Ar trebui să te căsătorești cu el sau să îl părăsești?

Dacă un bărbat te face să te gândești la un viitor alături de el, atunci poate fi un candidat serios pentru un mariaj.
Dacă te face să te simți ca o mamă care trebuie să aibă grijă de un copil de fiecare dată când ești cu el, atunci poate că încă nu este pregătit pentru căsătorie. Doar pentru că ești îndrăgostită de el, nu înseamnă că este viitorul soț potrivit pentru tine. Există mulți factori pe care trebuie să îi iei în considerare înainte de a te hotărî să te căsătorești. Iată cum îți poți da seama dacă ar trebui sau nu să te căsătorești cu el!

Cum îți dai seama dacă ar trebui să te căsătorești cu el sau să îl părăsești?


Căsătoria este un pas important în viață. Dacă ești într-o relație cu un partener cu care îți poți imagina viitorul, atunci trebuie să te lupți pentru a rămâne în acea relație.
Dar dacă observi că partenerul tău nu este atât de decis în vederea căsniciei, poate ar fi mai bine să îl lași să plece. Este important să îți dai seama de diferențe. Este dificil să lași pe cineva să plece dacă ești îndrăgostită. Dar nu faci decât să îți crești dezamăgirea ulterioară dacă alegi să stai cu o persoană cu care nu ai un viitor. Iată câteva semne care te ajută să îți dai seama dacă ar trebui să te căsătorești cu el sau să îl părăsești!

1. Căsătorește-te cu el dacă simți că poți vorbi cu el despre orice


Este întotdeauna bine când ești cu o persoană cu care ai putea vorbi despre absolut orice. Ai nevoie de un partener cu care să te poți exprima liber, fără să te simți ca și cum ai fi judecată sau criticată.

2. Părăsește-l dacă se teme de angajament


Dacă este genul de persoană care are o aversiune naturală față de angajamente, atunci poate ar trebui să reconsideri relația ta cu el. Un bărbat căruia îi este frică de angajamente nu este un bărbat cu care să poți avea o relație pe termen lung.

3. Căsătorește-te cu el dacă te ajută să fii o persoană mai bună


Știi că este un indiciu important dacă partenerul se întâmplă să te ajute să fii o persoană mai bună. Nu îți dorești un partener care să te încurajeze să fii cea mai bună versiune a ta? Aceasta este persoana care te poate ajuta să îți depășești limitele.

4. Părăsește-l dacă se poartă ca și cum ai fi mama lui


Vrei să te căsătorești cu un partener, nu cu un copil. Nu se poate aștepta să strângi mereu după el.
Nu trebuie să te căsătorești cu cineva care crede că ești un fel de a doua mamă.

5. Căsătorește-te cu el dacă respectul față de tine este consecvent


Nu te poți aștepta să ai o relație cu cineva care nu te respectă. De aceea, este bine să fii cu cineva care te tratează frumos, cu cineva care nu face ceva pentru a-ți denigra demnitatea sau valoarea proprie.


6. Părăsește-l dacă te epuizează emoțional tot timpul


Un bărbat care este obositor din punct de vedere emoțional ar putea fi o persoană toxică, cu o personalitate toxică. Și vrei să stai departe de personalitățile toxice.

7. Căsătorește-te cu el dacă te iubește în ciuda defectelor și imperfecțiunilor tale


Ar trebui să fii cu un bărbat care îți oferă dragoste necondiționată. Un bărbat care te iubește indiferent ce defecte și imperfecțiuni ai putea avea.
Un bărbat care poate să aprecieze totul la tine.

8. Desparte-te de el dacă instinctul îți spune că nu este potrivit pentru tine


Uneori, instinctul tău știe mai bine decât tine. Iar dacă instinctul îți spune că ar trebui să închei o relație, atunci ar trebui să analizezi mai bine situația.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod