Astrologie: Top 4 zodii care renunță cu greu la o relație

Astrologie: Top 4 zodii care renunță cu greu la o relație

Atunci când investești timp și sentimente într-o relație, este normal să lupți pentru salvarea ei când lucrurile nu merg bine.
Unele semne zodiacale se incapataneaza sa lupte mai mult si sa faca eforturi sustinute pentru a iesi la liman cu partenerul, chiar daca uneori despartirea ar fi de fapt cea mai buna solutie pentru amandoi…

Iata care sunt cele 4 zodii care renunta cu greu la o relatie:


Rac

Esti genul de persoana protectoare, care ofera vindecare. Care vrea sa multumeasca pe toata lumea. Iti place sa ai grija de ceilalti. Iti pasa mai mult de binele celor din jur decat de ce ti se intampla tie. De aceea sfarsesti mereu prin a intra in relatia gresita, din care iti va fi foarte greu sa iesi.
Nu-ti place sa abandonezi pe cineva atunci cand simti ca persoana respectiva are nevoie de tine. Nu-ti place sa pleci nici macar atunci cand banuiesti ca cineva profita de bunatatea ta.

Te ingrijorezi prea mult, te intrebi ce s-ar face fara tine, daca se va descurca sau nu fara ajutorul tau, si nu te gandesti la tine, la starea ta de bine. Te agati prea mult de o relatie fiindca simti ca asta trebuie sa faci. Simti ca este obligatia ta sa-l salvezi pe omul de langa tine.

Leu

Esti incapatanata. Nu-ti place sa recunosti atunci cand gresesti.
Urasti ideea de a renunta la oamenii in care ti-ai investit energia. Detesti posibilitatea de a fi investit atat de mult timp in persoana nepotrivita. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod