Bărbații se ascund 7 ore pe an în baie pentru pace și liniște

Cu toții folosim baia din când în când, la serviciu sau acasă. Dar probabil că nu te gândești că mulți oameni percep timpul petrecut în baie ca timp liber.
Nu este chiar o formă de divertisment să elimini ceea ce ai mâncat și ar fi puțin ciudat ca o persoană să creadă asta cu adevărat. Cu toate acestea, se pare că există suficiente persoane care nu folosesc baia pentru a-și elibera vezica, ci pentru puțin timp liniștit. De fapt, cercetările au arătat că bărbații petrec 7 ore pe an în baie ca o formă de evadare. 

Ce fac bărbații când vor pace și liniște? Se ascund 7 ore pe an în baie, conform unui studiu


Aceștia nu se ascund la baie pentru a face ceva ferit de ochii celorlalți. Motivul este mai alarmant.
Aparent, foarte mulți bărbați au folosit toaleta pentru liniște și pace după o zi deosebit de stresantă.

Cercetarea a descoperit prin intermediul unui sondaj la care au participat aproximativ 1.000 de bărbați că mulți bărbați se ascund în baie din mai multe motive, printre care se numără partenerii care îi bat la cap, copiii prea energici, evitarea sarcinilor în casă, dar și pentru a se uita la telefoanele mobile fără a fi deranjați de cineva. Aceasta pare o măsură destul de extremă pentru a obține puțin timp liber.
Dar aceiași cercetători au descoperit că una din 10 vizite la toaletă ale bărbaților este întreruptă oricum de ceva. 

Toți oamenii au nevoie de puțin timp pentru sine. Pentru a se deconecta complet sau pentru a se gândi la lucruri. Iar baia pare a fi locul perfect pentru toate aceste momente - este ca un sanctuar, un loc unde ne putem desprinde de lumea exterioară, dar temporar. 

După cum sugerează studiile, pacea și liniștea sunt sacre, iar bărbații încearcă să le obțină oricum pot, adesea în baie.
Mai mult, un procent uimitor de 45% dintre bărbații chestionați au ajuns la concluzia că este o luptă obținerea timpului liber pentru sine, iar un sfert dintre aceștia susțin că partenerii nu apreciază cât de ocupată este viața lor. Un alt sfert dintre bărbați au spus că, dacă nu s-ar mai ascunde din când în când în baie, nu știe cum s-ar descurca, iar 23% au descris baia ca pe un loc sigur. 

Data viitoare când vezi un bărbat că se îndreaptă pe furiș la baie, dă-ți seama că poate este copleșit și că are nevoie să stea puțin singur. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod