Barbatii si dragostea la prima vedere

Oare cred ei in aceasta dragoste?

Oare ce ii atrage cel mai mult pe barbati atunci cand vad o femeie? Aspectul fizic, schimbul de priviri, zambetul, siguranta acelei femei sau primele cuvinte?

Un lucru este sigur: barbatilor le place sa "adulmece" femeia, sa se joace nitel "de-a soarecele si branza", sa vaneze, fara insa a obosi prea mult, pentru ca intr-un final se vor plictisi, vor obosi si vor dori sa caute alta "prada".

Barbatilor le place sa priveasca, sa analizeze, activitati de care nu se satura niciodata... Isi doresc sa desluseasca misterul, dar totul treptat, fara a pierde savoarea momentului.

Insa, trebuie sa intelegi ca lui nu ii place sa te joci prea mult, sa il amagesti, sa il ademenesti si apoi sa il abandonezi pentru alt reprezentant al speciei. Ca si tine, barbatul adora "meciul" intalnirilor, ii place sa fie provocat, sa se "rataceasca" putin in drumul catre inima ta, dar sa fie sigur ca la sfarsit de drum te va gasi cu bratele deschise.

Si el vrea sa aiba emotii, sa intre in joc, sa simta o oarecare nesiguranta si sa isi exerseze tacticile de cucerire.

 

"Avem mai multe emotii ca o mireasa..."


In cartea "Barbatii, dragostea si sexul", de David Zinczenko si Ted Spiker citeam niste opinii foarte interesante despre dragostea la prima vedere: "Atunci cand iti facem curte, cand te abordam, te urmarim sau doar cand incercam sa te cunoastem, avem mai multe emotii ca o mireasa. Pentru noi, aceasta nervozitate izvoraste din nesiguranta si din invariabilele intrebari: suntem oare pregatiti, performanti sau suntem cam 'ruginiti'?". Se pare noi, femeile, suntem mai intimidante decat orice fiinta cu care s-ar fi confruntat vreodata...

"O femeie care te atata de la prima intalnire este foarte, foarte sexy", spune Mircea.

"Nu trebuie sa arate decat faptul ca este interesata, nu disperata".

Alin spune ca ii plac femeile agresive, dar care stiu unde sa se opreasca. "Femeia care ma atinge, se freaca de mine de la inceput este mai interesanta pe termen lung decat cea care isi infinge limba in gatul meu dupa numai 30 de minunte", este de parere Alin.

Daca tipul cu care te intalnesti nu te saruta de la prima intalnire, nu trebuie sa iti faci griji: poate prefera sa astepte, nu pentru ca nu te-ar gasi atragatoare, ci pentru ca se gandeste ca tu l-ai putea gasi mai atragator daca mai amana putin momentul.

Exista momente in care barbatii au probleme de receptarea a mesajului pe care tu il transmiti... E drept ca noi femeiele suntem mai verbale decat ei, dar exista o mare nesansa ca semnalul sa se piarda printre cuvinte. "Se stie ca noi ne ghidam dupa vaz, asa am fost noi construiti", imi spune raspicat Marius. "Insa, femeile trebuie sa stie ca la fel de dezvoltat este si simtul tactil, deci important ar fi ca ele sa isi folosesaca si mainile atunci cand vor sa transmita in mesaj: o atingere pe umar, cateva degete care imi ating mana - aceste gesturi sunt foarte importante pentru mine, mai mult decat si-ar putea imagina vreodata", adauga Marius.

 

"Cand te loveste, te predai"


"Dragostea la prima vedere este minunata, iar barbatii simt acest lucru la fel de mult ca femeile, numai ca noua, de multe ori, ne este rusine sa recunoastem", spune Gabriel.

Pentru Mihnea, dragostea la prima vedere este cel mai complicat lucru: "Nu o poti compara cu sexul, berea sau orice alt lucru sacru pentru barbati.

Cand te loveste, pici secerat si te predai".

Si lor, ca si noua, le face mare placere sa se lase purtati de val, sa se joace cu iubirea si sa fie, de cele mai multe ori, inconstienti in aceste momente. Dragostea la prima vedere nu se intampla multor persoane, dar cei care au trait acest sentiment pot spune ca este unic.

Daca scanteia a fost deja aprinsa, continuati sa o sustineti, sa ii cresteti intensitatea si sa o faceti sa dureze. Poate fi doar inceputul unei iubiri vesnice...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod