Arena conjugala

Solutionarea conflictelor

Cand cearta izbucneste intr-un cuplu, reactia obisnuita a sotului este sa se retraga, fie emotional, fie fizic. Cand o face, sotia devine si mai frustrata si mai furioasa, facandu-l pe sot sa se retraga si mai mult. Cearta creste cu fiecare izbucnire. Dar asa ceva nu trebuie sa se intample.

In decursul celor 15 ani de cercetare clinica si in laborator, terapeutul de cupluri, Dr. Jamie Turndorf, a dezvoltat un program dovedit care sparge ciclul de conflicte pentru nouazeci la suta din cuplurile care l-au folosit.

Ea sfatuieste cuplurile sa inceapa cu o serie de pasi de linistire si sa treaca la exercitii de rezolutie care ii vor determina sa isi exprime problemele si subiectele delicat intr-o maniera nonadversativa.

Plina de sfaturi usor de aplicat si de anecdote folositoare, cartea lui Turndorf ofera calea catre pace pe care toate cuplurile aflate in conflict si-o doresc. Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, nastem, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.
O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.

 

Poti cumpara cartea "Arena conjugala" de Jamie Turndorf, aparuta la Editura Curtea Veche de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 19 RON.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod