Arta citirii trasaturilor fetei

Daca chiar vrei sa stii cum este cineva, priveste-i fata. Ma rog, cel putin asa sustin discipolii lui Siang Mien. Chinezii practica aceasta arta de peste 3000 de ani si afirma ca trasaturile noastre vorbesc un limbaj secret, spunand totul despre caracterul si dorintele tainice ale cuiva. Exista si un proverb chinezesc care zice "La burdufuri diferite si continutu-i diferit".

Nu exista doi oameni care sa aiba fete identice, nici macar gemenii. Si asta pentru ca nu exista oameni cu personalitati identice (slava Domnului). Fata umana este capabila sa redea vreo 7000 de expresii distincte. Si poate ca nu reusim sa folosim decat cateva sute in viata de zi cu zi, dar cele pe care le utilizam cel mai frecvent lasa urme pe fetele noastre. Atunci cand ajungem la 50 de ani putem spune daca ne am petrecut o mare parte din viata razand sau fiind posaci. O persoana perspicace dintr o singura privire isi mai poate da seama si de alte trasaturi ascunse, mai precis, poate spune: daca un om a fost singuratic sau inconjurat de prieteni, este o victima sau un luptator. Daca ai navigat prin viata, este clar ca buna ziua ca vei ajunge sa ai o fata diferita de a cuiva care a fost prins in proverbialul golf, fara barca.

 A citi fetele oamenilor este o chestie fascinanta, ca sa nu mai spun ca poate fi un excelent subiect pentru o discutie la cina, chiar daca foarte multe lucruri sunt interpretabile si contradictorii.


Cum sa citesti pe cineva? 

Sprancenele 


1) Mici si rare: interes zero in sex, dar maxim in arta zen.

Gandeste spiritual mai curand decat senzual. 

 2) Groase si dese: sexualitate in exces. Se hraneste cu un meniu bogat de noi experiente erotice. 


Ochii

 1) Foarte deschisi la culoare: cauta noi culmi si este usor de satisfacut sexual. Acorda o mica importanta sexului ca si iubirii (deci nu e chiar recomandabil daca vrei o relatie). Isi schimba partenerii mai repede decat manusile. 

2) Inchisi la culoare: patimasi si in cautarea semnificatiilor si adancimilor, greu de cunoscut la inceput, dar nu vei regreta efortul. Dinamita in pat. Ii poti pastra langa tine cu sex diversificat si intens. 


Nasul

1) Carn: visator, prefera sexul romantic si pozitiile traditionale. Nu-l intereseaza aventurile erotice.

2) Neregulat: nu face o pereche deloc grozava cu nasul carn. Aceste persoane sunt exact opusul lor. Nu numai ca adora sexul, dar sunt si nesatiosi - si cu cat e mai pervers cu atat mai bine! 

 

 


Zbarciturile  

1)  Mici, subtiri sub ochi: nu este un partener pe care sa-l fi cautat... pana acum. Este semnul cuiva cu un enorm apetit sexual, intotdeauna gata pentru sex. Nimic nu este interzis si totul se accepta.

2)  Fine la baza nasului: ma dau si eu mare ca le am, dar cu toate acestea insist in convingerea ca sunt rezultatul anilor cat am fost fumatoare. Acestea se pare ca sunt semnele sigure ale cuiva care foarte rar se mai gandeste si la altceva in afara de sex - ei bine, el reprezinta totusi obiectul cercetarii mele! Binecuvantati/blestemati, cu cel mai nesatul libidou dintre toti, acestia au nevoie sa fie iubiti in toate felurile posibile si sunt extrem de greu de satisfacut.(Nu-i adevarat.

Jur!

 

 

Gura

 

 

1)  Mare: atunci cand este vorba despre gura se aplica regula - cu cat mai mare, cu atat mai bine. Amantii cu gura mare sunt altruisti si fac totul pentru a oferi placere. Barbatii cu gura mare sunt amanti extrem de potenti. Daca ai buza de jos carnoasa, primesti puncte in plus - esti un aventurier al simturilor - dar ti se scad puncte pentru ca esti un infidel fara rusine. Persoanele cu gura mare sunt creaturi ambitioase carora le place sa domine in dormitor. 

 

2)  Mica: plini de imaginatie si inventivi, dar aici se cam termina complimentele. Sunt si foarte grabiti sa ajunga la orgasm, precauti cu persoanele necunoscute, fideli doar catorva si nu prea afectuosi.

 

 

Informatii preluate din cartea "Superflirt", de Tracey Cox, Editura Litera International, www.litera.ro

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • numi dau numele pe 22 Nov 2008, 01:54
    Taaare frate

    Sa stiti ca in mare parte e adevarat, dar sunt si persoane care au care au cate un pic din fiecare. Atat din trasaturi cat si din apucaturi)).

    0
    0

  • bitzi pe 28 Mai 2008, 18:38
    tare!!

    :)) gura mica: plini de imaginatie si inventivi, dar aici se cam termina complimentele. si sa stiti ca e adevarat ;)

    0
    0

  • lacramioara pe 23 Apr 2008, 23:19
    .......

    Mi-as fi dorit sa aflu semnificatiile trasaturilor fetei si din alte perspective, nu numai despre sex. Chiar si asa informatiile prezentate nu mi se par tocmai corecte.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod