Arta flirtului

Arta de a agata pe oricine si oriunde doresti poate fi descurajanta fara a avea cateva notiuni de baza la activ. Din fericire, arta flirtului poate fi stapanita de un cercetator bine instruit oricat si oriunde, si te poate transforma cat ai clipi intr-un magnet pentru barbati, asa cum ti-a sortit Ursitoarea.
Arta de a agata pe oricine si oriunde doresti poate fi descurajanta fara a avea cateva notiuni de baza la activ. Din fericire, arta flirtului poate fi stapanita de un cercetator bine instruit oricat si oriunde, si te poate transforma cat ai clipi intr-un magnet pentru barbati, asa cum ti-a sortit Ursitoarea.

Flirtezi ca si cum ai fi in coma adanca?

Cu toate ca tipele din ziua de azi ar putea sa nu constientizeze acest lucru pe deplin, cele mai multe dintre noi n-am uitat niciodata cu desavarsire si nici nu ne-am revenit intru totul dupa lectiile de romantism - in care adeseori inca mai credem - pe care ni le-au tinut Fratii Grimm!

Aceste basme cusute cu ata alba sunt, de obicei, cauza nebuniei disfunctionale si alienate in privinta intalnirilor amoroase de care sufera majoritatea femeilor in ziua de azi: convingerea ca intalnirea dragostei adevarate se va petrece intocmai ca-n povesti...ca va fi un eveniment magic, care nu necesita nici cel mai mic efort din partea ta. In schimb, totul ar trebui sa se intample ca si cum ar fi fost predestinat de catre o super putere romantica si ca o sa se intample daca sta scris sa ti se intample, indiferent de ce faci. La drept vorbind, sa mai incerci sa faci ceva, ar parea din partea ta un act disperat si putin cam...nedemn de tine.

Acum hai sa recapitulam totul impreuna, ce zici? "A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti, o zi cu soare cand stateai acasa in trenning si deodata, ai auzit o bataie la usa..."
Ce fel de femeie ar putea refuza un print focos in muleuri, purtand niste pantofi bestiali? Din pacate, adoptand atitudinea a la Frumoasa Adormita in Coma Profunda (asteptandu-si printul sa se repeada si sa o salveze de o viata care sta sub semnul unui plictis profund) este un plan foarte prost de a pune mana pe un barbat! Nu exista date care sa vina in sprijinul convingerii ca somnul indelungat si rasucitul fuiorului iti va imbunatati viata sociala fie macar cu putin.

Regula romantica: Cand flirtezi ca o fecioara medievala, vei sfarsi prin a ramane cu buza umflata, si singura intepatura pe care o vei simti poate fi usor evitata cu ajutorul unui degetar!

Ceea ce ar fi trebuit cu adevarat sa invatam din aceste basme pentru copii mici este faptul ca exista un sfarsit fericit pentru orice femeie dispusa sa indure putina durere, singuratate, indoiala, tovarasi ciudati, circumstante bizare si piedici neprevazute in calea ei catre o nunta ca-n povesti. Si un flirt pro-activ nu poate dauna nimanui!

Arunca-le niste firimituri

Majoritatea femeilor singure se plang ca nu au suficiente intalniri cu barbati, dar cand le intrebi cati barbati au invitat in oras in ultima vreme, raspunsul este adeseori socat si balbait: "Niciunul!".

Regula romantica: Daca vrei sa ai mai multe intalniri cu barbatii, va trebui sa inveti singura sa-i inviti. Cere si ti se va da, zice plictisitul!

Inainte de a-ti impartasi cateva trucuri care te vor face sa-ti improspatezi sertarul cu lenjerie intima, va trebui mai intai de toate sa arunci la cosul de gunoi cateva dintre ideile tale invechite. Iata doua tehnici de cucerit barbatii la fel de vechi precum Arca lui Noe si cu mari sanse de a-ti tine viata amoroasa in transa foarte adanca:

1. Codul morse al iubirii. Multe femei fara o relatie amoroasa inca mai incearca sa ademeneasca barbatii folosind Codul Morse Retinal - o serie de miscari oculare rapide, priviri fixe si fluturari din gene care dau de inteles ca esti gata de cules, dar nici prin cap nu-ti trece sa faci tu primul pas. Acest gen de flirt pasiv este neatractiv si de cele mai multe ori te face sa arati de parca ai avea un tic nervos. Este fara indoiala o ramasita din acele timpuri imemoriale cand femeile nu aveau acces la rimel "seducator".

2. Sa arati ca un fotomodel. Milioane de femei si-au petrecut weekend-uri intregi pe stepper, sperand ca barbatul viselor lor isi va face aparitia in mod miraculos din secunda cand vor putea intra din nou in niste blugi superstramti. Aceste tipe pun pe seama marimii soldurilor faptul ca sunt singure si cred cu tarie ca daca vor arata in sfarsit perfect, Casa de Vis a lui Barbie va deveni a lor, cu tot cu Ken si perechile acelea colosale de pantofi!

Iti impartasesc un secret: chiar si tipe cu siluete pentru masura 36 au deseori probleme la capitolul "iesiri in doi"! De aceea, orice femeie, indiferent de cat de scunda sau de inalta ar fi, va beneficia de pe urma tehnicilor de flirtare moderne!

Cum poti deveni un magnet magic de atras barbati

Data viitoare cand iti iese in cale un barbat care te incita, fa-i pur si simplu un compliment in legatura cu ceva ce poarta sau face. Tuturor barbatilor le place sa fie admirati. Se simt cu adevarat motivati, vor merge la razboi pentru a fi stimati si vor construi zgarie-nori pentru a fi laudati, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa folosesti aceasta caracteristica a naturii masculine in propriul tau avantaj.

Aruncandu-le firimituri de aprobare, vei avea asupra oricarui barbat un efect miraculos: "Sesam deschide-te!". Va ciripi fericit alaturi de oarice tipa suficient de desteapta sa-i remarce frumoasele pene ... si ceasul sport rezistent la apa. Barbatii pot fi cuceriti dinspre exterior. Se baga in pat cu reviste despre sex, masini si arme. Cel mai bun mod de a le atrage atentia va fi intotdeauna initierea unei conversatii despre orice nimic sau obiect neinsufltit.

Avertisment: Sa nu-i faci niciodata unui barbat un compliment despre aspectul sau fizic! Acest lucru il va face sa se simta stingher sau sa-l nedumereasca in legatura cu intentiile pe care le ai. Cu exceptia situatiei cand are doar douazeci si doi de ani. In cazul acesta stim cu cine avem de-a face, asa ca nu ezita si silabiseste-i!

Secretul pentru spargerea ghetii este sa te asiguri ca tu vei dainui mai mult decat complimentul tau (exceptie de la regula: tatuajele si bicepsii uriasi. Acestea se incadreaza in categoria bijuteriilor masculine la purtator!)

Dupa ce i-ai facut unui barbat putina conversatie despre masina, incaltamintea sau camasa sa, s-ar putea sa-ti ceara absolut spontan numarul de telefon. Dar ce se intampla daca eziti putin si nu este prea convins ca trebuie sa-ti ciuguleasca din palma? Urmatorul pas trebuie facut numai daca primul tau compliment a avut efectul scontat. Daca raspunsul este pozitiv, continua sa-i arunci urmatoarele firimituri...

"Ti-ar placea sa iesim la o ceasca de ceai, candva?" Aceasta invitatie nu presupune riscuri majore, deoarece intentiile tale sunt vagi. L-ai invitat la o ceasca de ceai, asa cum ar fi facut orice doamna din societatea victoriana. Va trage imediat concluzia ca esti: o doamna si ... de-a dreptul fascinanta! Niciodata pana la tine nici o alta femeie nu l-a mai invitat la o ceasca de ceai. Acest lucru il va nedumeri putin (ceea ce e bine!) si-l va face sa fie plin de nerabdare! Daca "Zburatorul" tau a urmat dara de firimituri pe care i-ai presarat-o, topai un pic mai aproape si-ti va ciripi: "Ar fi minunat!".

Articol preluat din cartea "Ea il vrea in colivie, el o vrea de jucarie!" de Lauren Frances, aparuta la Editura Kondyli.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 23 Mar 2011, 10:01
    imi place site-ul

    este interesant si adevarat ce scrie mai sus dar eu nu am vazut nici o miscare a fetelor in sensul acesta,ba mai mult cand incerci sa le abordezi sunt chiar antisociale.Ele ar vrea cand vor cu cine vor cum vor si totul pe tava fara nici cel mai mic efort din partea lor.Sunt constient ca avem de aface cu o societate frustrata,complexata,inchisa,orgolioasa,vanitoasa,si mai presus de toate suferim de un narcisism dus la extrem care ne condamna in final la singuratate

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod