Arta voioasa a flirtului

O fata sexy stie ce este flirtul. Cele sexy pe dinauntru s-ar putea sa nu flirteze la fel de mult ca cele asa zis sexy, dar stapanesc mestesugul. S-ar putea sa crezi ca nu stii sa...
O fata sexy stie ce este flirtul. Cele sexy pe dinauntru s-ar putea sa nu flirteze la fel de mult ca cele asa zis sexy, dar stapanesc mestesugul. S-ar putea sa crezi ca nu stii sa flirtezi. Te gandesti ca asta inseamna sa lasi sa-ti cada batista sau sa faci cu ochiul si sa dai din cap in semn de "ne intalnim in hol, scumpete". Flirtul inseamna in special sa privesti. Esti pregatita pentru o scurta lectie despre flirt?

Alege un barbat de la masa vecina din restaurant. (Cineva din sala de asteptare a dentistului este la fel de bun. Locul nu este important). L-ai ales? Acum uita-te fix in ochii lui, adanc si cercetator, apoi coboara privirea. Intoarce-te la insotitorii tai sau la revista pe acre o citeai. Si uita-te din nou la el, in acelasi fel... direct, neclintit, intrebator. Coboara iar privirea. Fa asa de trei ori si se poate spune ca ai flirtat! (P.S. - pe el il vei face foarte fericit).

Vrei sa flirtezi mai mult?
Un barbat iti povesteste ceva, nimic personal. Uita-te in ochii lui ca si cum ai vedea acolo potul cel mare. Nu-ti dezlipi nici o clipa privirea de privirea lui. Concentreaza-te asupra ochiului stang... apoi asupra ochiului drept... apoi, adanc, asupra ambilor. Operatoarele tacticoase nu-si iau niciodata ochii de pe un barbat, nici macar atunci cand chelnerul rastoarna un rastel de bauturi. Aceasta privire este definita, mai degraba depreciativ, prin expresia "te agati de fiecare vorba a lui". Functiona pe vremea bunicilor si face si acum toti banii.

Incape comparatie intre aceasta metoda si ocheada aruncata de-a lungul incaperii ca sa vezi daca a mai aparut ceva bun? Laura sustine ca un tip pe care il cunoaste ea considera aceasta privire afrodiziaca. Cand este privit in felul acesta, un barbat se opreste de obicei din orice ar spune si saruta fata!

Nu intrerupe niciodata un barbat cand iti povesteste ceva. Nici pentru toate covoarele din Persia! Acesta este un obicei foarte prost al fetelor, chiar si atunci cand stau de vorba cu alte fete. Sa flirtezi inseamna sa reactionezi. Sa razi la glume, sa oftezi la partile triste, sa aplauzi vitejia. Cred cu adevarat ca pe masura ce imbatranesti flirtezi mai usor, pentru ca inveti sa asculti orice barbat, folosind acelasi farmec si atentie concentrata pe care odinioara o rezervai numai celor in varsta de 7 ani.

Fermecatoarea
Sa fii sexy inseamna sa fii plina de farmec, si, ca sa trag linie si sa definesc farmecul, as spune ca inseamna sa fii in deplina cunostinta de sine. Fermecatoarea are antenele ridicate si supapele deschise in orice clipa. Radarul ei sensibil detecteaza ce anume vrea sa auda cealalta persoana si spune exact acel lucru. Detecteaza si ce anume nu vrea sa auda respectivul, si se abtine sa vorbeasca despre acele subiecte. Oamenii fermecatorii, femei sau barbati, sunt de obicei calzi, plini de afectiune si compasiune, si in plus gandesc tot timpul cu un pas inainte.

Fermecatoarea, ca si cea care flirteaza (e aceeasi persoana), reactioneaza la ceea ce spui. Si e gata sa-ti acorde o intreaga dupa-amiaza ca sa spui ce ai de spus. Rade. Ofteaza. Sufera alaturi de tine, se bucura cu tine - si nu se preface. Daca ii ceri sfatul, va incerca sa-ti raspunda cinstit.

O fermecatoare iti va relata cand lumea a spus ceva frumos despre tine, dar niciodata nu va vorbi despre ce au spus rau. Este o prietena de incredere. Cele mai multe fermecatoare sunt la fel de populare printre femei ca si printre barbati, din cauza ca ele iti ofera numai dragoste, nu si necazuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod