cuplu

Așa știi dacă ești sau nu în relația potrivită

Ești potrivită pentru partenerul tău atunci când poți face compromisuri. Relațiile au la bază compromisuri. Îi oferi ceea ce poți partenerului și aștepți ca acesta să dea înapoi la rândul său. Dacă ai cerințe de la alte persoane, relația nu va dura prea mult. Dragostea este despre a dărui. Cum afli dacă ești sau nu în relația potrivită?

Ești sau nu în relația potrivită?


Imaginează-ți că ești în următoarea situație! Cum te-ai simți dacă cineva se îndoiește de iubirea ta și trebuie să faci un efort suplimentar pentru a face persoana respectivă să creadă că o iubești? Nu este o povară?

Învață să-l lauzi pe partener și să destinzi o situație în loc de a-l învinui. Destinderea partenerului ar trebui să fie ceva ce faci cu drag. Atunci îți vei da seama dacă ești sau nu în relația potrivită. În plus, toată lumea te va iubi când nu vei răni intenționat pe cineva.
Fii deschisă la corecții și schimbări. Trebuie să ai răbdarea să asculți criticile.

Atunci când cineva se întoarce acasă după o zi obositoare de muncă, este normal să se simtă epuizat și frustrat. Deci trebuie să înțelegi situația și să îi acorzi spațiu sau libertatea de a-și exprima sentimentele de furie, frustrare etc. Când cineva este în travaliu și îi spui să nu nască, ce poate face? Cât timp poate păstra copilul? La un moment dat trebuie să nască. Așa ar trebui să îi permiți și partenerului să-și exprime toate nemulțumirile pe care le-a avut în ziua respectivă la muncă.

Încearcă să înțelegi de ce este partenerul supărat sau nefericit pentru a ajuta relația.
Dacă ești înțelegătoare, îi vei permite să îți povestească tot ce s-a întâmplat. Dar dacă te aștepți ca acesta să nu spună nimic și să fie drăguț cu tine mereu, află că relațiile nu funcționează astfel!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod