pana in statul vecin!

Barbatii pe care ii cunosti la serviciu sunt de obicei de calitate buna. Cel putin nu sunt dintr-aceia care stau la cinematograf toata ziua sperand ca pana la urma se vor putea aseza langa o fetita de noua ani.

Prietenii prietenilor (sprijin personalizat)

Cred ca cea mai buna metoda cu putinta de a cunoaste barbati este prin intermediul prietenilor, in mod planificat. Cineva alege pe altcineva pentru tine si te alege pe tine pentru el.

Cerul mi-e martor ca si prietenii pot face greseli oribile, iar tu poti incepe sa te intrebi daca si-au pierdut uzul ratiunii sau pur si simplu incearca sa te trimita la manastire. Nu este chiar atat de surprinzator faptul ca gresesc. Cate perechi infricosatoare n-ai vazut cu ochii tai ca infloresc? Nu te fascineaza la nesfarsit subiectul acesta: cine de cine este atras? Si cine nu?

O cunostinta intermediata de o prietena te scuteste deseori si de acele descoperiri neplacute de la mijlocul relatiei. Daca respectivul e prezentat drept un arhitect singur, de obicei el chiar a construit cateva cladiri si completeaza declaratii pentru venit auxiliar. Nici nu se compara cu fascinantul magnat al afacerilor imobiliare pe care l-ai cunoscut in avion, si care se dovedeste ulterior a fi doar administratorul unui motel - impreuna cu sotia! (Poate dura saptamani intregi pana reusesti sa dai de capatul unor astfel de minciuni).

Sa presupunem acum ca un prieten de-al tau - barbat sau femeie - cunoaste pe cineva pe care ti-ar placea sa-l intalnesti, numai ca nu i-a trecut prin minte faptul ca tu ai vrea. Actioneaza. Spune-i cat poti tu de sincer si de fermecator ca vrei sa ti-l prezinte.

Intalniri pe nevazute (esti pe cont propriu)

Intalnirile pe nevazute se petrec in mai multe feluri. Cineva da cuiva numarul tau de telefon; o prietena suna sa te anunte ca iubitul ei vine cu un amic. (Care probabil ii sta in coasta in timp ce il descrie la telefon, asa ca nu te pierde cu firea cand vei descoperi ca Fat-Frumosul descris este un pitic vanat si ingust in umeri).

Intalnirile pe nevazute sunt un mod perfect de a cunoaste barbati. S-ar putea sa te simti ca Madam Curie rascolind prin pehblenda in cautarea unui gram folositor de radiu, dar nu dispera. Tu nu ai nevoie decat de un barbat folosibil. Cu cat insemni pe raboj mai multe intalniri pe nevazute, cu atat devii mai precauta in legatura cu intalnirile cu adevarat oarbe... nearanjate de cineva in care ai incredere. E bine sa fii putin mai pretentioasa.

Sporturi

Nu conteaza faptul ca ai fost considerata copilul cu sansa cea mai mare sa se inece atunci cand toata pustimea din cartier se balacea in vechiul bazin de inot. Nu conteaza faptul ca o minge de baseball care se indreapta spre tine te umple de o panica asemanatoare celei incercate de cartaginezi in fata lui Scipio Africanul. Barbatilor le place sportul; poti sa-ti permiti sa nu-ti placa si tie?

Daca stii sa joci ceva, vei fi acolo unde sunt barbatii! Nu este nevoie sa fii foarte priceputa si sa participi la campionate. Trebuie sa te faci ca faci sport alaturi de prietene la fel de nepricepute ca si tine, intrucat acest lucru iti permite sa fii in teren alaturi de ei, sau pe pista, sau pe partiile de schi... asa cum spuneam, acolo unde sunt barbatii!

Sa luam drept exemplu schiul. Partiile sunt pline de barbati si nu toti sunt insurati. Chiar si cei in carje se vor intoarce acolo imediat ce oasele rupte se vor lipi la loc.

Patinajul este un mod elegant de a-ti freca umerii de cei ai unor baieti draguti - chiar daca din cand in cand mai dai si cu fundul de gheata! Daca patinezi singura, vor aparea baieti care sa patineze alaturi de tine - la fel de inocent ca si cum s-ar alatura unui dans! Dar chiar daca nu o fac, intervine din nou fiorul acela compensator... sa aluneci pe gheata ca o lebada pe apa... grozaaaav!

Tenisul este nemaipomenit de placut si mai este si un adevarat templu la care se aduna barbatii. Chiar daca joci cu verisoara ta de 15 ani, ai toate sansele sa dai peste baieti jucand pe terenul vecin.

Locurile unde exista apa sunt si ele doldora de barbati. Daca faci schi nautic sau surf, poti fi sigura ca vei fi prinsa intr-un vartej de barbati. Poti participa la sporturi chiar daca esti o adevarata planta de sera. (Stiu ca sperai sa nu se poata, dar poti!).

Cred ca poti sa ignori galele de box. Oricum, nu-ti va acorda nimeni nici o atentie.

Ceva cunostinte despre sporturi iti pot fi de mare folos. Daca stii cine invinge pe cine in care liga si mai cunosti si numele catorva jucatori faimosi de la echipa Baltimore Colts, vei trece drept o partenera de conversatie grozava.



Barbatii - unde ii poti gasi? (II)
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Catalin pe 13 Oct 2012, 20:50
    Barbatii singuri sunt, femei nu prea!

    Barbatii tineri si singuri in tara asta sunt destui(eu sunt unul dintre ei) doar ca dupa o anumita varsta si perioada de cautari si alergari dupa aleasa inimii ajung sa nu-si mai faca iluzii astfel ca devin descumpaniti si pur si simplu inceteaza mai cauta si se lasa la voia intamplarii . La fel si eu desi imi doream tare mult o familie am ajuns la concluzia ca pur si simplu asta mi-e soarta si orice as face este imposibil in special acum la varsta pe care o am 37 si incerc cu greu sa ma resemnez cu faptu ca asta imi este soarta.

    6
    2

  • ank pe 2 Ian 2009, 00:37
    unde pot gasi jumatatea mea?

    sunt o fire tacuta, simpatica, frumoasa de 26 ani si as dori sa gasesc un baiat cuminte,destept, si care sa stie sa respecte femeia de langa el.daca te gasesti in descrierea mea contacteaza-ma pe mess: a_burciu@yahoo.com.mersi

    3
    1

  • IOANA pe 23 Mar 2008, 18:28
    unde pot gasii un barbat ?

    doresc sa cunosc un barbat varsta cuprinsa intre 36-45 de ani , cum sa procedez ?

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod