Amica lui, rivala sau prietena ta?

Cea de-a treia persoana din viata celor care formeaza un cuplu poate fi uneori o "pacoste", dar exista si situatii in care poate fi acceptata, devenind...
M-am gandit sa abordez aceasta tema pentru ca m-am confruntat si eu cu o astfel de "problema". Si cred ca nu sunt singura... Cea de-a treia persoana din viata celor care formeaza un cuplu poate fi uneori o "pacoste", dar exista si situatii in care poate fi acceptata, devenind, in cele din urma, daca nu o prietena de nadejde, macar o "cunostinta" pe care o mai saluti, din cand in cand.

Ce relatie poti avea tu cu ea? Pai... iti poate fi indiferenta, in cazul in care nu prezinta nicio amenintare, iar iubitul tau are o relatie mai mult decat mediocra cu ea; iti poate fi rivala sau prietena, in cazul in care este o prezenta activa in viata iubitului tau.

Amica lui, rivala ta...


Cred ca este cea mai intalnita situatie. Dar oare de ce? Exista doua situatii: actuala amica este si fosta lui iubita sau este o persoana pe care o cunoaste de mult timp, comunica bine, fiind o sfatuitoare foarte buna, care stie sa il asculte.

In acest caz isi poate face loc sentimentul de gelozie si incepi sa privesti relatiile (a ta cu iubitul, a iubitului cu amica sa si a ta cu amica lui) ca pe niste competitii din care speri mereu sa iesi invingatoare. Mai ales in cazul in care ea i-a fost si iubita. Ajungi sa iti pui fel de fel de intrebari: "Ce are ea si nu am eu?", "De ce trebuie sa se sfatuiasca si cu ea?", "Chiar trebuie sa mai vorbeasca si cu ea?" etc.

Pentru ca totul sa iti fie clar si sa nu incepi sa faci scene de gelozie nejustificate, de preferat ar fi sa ai o discutie cu el referitoare la aceasta amica.
Poate ai perceput gresit relatia dintre ei, iar unele lucruri necesita o explicatie mai aprofundata. Inainte sa aduci acuze si sa-i arunci vorbe grele, pe care mai tarziu e posibil sa le regreti, explica-i cu mult calm cum ai receptat situatia.

Daca ai incredere in el si explicatiile lui te-au convins, nu ai de ce sa iti faci probleme. Este normal sa ii comunici daca ceva te deranjeaza si nu vezi cu ochi buni aceasta prietenie dintre ei. Nu lasa gandurile negre, gelozia si nesiguranta sa te macine. O relatie nu este o competitie intre parteneri si, mai ales, intre fostele si actuale iubiri.

In cazul in care intr-adevar relatia dintre cei doi nu ti se pare o idee buna si simti ca amica are o influenta negativa in evolutia voastra, ca si cuplu, discuta cu el. Explica-i situatiile in care ai simtit "amprenta" ei. Exista si momente in care aceasta amica simte nevoia sa controleze, sa se implice si ignora faptul ca voi formati un cuplu, iar unele lucruri se fac si se discuta doar in doi, fara prezenta ei.

Nicio discutie cu ea nu este de neglijat, voi doua sau voi trei. Stabiliti limitele, desi daca ati ajuns in acest punct, poate fi vorba despre o lipsa de bun simt din partea ei sau, de ce nu, de invidie sau rautate.

Uneori este foarte greu sa accepti aceasta situatie, in care el si fosta lui iubita comunica foarte bine, chiar daca intre ei nu mai exista sentimente de dragoste.
Candva nici eu nu credeam ca aceasta legatura de amicitie poate exista, nici nu puteam sa mi-o imaginez. "Odata ce te-ai certat cu iubitul tau, amicitia este exclusa", aceasta era motto-ul pe care ma bazam. Sa nu mai mentionez de existenta unei prietenii pure intre doua persoane de sex opus... o alta situatie "de neconceput".

Dar, in timp, odata ce sentimentele profunde de dragoste dispar, exista sanse ca cei doi sa se inteleaga, daca nu foarte bine, macar sa ajunga in stadiul in care sa se salute.

Sa nu uitam de situatii mai neplacute. De exemplu: fosta iubita, inca indragostita, sa joace rolul de "amica" foarte buna doar pentru a fi in preajma lui, fara ca el sa isi doreasca sa reia relatia cu ea. In acest caz putem spune ca avem parte de o problema, care va poate da mari batai de cap. Sa nu uitam ca un om indragostit "nebuneste" poate sa faca multe.

In cazul in care actualul tau iubit i-a explicat fostei ca relatia s-a incheiat si ca tu esti iubita lui, iar ea da semne ca nu a priceput acest lucru, este clar ca cel de-al treilea personaj nu are ce cauta in preajma lui si, implicit, a voastra. Este clar ca fosta iubita este instabila, din punct de vedere emotional, si poate face foarte mult rau relatiei voastre de dragoste.

Dar situatia in care el nu este decis pe care dintre voi sa aleaga si accepta amicitia fostei doar pentru a va testa? Chiar daca il iubesti, renunta la el! Un astfel de om nu are ce cauta in viata ta! Poate si "fosta iubita - actuala amica" renunta la el si va ramane singur...

Nici varianta amagirii nu este buna.
Daca tu il iubesti si i-ai spus de nenumarate ori ca te deranjeaza aceasta relatie cu prietena lui, daca simti mereu ca ceea ce spune nu sunt cuvintele lui, ci ale ei, iar el nu ia masuri, astfel incat problemele sa dispara, mai bine pune capat relatiei. Este clar ca ceva se intampla intre ei, poate este dependent de ea sau a inceput sa simta mai mult decat o simpla prietenie. In acest gen de relatie, nu vei fi niciodata fericita.

Pentru a nu mai apela la amica lui, ai putea sa experimentezi si tu cateva "subtilitati": sa incerci sa inveti si tu sa il asculti, sa ii ceri sfatul, dar sa il oferi si pe al tau cand are nevoie, poate in acest mod reusesti sa inlaturi "inamicul".

Amica lui, prietena ta...


Am intalnit foarte putine astfel de cazuri, dar este bine ca exista... Numai sa fie si o prietenie sincera, fara ascunzisuri. De cele mai multe ori, acest gen de amicitie dintre fosta si actuala iubita urmareste aflarea unor secrete.

Poate fosta vrea sa se asigure ca fostul iubit a ajuns pe "maini bune" sau tu, in calitate de actuala iubita, vrei sa afli mai multe despre el. Desi aceasta nu este cea mai buna metoda... Pasiunile si alte placeri de-ale iubitului tau le poti afla pe parcursul relatiei sau poate chiar de la el. Nu este cazul sa te "imprietenesti" cu ea pentru asemenea motive.
Unde ar mai fi misterul relatiei voastre de dragoste?

Trebuie sa intelegi faptul ca el te-a ales sa ii fii iubita si nu ai nevoie de sfaturile sau secretele fostei pentru a-i fi pe plac. Nu ar mai fi nimic natural in reactiile tale, iar ceea ce se intampla in cuplu, venind din partea ta, ar fi premeditat.

O astfel de prietenie ar fi ideala in cazul in care cele doua nu doresc sa obtina nimic, decat poate o comunicare sau o intelegere in parametri normali. Viata iti poate oferi multe surprize, chiar si o amicitie cu fosta iubita a partenerului tau!
 

Comentarii (27)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andrei pe 16 Sep 2010, 19:48
    exista sanse de inpacare..?

    am avut o relatie cu o fata si dupa 6 luni iam spus ca numai vreau sa fiu cu ea ptr ca se comporta rece cu mine./desi la inceput imi spunea ca eu sunt viata ei..dupa despartire sa cuplat cu altul si a umblat cu el 3 sapt..dupa care eram pe cale sa o luam incet ca sa vedem daca merita sa ne inpacam..eu am inceput sa o intreb despre ralatia ei intima cu el..iar acuma numai vrea sa ne inpacam,.vrea doar sa fim amici..ce ziceti mai sunt sanse de inpacare..??? va rog ajutati-ma..!!!

    0
    0

  • Stephanie pe 3 Mai 2010, 10:08
    alt caz

    Ma bucur pentru tine Sofia ca ai castigat si ai inlaturat-o pe dra. eu am trecut prin ceva mult mai greu.Ne separasem dupa unspe ani de casnicie era total subjugat de aia..mai tanara ca mine, frumoasa...vroia sa se mute la ea dar i-am dat permisiunea sa o aduca in casa noastra.(Avem o frumusete de casa,rodul multor ani de stradanii.)Asa ca mamzel s-a instalat, cu un tupeu fenomenal, simtindu-se deja stapana in casa mea. Numai dzeu stie cat am plans cand stiam ca doarme cu ea in dormitorul nostru,cand se sarutau si se jucau de fata cu mine.Tare as fi luat-o de par,dar am reusit sa ma abtin..atata timp cat erau in casa mai era o speranta.Sotul meu era obisnuit sa manance bine, ii placea sa aiba cineva grija de el.bineinteles ea nu gatea, nu era in stare sa fiarba un ou.Ajunsesem sluga in propria mea casa in timp ce intrusa ne toca toate economiile cu mofturile ei.In asa hal pusese stapanire pe mintea lui ca nu mai vedea nu mai auzea.Sase luni a durat cosmarul,timp in care slabisem piele si os.Pana in ziua in care m-am saturat.Am refuzat sa mai gatesc sau sa mai fac ceva in casa sau sa=i mai imprumut lui bani dupa ce ea ii manca salarul.Au inceput sa se certe tot mai des, incepuse sa o vada ca nu e in stare sa fie gospodina, cat e de lenesa,egoista si interesata.Intr-o zi l-am gasit plangand in bucatarie.Individa isi facea,demonstrativ,bagajul dupa o cearta.Imi spune ca trebuie sa fi fost orb prost idiot etc...sa lase o nevasta ca mine pentru o himera.O data dusa, am incercat sa lipim cioburile ramase din casnicia noastra.Nu e usor,dar avem impreuna 2 copii.Am strans din dinti, am luptat, am rabdat si am invins dar inauntru ma simt pustie si devastata desi el face eforturi sa imi dovedeasca ca se caieste si s-a schimbat.Nu stiu daca voi reusi insa vreodata sa uit si sa iert total.

    0
    0

  • Soffia pe 17 Aug 2008, 18:29
    .....

    Lu, inteleg situatia ta, ai dat dovada de mult curaj! Si ai facut foarte bine! Eu nu voi face asta nicidecum, tin enorm la cariera mea pe care o ador si pt care am transpirat ani de zile. Nici nu imi place domeniul in care lucreaza al meu. Si nici nu as vrea sa-l "tin sub control " non-stop. M-as plictisi si ar fi un consum de energie mult prea mare. Nu merita.... Daca barbatul vrea sa insele o poate face si cu femeia lui de mana..... Azi am fost pe la firma, la o cafea, eu, al meu si o prietena de-a mea. Era acolo angajata. A stat deoparte cat am fost eu acolo, saraca :))))))) se vedea pe ea cat sufera ca ma vede imbratisata de al meu :))) Asa-i trebuie!

    0
    0

  • Lu pe 17 Aug 2008, 17:48
    Sofia

    desigur ca nepasarea ta poate sa o afecteze, dar eu in relatia mea am adus si citeva sacrificii. M-am concediat de la postul meu, si m-am angajat in firma iubitului meu. Este adevarat ca din punct de vedere financiar, mi-am creat o situatie grea, in schimb il am non stop linga mine, si unde e el acolo sunt si eu , unde-s eu acolo e neaparat si el. Munca ne impune, dar voi minti daca sustin ca nu asta mi-a fost scopul . Si plus la asta mi-am departat imamica aproape 100 la 100. Te pup si-ti urez nervi tari

    0
    0

  • Soffia pe 16 Aug 2008, 10:04
    Lu, merci!

    Multumesc, Lu! Frumoasa povestea ta! Dar, vezi tu, la mine e alta situatie. Ea este angajata la firma lui, zi de zi impreuna, intelegi? Ea nu o va lua niciodata la fuga pt ca ii convine situatia. Seful o ajuta oricand cu bani, cu orice, poate sa profite de pe urma lui si este mereu in preajma lui! Am uitat sa spun cateva lucruri: eu am incercat sa ma imprietenesc cu ea, sa vad ce iese, dar nuu, nu merita efortul. Am remarcat ca ea se cam fereste de mine, ma evita, in timp ce celelalte angajate vorbesc mai mult cu mine, sunt altfel..... Pe ea o doare nespus cand ma vede imbratisata cu al meu, vede ca il sarut sau il tin de mana. Nu prea mai am ce regla cu ea, eu o ignor TOTAL de acum inainte, asta mi-am propus. Si cred ca asta o doare cel mai tare. Ea a incercat in nenumarate randuri sa ma convinga ca nu are nimic cu seful ei....dar gesturile o tradeaza, privirea...atitudinea...

    0
    0

  • Lu pe 15 Aug 2008, 23:46
    Pentru Sofia

    Inca ceva, am uitat sa-ti spun. Nu-l implica pe el in conturile tale, incearca sa reglezi conturile cu D-ra. gaseste-i punctul slab si apasa pe el pina favorita n-o va lua la fuga singura, din propria vointa si neselita de "Nimeni"? Inca odata succes

    0
    0

  • Lu pe 15 Aug 2008, 23:37
    Pentru Sofia

    Draga Sofia, daca nu as fi fost in pielea ta, nici nu deschideam acest subiect. Cu 10 luni in urma am inceput o relatie cu persoana iubita. Totul a fost perfect prima luna, apoi incet a inceput a cinta ca : ne iubim dar nu e suficiant pentru a fi impreuna, avem teluri diferite in viata, traim in lumi diferite, esti prea sensibila te0as putea rani, etc. La inceput mi-a fost greu din cauza ca nu intelegeam motivul , care de fapt era amica lui super buna adica fosta iubita, care ii infiltra aceste ginduri. Numai ca saraca de ea incercind sa-mi sape mie groapa si-a sapat-o singura. LA toate loviturile ei ma faceam ca nu am inteles sau dadeam dovada ca eu asa de jos ca ea nu ma pot cobori. Cel mai tare ma infuriat chestia ca scumpa amica la chemat sa doarma la ea sub motiv ca-i este foarte frica sa se culce singura. Dupa care s-a dat la el. Dupa spusele lui, intre ei nu s-a intimplat nimic, dar asta la indepartat de ea definitiv, plus la asta simtind ca nu bag in seama toate intepaturile ei, a devenit foarte agresiva. Iar aici i-am lasat pe ei 2 sa clarifica situatia. Dupa 7 luni de lupta tacuta si rabdare pot spune ca am o relatie superba si fara foste si bune amici. Apropo, acum avem nu numai interese comune dar si planuri de viitor. Eu te sfatui sa te inarmezi cu rabdare si sa fii de 2 ori mai departe si mai desteapta decit ea. Iti urez succes

    0
    0

  • Soffia pe 15 Aug 2008, 12:07
    .......

    Da, din discutiile pe tema angajatei, eu ies sifonata pt ca el o tine tot pe a lui, spune ca eu nu am dreptate, jura ca nu e nimic intre ei, o lauda ca ce buna angajata este, ce harnica, cat face pt firma......in sensul acesta am spus de "sifonare"....desi o afectiune extrema tot exista acolo, chiar daca nu este ceva carnal..... Am citit deunazi un articol despre "amanta spirituala" ce sintagma.........!!!

    0
    0

  • gabita pe 15 Aug 2008, 09:59
    Soffia

    Mi-a dat enorm de gindit cind ai spus ca din orice disctuie tu iesi sifonata. Mi se face pielea gaina si ma revolta numai gindul ca el se folosete de voi amindoua si ii este bine. Atunci sa iti dea Dumnezeu putere si rabdare sa rezisti! Poate ca la batrinete vei putea totusi spune ca s-a meritat efortul facut..

    0
    0

  • Soffia pe 14 Aug 2008, 21:18
    Pentru Gabitza

    Gabitza, nu vreau sa-l parasesc! Il iubesc! Pana sa apara individa, eram super fericiti si ok! Nu-l parasesc! De ce, ma rog? Sa vina madama sa-si puna fundul in casa mea? Sa las tot ce am construit cu suferinta si truda? Si in plus avem si rate enorme....nu ,nu, nici nu ma gandesc!

    0
    0

  • Soffia pe 14 Aug 2008, 21:10
    Amica.......

    Va multumesc ptr raspunsuri. Situatia este cam complicata: EL este cetatean strain (francez) si stiti voi cum sunt femeile, un-doi sar pe el, ca dehh, doar e "strain". Angajata respectiva este singura in acest oras, nu are pe nimeni si "plange" mereu pe umarul barbatului meu! Discutia cu concedierea ei am avut-o deja, el nu vrea pt ca ea este o anagajata f buna (eu nu neg asta). Fetelor, eu nu l-am acuzat niciodata pt ca i-am prins niciodata asupra faptului.....nu i-am prins nicicum impreuna......Dar mesajele acelea, gesturile, totul o tradeaza pe don'soara!!!!! Si cele pe care le face fata de mine si mai ales fata de el. Eu ma intreb: de ce nevoia asta acuta pt atata apropiere intre el si angajata, angajate....ma rog....?!! Si eu lucrez cu barbati, dar niciodata nu i-am trimis mesaje sefului meu, si nu m-am apropiat de niciun coleg tocmai ca sa nu-mi fac probleme in cuplu. Nu prea am cum sa pun detectiv pe urmele lor...sau pe ale ei, lucreaza intr-un mediu inchis, el e o persoana cunoscuta in oras...uite asa......de ea nu mai vreau sa ma apropii, mi-e sila de ea! Va pup cu drag!

    0
    0

  • gabiza pe 14 Aug 2008, 12:11
    Soffia

    Daca te iubeste spune-i sa o dea afara de la firma si sa termine definitiv cu ea. Daca nu, paraseste-l. Daca nu aveti copii bineintels! Eu am facut asa cu primul sot. S-a indragostit de una si eu am preferat sa plec. S-au casatorit imediat si acum dupa citiva ani inca imi spune ca nu este zi sa se gindeasca la mine. Bine face! Sa se gindeasca! Cind a auzit ca m-am recasatorit a facut un soc. :O)

    0
    0

  • bubulina pe 14 Aug 2008, 09:31
    parerea mea

    eu am un nas cam fin si am norocul sa identific orice miscare din partea vreunei interesate de sotul meu. Inteleg situatia Sofiei, si cred ca de multe ori e bine sa mergi pe ceea ce simti. Pe mine, pana acum, nu m-a inselat nasul, ulterior fiind confirmate toate "supozitiile" mele. Si da, femeile sunt mai rele decat barbatii atunci cand vor...imi pare rau sa o spun, dar e adevarul. Lupta, Soffia, verifica zvonurile si nu te mai chinui. Incearca sa te apropii de ea (desi zici ca nu aveti nimic in comun), doar ca sa o poti controla mai usor. La un moment dat, se va da de gol daca exista ceva intre ei. Iti doresc multa liniste.

    0
    0

  • Soffia pe 13 Aug 2008, 09:27
    Doamnei Diana

    Va multumesc mult pentru sfaturi. Foarte frumos mesajul dumneavoastra. Discutii intre noi 2 au fost o infinitate, si mai linistite si mai aprinse! In toate el neaga cu ardoare o relatie intre ei 2. Cum a motivat barfa aceea? Spunand ca, colegii lor ii barfesc ptr a le face rau, mai ales ei. El sustine ca ma iubeste in continuare si ca e numai al meu.... Pe de alta parte, am mai scris aici ca pe ea o tradeaza gesturi, atitudini. V-am scris faza cu mesajele afectuoaseeee nevoie mare. Cand i-am spus lui ca am vazut mesajele s-a enervat rau de tot!!!! Ce sa mai spun? Ea ar face orice sa fie pe langa el non-stop. El o ajuta, ii ajuta familia cu bani etc cand au nevoie. Dar, trebuie sa recunosc ca ii ajuta pe toti angajatii cand au probleme. Ce nu inteleg eu? De ce are nevoie de o relatie atat de apropiata cu angajata, angajatele? (el sustine ca de toate e foarte apropiat, dar eu pe ea o simt altfel) In fine, ar fi multe intrebari de pus.... Discutiile mele cu el nu isi mai au rostul, el neaga, si totul se termina cu scandal, din care eu ies sifonata.

    0
    0

  • lavinia pe 12 Aug 2008, 20:38
    merci

    Si eu te pup si iti doresc mult noroc mai ales ca te inteleg prin ce treci, si eu sunt intr-o situatie asemanatoare si totusi nu am cum sa aflu(nu pot sa-l urmaresc eu zi de zi) daca are pe cineva....si crede-ma este o situatie care te macina incontinuu.

    0
    0

  • diana pe 12 Aug 2008, 11:36
    angajata fidela

    Probabil ca este o buna angajata dar acest fapt nu justifica o atitudine care depaseste profesionalul.Sunt atatea cazuri in care barbatul , in exemplul d-stra,indirect constrange d-ra ,pentru a nega o relatie. Nu le este nici lor prea bine ,iar d-stra nici atat.Personal as lupta pentru relatia mea.Cred ca este indicata o discutie deschisa, poate cu putin umor, desi este greu sa -i spui zambind ca stii ca are o relatie cu angajata , dar pt.relatia d-stra e mai important ce se poate face de acum inainte.Si chiar trebuie specificat , trecutul nu mai conteaza dar sa fie un inceput.Din experienta, ea, angajata nu-si da seama cat rau isi face,nu ca ar avea o scuza, poate ca are motive sa il placa pe domn, dar nu isi da seama ca timpul trece pt toti.Credeti ca se simte bine gandindu-se ca d-ul merge acasa si va trebui sa faca "dragoste " cu sotia lui , asa de gura ei, cum se justifica d-ul a doua zi la birou.Sau pleaca in concediu, vizite, mese festive, pt. e normal.Dar pe domn nu il inteleg(nici pe d-ra),el crede ca toti sunt prosti doar ei sunt destepti.Imi pare rau e neplacut, dar nu faceti decat sa prelungiti o suferinta sub pretextul ca s-au linistit.Da, pt. ca acum au invatat sa fie mai atenti, lumea s-a obisnuit cu relatia lor , nu mai barfesc atat de uimiti, etc. Ar trebui sa stea de vorba cu el (el cu el)si sa traga o linie, nu e cinstit sa tii doua femei langa tine , pt ca sincer ei se simt bine, maguliti, cat de doriti sunt ei, cum il asteapta una la birou, alta acasa.Daca doriti sa va fie bine trebuie sa fiti hotarata , pt ca oricand poate sa va fie mai bine decat cu sufletul indoit:oare cesimte pt. mine, oare e adevarat?Niniodata nu am crezut ca imi voi mai reveni dupa atatia ani, dar acum parca nici nu am trait acea relatie, am intalnit un barbat cu care ma simt de parca dintotdeauna doar cu el as fi fost, iar cand o relatie merge bine se vede de la inceput si tot timpul, nu doar cand avem timp.Si apropo, sigur d-rei i-a spus ca va divorta , doar ca mai are unele lucruri de pus la punct, asa cum fac toti barbatii cu obligatii pt. a-si tine iubitele, altfel cum credeti ca ar rezista ea.Va doresc multa intelepciune,putere de lupta si fermitate.

    0
    0

  • Soffia pe 12 Aug 2008, 09:53
    Pentru Lavinia

    Lavi, nu ma supar deloc pt ce mi-ai scris. Eu incerc sa am incredere in el. Despre zvonuri.....eu le-am aflat intamplator, iar ei 2 sustin ca nu a fost nimic adevarat. Cert este ca ea pozeaza intr-o angajata si prietena super buna pt al meu partener. Iar el este foarte flatat cu atatea femei in jur (are doar angajate femei ) In ea nu am deloc incredere, am mai spus, unele gesturi au tradat-o, atat fata de al meu cat si fata de mine. Cand al meu a fost operat, ea ii trimitea mesaje zilnic, il suna, pe cand alti angajati nu o faceau zilnic! Asta nu e un semn! Si ce mesaje ii trimitea!!!!!!!!!! Na, ma rog, a trecut....... EL sustine ca sunt doar colegi si amici si ca il ajuta mult cu firma. Te pup, Lavi!

    0
    0

  • lavinia pe 11 Aug 2008, 21:38
    pentru Soffia

    Scuze dar nu vreau sa fiu prea dura cu ceea ce-ti voi spune dar eu am impresia ca din cate ai spus pana acum s-ar putea sa existe ceva intre ei.Barbatii pot face din sex un sport in timp ce femeile nu, ma gandesc ca te iubeste dar asta nu inseamna ca nu poate avea ceva cu ea, poate ca si ea tine la el( mai mult ca sigur din ce ai spus pana acum) si il accepta asa cum este(casatorit)...de acele zvonuri te-ai interesat cat sunt de adevarate?? nu pot sa ma gandesc la asa ceva, deoarece pt. mine intr-o relatie reprezinta cea mai mare tradare...si sunt ferm convinsa ca un barbat daca are ocazia sa calce stramb nu se gandeste de prea multe ori....mai ales ca am intalnit femei care se preteaza la asa ceva, fac acest pact de tacere cu barbatul casatorit si toate-s bune si frumoase.....mult noroc iti doresc...P.S nici eu nu cred ca poate exista prietenie intre un barbat si o femeie.

    0
    0

  • deea pe 11 Aug 2008, 15:41
    fostele?'

    inca ceva...nu EXISTA prietenii intre un baiat si o fata.ca spun din propia experienta.eu cu iubi meu eram cei mai buni prieteni si acum avem 4 ani impreuna..asa ca spuneti si voi??

    0
    0

  • deea pe 11 Aug 2008, 15:38
    fostele?????

    si prietenu meu avea o relatie cu fosta de amicitie.bine el o considera o prietena dar ea nu stiu..sa dat de multe ori de gol prin niste gesturi ca inca suspira dupa el.am avut multe certuri cu el din cauza ei asta pana cand iam spus sa aleaga si daca nu e nimik intre ei sa o termine.si el a vb cu ea de fata cu mine si ia spus (prin mesenger)ca ma deranjeaza ca ei vb si ca ar tr sa inceteze ca nu sa nu ne mai certam .pana acum stiu sigur ca nu au mai vb dar cine stie mai incolo...oricum eu nu am incredere in ea deloc..e o prefacuta

    0
    0

  • gabiza pe 11 Aug 2008, 14:18
    Fostele

    Eu am avut un alai (4 bucati numai cit stiu eu) de amice care cu toate ca au auzit ca noi ne-am casatorit inca au tras de el. In discutia cu al meu sot pe aceata tema l-am intrebat, daca i-ar convine daca si eu as aduce citiva amici din trecut. Raspunsul lui: "De acord, dar pina la un anumit punct." Si pentru ca tocmai acest punct (cit de departe se poate merge cu un flirt) nu se poate defini exact atunci el a ales sa intrerupa legatura cu amicele.

    0
    0

  • emi pe 10 Aug 2008, 19:32
    rivala

    amica lui ( fiind fosta ) rivala mea!!De exemplu: fosta iubita, inca indragostita, sa joace rolul de "amica" foarte buna doar pentru a fi in preajma lui, fara ca el sa isi doreasca sa reia relatia cu ea. asta e un exemplu care mi se potriveste in totalitate imi vine sa o sterg de pe fatza pamantului pe femeia respectiva pt ca e o scorpie !!!!

    0
    0

  • Soffia pe 10 Aug 2008, 11:02
    Merci

    Ginetta, merci ptr sfaturi. Mie nu-mi place sa ma bag in firma lui, sa deranjez, sa spionez, si nici nu cred ca mi-ar permite-o. Asa ca, nu prea am cum sa stau mai mult acolo, la firma. Ea este tipul acela de angajata-lingusitoare, intelegi? Ar face orice ca sa intre in gratiile patronilor. Ca femeie, nu stiu ce sa spun, al meu sustine ca sunt numai amici, prieteni si ca il ajuta f mult la firma. In schimb, pe ea au tradat-o de nenumarate ori gesturi sau atitudini care au dat de gandit....Au fost multe probleme din cauza ei, acum au mai trecut, aparent sau nu, si e liniste.

    0
    0

  • ginetta pe 10 Aug 2008, 10:35
    pentru Soffia

    Grea situatie, intr-adevar. Parerea mea este ca trebuie sa faci ceva sa te convingi ca n-are nimic cu ea. fie sa fii mai mult in preajma lor, poate sa preiei atributii in firma sotului tau, fie sa urmaresti daca sotul tau nu si-a schimbat obiceiuriile in ceea ce priveste intimitatea voastra. (Banuiesc ca da, invocand interesele firmei) Oricum, surprinde-l cu vizite. Eu as merge pana acolo, incat sa-l urmaresc programat(nu numaidecat cu detectivi). Vezi si tu daca merita sa duci o viata de stres. Uneori banii strica mariajul. Ai bani mai multi, dar nu mai ai sotul cel de altadata. Si, fii atenta, ca daca e asa priceputa la firma si o mai si place sotul(ca femeie), nu m-as mira sa se asocieze cu ea si ca soti, chiar daca sunt copii la mijloc. Putini stiu ca si cel mai grozav sot, tata, poate sa renunte ca si cum n-ar fi existat in viata lui sotia, copiii, casa. Eu iti vorbesc din experienta. Iti doresc noroc.

    0
    0

  • Soffia pe 9 Aug 2008, 18:05
    Amica.......

    In cazul meu, al nostru, ma rog...amica este angajata partenerului meu....isi petrece 10 ore pe zi la munca impreuna cu ea. Ar fi multe de spus, de discutat. Au fost si vorbe, si barfe despre ei....ca ar avea o relatie. El vrea ca eu sa ma imprietenesc cu ea, eu nu pot sa fac asta pt ca nu suntem compatibile din niciun punct de vedere. De incercat, am incercat.....Nu suntem pe aceleasi unde. Nici nu am incredere in ea. Ea sustine ca nu are sentimente pt el, iar faptele au demonstrat mereu contrariul. Fiindu-i si agajata (una care-si face treaba, recunosc si eu!) nu o poate indeparta de el, de firma. El sustine ca are inceredere in ea si ca nu e nimic absolut intre ei.... Acum, spuneti-mi?! Ce-mi ramane de facut in aceasta situatie delicata?! De el nu ma despart pt ca il iubesc, iar pe ea am invatat s-o ignor, cu timpul, desigur....

    0
    0

  • sena pe 8 Aug 2008, 15:40
    pentru open your hart

    Tu te pui singur in categoria lichelutelor , a micilor jigodii. Ce faceti voi e flirt. Si se stie ca flirtul e primul pas spre indragostire, o indragostire dirijata. Flirtezi fiindca-ti face placere, e o voluptate si de ce nu ti-ai permite-o? Fata de sotia ta trisezi. Nu ti-ar face deloc placere sa stii ca si ea face la fel cu ginecologul ei(de exemplu). Iar tipa e din aceeasi categorie a japitelor. Pretentia de a-i fi prietena sotiei tale o face cel putin odioasa.

    0
    0

  • open your hart pe 8 Aug 2008, 12:03
    Amica sau rivala

    Da buna intrebare,bun subiect de discutie. mergand la dentist(a) impreuna cu sotia cu care era amica dupa mai multe sedinte de tratament si lucrari ne/am idragostit reciproc(eu de doctorita si ea de mine)dar fara sa ne/o spunem macar o clipa.Dentista are o mamica cu care se intelege de minune prin telepatie si cum ma asezam pe scaun ii dadea telefon sa o intrebe ce mai face(zambete cu subiteles,discutii cu apropouri samd).Nu stiu cat va dura dragostea neimpartasita dar sotia inca nu a aflat si au rams prietene.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod