Relatia cu un barbat nehotarat

Bărbații nehotărâți: De ce nu merită să-ți pierzi timpul

Ești îndrăgostită până peste cap de un bărbat care se joacă de-a "șoarecele și pisica" cu tine? Este posibil să ai de-a face un bărbat nehotărât, care nu știe ce vrea, iar din această cauză riști să rămâi cu inima frântă și nimic altceva.
Cum recunoști un bărbat nehotărât? În primul rând nu dă semne că ar vrea o relație serioasă și că ar avea planuri de viitor care să te includă. Momentele de fericire și apropiere, în care ai senzația că ești în Rai, alternează cu cele în care bărbatul pe care îl iubești dispare din peisaj și abia dacă mai dă un semn de viață. O astfel de relație este bulversantă, te consumă fizic și psihic și te poate aduce în pragul depresiei.

Există pe lumea asta oameni care pur și simplu se tem de angajamente serioase și le evită cât pot de mult.
Mai sunt și cei care nu au curajul să ia decizii importante de teamă să nu greșească. Dacă ai avut "ghinionul" să te îndrăgostești de un astfel de bărbat, atunci va trebui să fii tu cea care preia inițiativa. Dar în unele cazuri, nehotărârea poate ascunde lucruri mai grave, care nu depind de tine și pe care nu le poți remedia.

Nu te iubește

Nehotărârea unui bărbat mai poate fi dată și de faptul că nu te iubește suficient de mult astfel încât să fie pregătit să-și petreacă tot restul vieții alături de tine... Este o variantă pe care, din păcate, multe femei aleg să o scoată complet din ecuație.
Dar dacă te minți singură și nu încerci să vezi adevărul așa cum este, tot tu vei avea de suferit. Este dificil să accepți faptul că persoana pe care o iubești nu îți împărtășește sentimentele, iar din acest motiv riști să găsești fel de fel de justificări pentru comportamentul lui distant și aparenta nehotărâre. Dar te-ai gândit că pentru el tu poate că ești doar o "etapă", în așteptarea marii iubiri?

Nu este matur emoțional

Chiar dacă este îndrăgostit, un bărbat care nu este matur emoțional poate da dovadă de foarte multă nehotărâre într-o relație. Se teme de angajamentele serioase și de planurile de viitor care vă vizează pe amândoi, astfel încât ajunge să evite orice pas menit să vă ducă relația la un nou nivel.
Iar în cazul în care tu visezi să locuiți împreună, să vă căsătoriți sau să întemeiați o familie, el este de-a dreptul îngrozit să facă acești pași și va amâna la infinit. Te vei trezi astfel blocată într-o relație fără viitor.

Ratezi ocazii importante

În timp ce tu îți irosești viața alături de un bărbat nehotărât, care nu pare să vrea nimic de la viitor și mai ales de la relația voastră, riști să ratezi oacazii importante. Este posibil ca marea ta iubire să treacă pe lângă tine, iar tu să fii ocupată așteptând ca un bărbat indecis să se hotărască dacă te vrea sau nu.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod