Barbatii disponibili din viata unei femei

In timpul anilor traiti ca femeie singura, vei descoperi ca ai devenit, fara vreun efort din partea ta, "Fata" din viata unui barbat, adesea a unuia insurat. Desi uneori...
In timpul anilor traiti ca femeie singura, vei descoperi ca ai devenit, fara vreun efort din partea ta, "Fata" din viata unui barbat, adesea a unuia insurat. Desi uneori ti se pare ca nu mai exista nici un barbat in jur - ei bine, sa stii ca sunt, si nu putini. Este adevarat ca de unii ar trebui sa te feresti... dar faptul ca nu o faci iti va folosi, cu siguranta, mai tarziu, pentru ca din fiecare experienta inveti si din fiecare esec iesi mai puternica. Dar, daca va fi sau nu relatia respectiva un esec, aceasta depinde numai de tine...

Sa fii "Fata" aceea nu inseamna obligatoriu ca te culci cu el, desi este posibil sa o faci. S-ar putea sa fii iubirea vietii lui, cu care nu s-a insurat acum 15 ani, sau o fata pe care nici macar nu o cunoaste prea bine. In acelasi timp, el poate avea mai multe fete in carne si oase. Tu esti pur si simplu fata la care viseaza atunci cand mintea se desprinde de realitatea imediata. Pur si simplu esti Fata lui.


Dar de ce nu viseaza el, oare, la Marilyn Monroe sau la Nathalie Wood? Tu visezi la Kirk Douglas sau Rock Hudson? Ca si tine, viseaza la cineva care este "posibil", care ar putea fi sau chiar a fost deja a lui.

Sa fii fata ideala a cuiva presupune foarte putine obligatii. Nu trebuie sa faci nimic decat sa existi. Flirtul poate sa-i incinga imaginatia barbatului respectiv. De cele mai multe ori, el te alege fara sa participi in nici un fel.

Gata sa dam o raita?

Si ce daca esti sau nu esti "Fata" din viata unui barbat? De unde apar ceilalti barbati... admiratorii declarati si activi? Conform statisticilor, nu exista nici macar un singur barbat pentru fiecare fata (mai mult de patru milioane de femei singure decat barbati in aceeasi situatie). Dar, de fapt statisticile nu spun decat ca nu exista destui barbati de insurat. Nimeni nu spune ca barbatii ar fi prea putini. Daca te-ai apuca sa-i numeri, probabil ca ti-ar iesi si tie o colectie intreaga.


Hai sa facem acum o clasificare a barbatilor cu care poti iesi. Desi distinctiile nu sunt exclusive si au trasaturi comune, cred ca acestia se impart in urmatoarele categorii.

Eligibilii

Acestia sunt barbatii cu care, cine stie, te-ai putea marita. Sunt singuri, suficient de atragatori si demni de prezentat prietenilor. Printre ei se numara barbatul fatal cunoscut la schi si care ar fi gata sa te duca la primarie chiar maine, dar nu-i convins ca vrea sa iasa cu tine pe "piata". Sau amicul serios si mort dupa tine, dar al carui entuziasm pentru Razboiul Civil nu il impartasesti. (Stiu o fata care s-a maritat cu unul dintre acesti obsedati de Razboiul Civil, iar el a insistat sa ia cu ei in luna de miere toata colectia lui de generali Lee. Si au mers la Gettysburg!). Fie ca te simti sau nu atrasa de ei, acesti barbati sunt parteneri posibili si numarul lor este redus. As zice ca, intr-un an bun, poti intalni doi.

Eligibili - dar cui ii trebuie?

Evident, nu sunt insurati, dar nici ca iti pasa.
Acestia sunt ciudatii, alunecosii, anostii, snobii, nevroticii fara speranta si baietii-mamei. Par sa fi trait toata viata lor ascunsi sub dusumea pana cand un prieten bine intentionat i-a gasit si a zis: "Pauline, tocmai am dat peste barbatul potrivit pentru tine!".

De obicei faci cunostinta cu astfel de oameni la intalnirile pe nevazute sau crezandu-i, dupa voce, Charles Boyer - atunci cand te-au sunat gresind numarul si te-au convins, apoi, sa accepti un rendez-vous.

Numarul acestora este urias. Poti da peste trei pe saptamana.

Don Juan-ii

Puteam sa-i trec la alunecosi, dar cred ca merita o categorie si o descriere aparte.

Cred ca nici o fata nu este pregatita pentru maritis pana nu a dat piept cu exigentele pretinse de o idila cu un Don Juan. Face parte din antrenament. Cele maritate nu prea sunt interesante pentru el - ele au pe cineva acasa, si asta strica toata distractia... nu se pot trezi singure, nenorocite si moarte de dorul lui dupa ce el a plecat.


Unul dintre cele mai triste lucruri din timpul relatiei cu un Don Juan este faptul ca pierzi enorm din respectul de sine. Nu numai din cauza ca este clara ideea ca nu vrea sa se insoare. Ci pentru ca stii tot timpul ca nu te merita - e doar un copilandru insensibil si sadic - dar esti prea prinsa de el ca sa mai actionezi in interesul tau.

Un Don Juan este singurul barbat pe care istericalele tale nu-l stanjenesc. Le considera un vot de incredere.

Un Don Juan se poate culca o vreme cu o singura fata, dar mai are inca o duzina de angajamente la indemana, si lucrul acesta te tine in purgatoriu. Iar cand iti jura patimas credinta, face in asa fel incat sa nu-ti iasa din minte cat de irezistibil pare el altor femei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod