"Am fost înşelată pe bandă rulantă!"

Iubitul meu mă înşeală. Am ştiut asta din al doilea an de când eram împreună. De atunci au mai trecut trei şi nenumărate escapade la care eu am închis ochii, iar el a deschis larg braţele.
Iubitul meu mă înşeală. Am ştiut asta din al doilea an de când eram împreună. De atunci au mai trecut trei şi nenumărate escapade la care eu am închis ochii, iar el a deschis larg braţele. Vinovată sunt eu. Pentru că nu ştiu cum aş putea să trăiesc fără el. De asta prefer să sufăr ca un cîine, dar să ştiu că sunt lângă el. Vlad mă iubeşte în felul lui, dar la fel cum nu se poate dispensa de mine, nu poate nici să renunţe la... restul femeilor.

Între noi a fost dragoste la prima vedere. Eram la mare, în vara lui 2004, împreună cu buna mea prietenă Maria. Tocmai luasem licenţa amândouă şi ne recompensam printr-o binemeritată vacanţă.

Vlad şi Dragoş stăteau în acelaşi hotel cu noi şi ne tot intersectam. Cum Vlad este foarte volubil, comunicativ, el a fost cel care ne-a "agăţat". Tot el mi-a arătat primul răsărit de soare la mare pe care l-am văzut după o noapte albă pe faleză. Adăugaţi la asta şarmul lui Vlad, un tip cu constituţie atletică, ochi verzi şi look a la Robert Redford şi veţi înţelege de ce am căzut pe spate după numai câteva zile de curte.
În afară de aspectul fizic excepţional, Vlad este amuzant şi un camarad distractiv. Primul nostru an împreună a trecut ca gândul. Mergeam în excursii, noaptea băteam cluburile, ne plăcea în egală măsură să facem shopping – deşi se spune că bărbaţii sunt total plictisiţi de asta - iar sexul... cireaşa de pe tort. Pentru mine el a fost al doilea bărbat din viaţa mea, dar după prima noapte petrecută împreună am ştiut că el va fi şi ultimul.
Ne potrivim împreună, iar asta o spune chiar el, care cu siguranţă are mai multă experienţă decât mine în materie de sex.

Primul şoc a venit într-o zi de marţi, 13, când l-am văzut pe Vlad la braţul unei blonde în mall, deşi îl ştiam plecat în delegaţie la Satu Mare. L-am văzut din spate, dar era imposibil de confundat. Îmbrăcat cu geaca lui jerpelită din piele, mersul lui, părul lui, gesturile lui. Cu inima împietrită i-am urmărit până la ieşire, şi când eram decisă să-i abordez s-au urcat într-un taxi şi au plecat. Am apucat să-i văd profilul lui Vlad, în timp ce o săruta pe blondă.

L-am sunat şi avea telefonul închis. Seara m-a sunat el şi mi-a spus că toată ziua a fost în şedinţe. Când s-a întors l-am primit cu răceală. Nu înţelegea de ce, şi i-am spus că l-am văzut în mall. Mi-a zis că l-am confundat. A fost atât de convingător în minciuni încât argumentele mele erau vorbe-n vânt. De atunci am devenit neîncrezătoare, dar l-am iertat numai la sâmburele acelui gând care a încetat demult să mai fie o îndoială: "dar dacă totuşi l-am confundat?!".

Dovada zdrobitoare avea să vină câteva luni mai târziu. Vlad m-a luat cu el la o petrecere organizată de firma la care lucra. Acolo toată lumea venise cu perechile. La petrecere, întâmplător, am dat peste o veche colegă din şcoala generală, aşa că ne-am retras într-un colţ şi am depănat amintiri. Întâlnirea cu Dana a fost o reală plăcere, şi n-am ştiut când a trecut mai bine de o oră de când pălăvrăgeam. Când mi-am dat seama că am exagerat, am plecat în căutarea lui Vlad.
Petrecerea era la o vilă undeva în afara Bucureştiului. În căutarea mea am dat foarte uşor peste Vlad, călărind-o pe soţia unui coleg de-al lui, într-una din camerele de deasupra restaurantului. Am rămas mută de uimire, în pragul uşii, după ce iniţial spusesem "scuze!" şi dădusem să ies. Credeam că am stricat distracţia vreunui cuplu, dar în ieşire am văzut pe jos sacoul lui Vlad. Am intrat din nou şi am rămas în faţa lor. Eram la fel de uimiţi toţi trei.

Femeia şi-a strâns lucrurile şi a ieşit, Vlad şi-a încheiat pantalonii şi m-a privit în ochi, pe jumătate trist, pe jumătate triumfător. "Era soţia boului de Trifu, am vrut să i-o plătesc!", mi-a spus.

Acest Trifu îi suflase nu ştiu ce contract... O prostie. Nu te apuci să te culci cu femeile colegilor, chiar dacă îţi fură firma, nu un simplu contract. Dar se pare că bărbaţii nu gândesc aşa.

Pur şi simplu eram paralizată de furie, surprinsă şi dezamăgită. Nu spuneam nimic, doar mă uitam la el. După ce mi-a spus cine era femeia şi de ce o făcuse, m-a luat şi am plecat acasă. N-am scos un cuvânt tot drumul, iar în cap aveam vid. Era prima dată când mi se întâmpla aşa ceva, şi nu ştiam cum să reacţionez. Deşi vezi în filme scene din astea, când ţi se întâmplă în realitate e mult mai greu de reacţionat.

Vlad fiind obişnuit, probabil, cu propria viaţă, a fost cel care mi-a vorbit. Tot ce vedeţi în filme, citiţi în cărţi sau auziţi de la prietene, absolut toate argumentele alea au venit şi de la el: că-i pare rău, să-l iert, că nu s-a putut abţine când a văzut că poate să "înscrie" în poarta lui Trifu, că n-a însemnat nimic, că numai eu sunt cea care contează, că a fost doar sex, că e bărbat, că aşa sunt toţi, nu pot fi ai unei singure femei, că genetic ei sunt programaţi să-şi împrăştie sămânţa pe cât mai multe "ogoare" etc.

O vreme ne-am despărţit.
Câteva săptămâni a fost ca turbat. S-a ţinut scai de capul meu, până când ne-am împăcat. A făcut şi nebunia aia cu banner-ul uriaş afişat pe un bloc din Bucureşti, pe care a scris "Iartă-mă!". Trebuie să recunosc că orgoliul meu se lupta cu infidelitatea lui, dar şi cu plăcerea de a şti că sunt femeia pentru care el ar face orice ca s-o recâştige.

A treia infidelitate a fost cât pe ce să ne despartă definitiv. Eram în al treilea an de relaţie şi la un pas să ne căsătorim. El s-a îndrăgostit de o colegă. Era atât de prins de pasiunea pentru ea încât petrecea aproape tot timpul la birou sau în preajma ei. Nu spunea, însă, nici că vrea să ne despărţim, nici că vrea să mă păstreze. Era îndrăgostit de ea, dar încă nu fuseseră împreună şi în pat. A fost o lună cumplită pentru noi. Îl vedeam că suferă şi pentru mine, dar mai ales pentru că nu poate fi cu ea. La început n-am ştiut exact ce-l împiedica s-o aibă, dar ulterior mi-a spus că ea pune această condiţie: să renunţe la mine, ca să aibă o relaţie cu ea.

El, învăţat cu aventuri pasagere, nu ştia cum să reacţioneze în faţa unei amante aşa de exclusiviste. Până la urmă, au plecat împreună la munte. O săptămână. Eu deja îmi căutam altă locuinţă să mă mut, să nu mă mai găsească la întoarcere. Era evident că ea va fi aleasa, mă gândeam. Eram aşa de absorbită de suferinţa de a fi părăsită, încât pierdusem total din vedere faptul că fusesem deopotrivă şi înşelată.

Când s-a întors era singur.
M-a întrebat de ce îmi fac bagajele. Îmi strânsesem cărţile şi cd-urile în cutii, şi hainele de iarbă le pusesem în nişte saci. Încă nu găsisem o altă casă. M-am uitat la el cu privirea unui câine bătut. Când mi-a spus că s-a convins că eu sunt femeia potrivită pentru el am crezut c-am câştigat Loteria vizelor în SUA. Știam, da, ştiam că mă înşela, că avea să mă înşele şi în continuare, dar acea săptămână în care mă pregătisem să trăiesc fără el fusese mai rea decât orice infidelitate de-a lui. Pur şi simplu nu mai ştiam să trăiesc fără el.

De atunci au mai fost escapade. Îi mai găsesc, când vine din deplasări, în buzunare, prezervative sau diverse alte semne că a făcut sex cu altele. Mă fac că nu văd. Mă gândesc că probabil asta e soarta femeii, să accepte că bărbaţii sunt diferiţi, şi că nu pot fi fideli. Că unii joacă mai bine sau mai prost, dar toţi sunt de fapt la fel. Nu se pot limita la o singură femeie. Greşesc?
 

Comentarii (28)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Virgil pe 29 Apr 2012, 21:52
    Tot eu sunt

    Nu inteleg pe alti barbati, baieti cum vreti sa-i spuneti. Ca baiat ai divortat nu mai iesti cu ea, stii ca e cu cineva pe care la-i cunoscut. Si dupa ce sti ca anul trecut in mai era cu mine si dupa 11 luni sa fie din nou cu tine. Cand sti ca am facut dragoste cu ea ca doi nebuni si vedea si el cat de mult ne iubeam. Sa accepti sa vina fosta nevasta dupa un timp cand stii ce a facut cu ala si sa nu spui nimic. Asta nu inteleg la unii baieti

    0
    0

  • Virgil pe 29 Apr 2012, 21:38
    Cele mai periculoase clipe in viata sunt cad se intoarce la 380 grade asupra ta

    Am 42 ani si anul trecut in primavara am cunoscut o fata care are 44 de ani. Ne-am indragostit amandoi lulea nu ieseam nicaieri fara sa fim amandoi, si in pat cand dormeam ne tineam de mana sau stateam in brate. Ea fiind divortata acum doi ani, din cand in cand o mai suna si ii spunea sa vina inapoi chiar daca e cu mine ca nui zice nimic niciodata. pe 27 aprilie 2012 am facut dragoste cu ea si dimineata am baut cafeaua ne-am sarutat ne tineam in brate. Deci nu faceam nimic fara unul si celalant. Eram ca doi magneti care ne atrageam. Dimineata exact cum am spus ne-am trezit si ne-am sarutat ne tineam in brate, m-am dus sa iau paine si cand am venit mi-a spus ca se impaca tot azi cu fostul sot. Am crezut ca lesin, golul care il am in mine si in suflet sper sa treaca cat mai curand. Dar nu inteleg cum deschizi picioarele azi cu mine si maine la fostul sot, cand stiu cu adevarat pe cine iubeste cu adevarat. O sa stea cu ala si o sa-i spuna ca il iubeste cand de fapt ea ma iubeste cu adevarat pe mine. Cand mi-a zis ca se duce la fostul sot plangea ca e nevoita sa se iimpace nu ca a fost obligata si nu are copii cu el nici cu mine. Asta a fost sa fie

    0
    0

  • Diana pe 3 Feb 2012, 04:41
    ...

    Iti meriti soarta din plin, stai si sufera si povesteste ceva care sa arate ca esti demna de tine.

    1
    0

  • Flavius pe 24 Aug 2011, 15:25
    TRIST

    Eu cred ca merita sa cauti un barbat care sa te respecte si sa te iubeasca.

    2
    0

  • Teo pe 11 Apr 2011, 12:01
    si eu trec prin asta...

    imi pare rau pentru ceea ce traiesti, pentru ca si eu trec prin aceeasi stare ca si tine...sunt de 6 ani cu prietenul meu, locuim impreuna, a fost destul de greu sa-l fac sa renunte la micile lui escapade si chiar am crezut ca am reusit asta...pana acum cand intr-o seara l-am sunat sa-i spun ca ajung acasa pe la 7 iar el mi-a spus ca se va duce cu baietii la un gratar...am spus ok...cand il sun sa-i spun ca am ajuns acasa ...telefonul lui era inchis, am tot incercat sa-l sun dar nimic, tot inchis ...ii trimit un mesaj dar nu-l primeste...astept , astept...intr-un tarziu ajunge acasa si cand intra pe usa ii suna telefonul ca a primit mesajul pe care i l-am trimis in urma cu 3 ore...il intreb de ce a avut tel inchis si-mi spune ca nu a avut semnal.....dupa o discutie mai serioasa pe care am avut-o, l-am rugat sa-mi spuna adevarul...si spre surprinderea mea in cele din urma imi spune ca a fost cu o tipa , ca doar au avut o discutie...atat....il intreb ...de ce ai facut asta??? si-mi raspunde ca se plictisise si ca vroia sa vada daca eu sunt cea aleasa si daca pe mine ma iubeste... nu-mi revin nici acum, au trecut 3 zile de cand mi-a spus asta..nu stiu ce sa fac...am tot sperat ca se va schimba, imi spune mereu ca nu poate trai fara mine...sufletul meu plange...cred ca o sa ma innebuneasca intr-o zi...ce sa fac?

    1
    0

  • cheryl pe 5 Feb 2011, 21:30
    !

    Respecta-te!esti femeie si ar trebui sa o faci!nu sta la mila unui barbat doar de dragu de a avea pe cineva.Gaseste un barbat care sa te respecte si sa te pretuiasca,nu sa te faca sa suferi!Fii desteapta!!Succes!

    0
    0

  • lobea1992 pe 28 Ian 2011, 13:47
    lobea

    esti forate interesean t

    0
    0

  • alexandra pe 4 Ian 2011, 12:00
    da, gresesti

    nu e asa, nu toti sunt la fel, dar ceea ce ai tu sigur n-o sa fie niciodata altfel. Nu mai e iubire ce traiesti tu... cum sa ma fac ca nu vad? cum sa accept pur si simplu ca mai e amantul a inca nu stiu cator femei? dar eu chiar nu valorez nimic? sa stea singur, sa-si imprastie samanta cat vrea, no strings attached.

    0
    0

  • Dan pe 2 Ian 2011, 12:48
    e uimitor totul:))

    sunt un barbat si citesc aceste randuri si ma minunez de ce subminati toti barbatii de ce credeti toti ca sunt la fell oare de ce??uite eu am o relatie de 4 ani si sunt pus in fata unei incercari greu de trecut acea de a fi supus unu'i tir de intrebari ca mereu sunau asa..tu ma inseli, tu esti infidel ,tu ai pe alta...cum puteti voi femeile sa spuneti asa ceva din momentul in care nu traiti cu acel barbat ???deci relatia mea era una la 3000 de km invatatima si pe mine am iubit 4 ani o femeie iar ia la final mia spus ca sunt infidel undei greseala????ca eu mam retinut de la placerile sexuale timp de 4 anii multi barbati vor rade daca vor citi aceste randuri...cu gandul ca ori nu sunt indeajuns de barbat ori cine stie ce pot gandi,,,,dar cand pui suflet nu exista nimic mai presus care sa te faca fericit,decat femeia care o iubesti ca este o vorba nu exista padure fara uscaturi este adevarat dar asta este si in cazul nostru al barbatilor cat si in cazul femeilor deci oricine este supus greseli fie ca'i barbat sau femeie.dar important este felul cum gresesti a fi fidel in ziua de azi e un lucru rar a fi infidel e o fita...prost inteleasa de uni care se cred ca au mai mult testosteron in vene:)))

    0
    0

  • andreea pe 1 Ian 2011, 22:35
    buna

    barbatii de genul asta nu o sa se schimbe niciodata!!!!!ti-o spun k am trecut prin asta!!!!eu 24 de ani el 34.a fost un afemeiat toata viata lui.prima lui relatie serioasa a fost la 31 de ani cu mine,a durat 2 ani,pana la varsta asta a umblat din floare in floare si tot nu s-a mai saturat!!!mi-a spus de la inceput k el nu crede in dragoste pt toata viata si k nu ar putea ramane tot restul vietii cu o singura persoana!!!relatia a fost minunata!!,dar mi-am dat seama k eu merit ceva mult mai bun pt mine.DE CE SA STAI CU O PERS KRE TE INSALA???DRAGA MEA ITI DAU UN SFAT K AM TRECUT PRIN ASTA NU TE LASA CALCATA IN PICIOARE PT K NU TE MERITA,EXISTA SI BARBATI KLUMEA!!!!!aici in spania e ceva normal sa-ti inseli partenerul.la ei important e sa te simti bine,relatii stabile foarte putine,burlaci o gramada!!!nu pot sa ma obisnuiesc cu chestia asta,el e spaniol...si i se parea ceva normal.MULTA BAFTAAA!!!LASA-L K NU TE MERITA!!!INCEARCA SA FI SI U O FEMEIE MAI PUTERNICA!!!TE PUUUUUP

    0
    0

  • baby pe 1 Ian 2011, 22:07
    parerea mea

    Ai sa te desparti de el, doar atunci cand o sa-ti ajunga cutitul la os.... pana atunci poate o lume intreaga sa-ti spuna ca nu e bine a tu esti in momentul asta prea legata de el... demonstreaza-ti tie ca esti mai puternica decat orgoliu lui de a cuceri (poate e prea mult spus cuceri, mai potrivit ar fi termenul de ABORDA) cat mai multe femei...cel putin asta e parerea mea

    0
    0

  • davlena pe 1 Ian 2011, 20:40
    offf

    si daca esti dispusa sa inghiti asa ceva, de ce mai povestesti la altii? eu una nu am acceptat asa ceva, am plecat convinsa ca mai exista barbati care au evoluat de la statutul de animal. dar daca tu suporti e problema ta, dar nu e sigur din iubire, poate lasitate poate nu stii sa fii singura sau poate esti masochista. bravo lui ca nu se mai fereste si are noroc cu o colega de apartament, ca iubita lui e mult spus, care-l accepta!

    0
    0

  • Xenia pe 31 Dec 2010, 23:47
    Barbatul te priveste,cu acei ochi,pe care te privesti tu insuti..

    imagineza-ti ca ai de trait o viata......si ce sa te chinui asa????pune-ti prioritate sufeltului tau,si ai grija de tine,si demonstreazai ca poti fi fericita si fara el,demonstreaza in primul rind tie insuti ca esti mai buna de cit toate,nu rabdaaaaa,ocupate de altcevaaaa,ce te va face satisfacuta,si cum faci asa ajungi,daca el procedeaza astfel viata ii va juca fieste fii sigura.....meriti mai mult........trezeste-te intr-o zi dimineatza,si priveste in oglinda,si puneti intrebarea ce fac?ce voi face?si zi gata ajunge,sunt tinara,frumoasa si avida de o noua iubire,iubirea adevarata exista,si nu e asta da e uns frumoasa cind unul se compleatza pe altul in tot,nu iubesc sa dau sfaturi doar in 2 cazuri,cind imi este cerut,si de care poate depinde viata cuiva,dar stiu ce insemna sa iubesti sa fii inselata si nu poti face nimik...sfatul meu,iubeste pe tine mai mult decit pe barbatiiii,ai grija d etine,si suucess fii puternica...........happy new year sweet

    0
    0

  • Gooshpitz pe 31 Dec 2010, 17:49
    Groaznic!

    Consideri ca doar atat meriti...Eu cred ca meriti mai mult...Ia-ti concediu...pleaca cu o prietena,distreazate(nu-l suna, nu te gandii la el)...o sa vezi ca nu e atat de greu sa-l uiti...tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai vointa sa mergi mai departe...sau...SA FII CALCATA IN PICIOARE!...Alegerea iti apartine!

    0
    0

  • diana pe 31 Dec 2010, 15:39
    scuzele de rigoare!

    ...mama mea care m-ai facut pe lume...si tatal meu!bai, cat de proasta sa fii in 2011 sa mananci pe paine astfel de mizerii zi de zi... cand am mirosit doar ca sotul meu ma inseala, desi dovezi clare nu am avut...doar o intuitie ascutita si ceva suspect in telefonul lui si in comportamentul lui...mi-am facut bagajul , mi-am luat copilul si am plecat. Acum suntem divortati , el e singur , eu singura ... dar cu timpul mi-am demonstrat ca a fost cea mai buna alegere din viata mea:sa ma respect si sa-mi respect statutul de femei a anului 2011 intr-o tara europeana:germania si cea de mama sunt o mama fericita cu copilul meu.nu o frustrata plansa,depresiva in cautarea probelor infidelitatii sotului prin toate buzunarele pantalonilor lui...Ah! ce penibil si injositor!Inca imi iubesc sotul, si el ma iubeste...insa ramane la mijloc copilul nostru si amintirile frumoase...loc de altceva nu mai este...odata ce candva increderea dintre noi s-a spulberat...Viata e frumoasa si barbati sunt cu miile la toate colturile...insa pentru o relatie serioasa e bine sa fim exigent de selective!

    0
    0

  • Roxana pe 31 Dec 2010, 15:38
    Trist

    Scuză-mă, dar asta nu este viață decât în cazul în care îți place să suferi la nesfârșit. Nu ai de ce să înduri așa ceva.

    1
    0

  • THUNA pe 31 Dec 2010, 15:24
    Nu-mi vine sa cred:(

    Sincer nu pot sa cred ca esti asa lasa,deschide odata ochii si hotaraste-te ca acest barbat nu te merita si niciodata nu-ti va fi credincios.Lui ii convine situatia,ca oricate escapade ar avea tu il ierti si la tine gaseste ce vrea adica o femeie stabila.Dar gandeste-te macar o secunda daca l-ai insela tu,ce-ar face,ar accepta? Ar trebui sa-l parasesti,sa ai si tu un pic de mandrie in tine nu te lasa calcata in picioare de nimeni.Niciodata nu-ti va fi fidel.daca te inseala si se intoarce la tine cezi ca gata te si iubeste?Eu cred ca nu ,ptr ca daca te-ar iubi nu te-ar insela. Tu faci cum vrei ca doar e viata ta si tu singura decizi ptr ea....eu ti-am dat doar un sfat.SARBATORI FERICITE!!!

    0
    0

  • MissMeAddA pe 31 Dec 2010, 14:29
    Eu te`as fi ajutat

    Daca ai fi foat preietena mea, te`as fi rapit de acasa si am fi mers o luna in vacanta si acolo ti`as fi gasit altul.. TRebuia neaparat sa mearga.. Dar daca nu mergea te luam la mine acasa. Faceam cumva sa`l uiti pe nenorocit :* nU merita :(

    0
    0

  • camy pe 31 Dec 2010, 13:47
    x

    gresesti foarte mult

    0
    0

  • chuky_doll21 pe 31 Dec 2010, 12:46
    da da dragostea

    Vai si amar!!!!pentru tine,el e singurul barbat din lume,iar in privinta lui,femei pe pamant sunt cu miliardele...Cu siguranta e vina ta,nu esti sigura pe tine,independenta nu mai zic,daca accepti toate magariile lui ca sa ce?!daca urmatoarea escapada sexuala te v-a pricopsi si cu o boala genitala ce ai sa mai faci?te tratezi si o oeo de la capat?!INADMISIBIL.Si eu am iertat,dar o singura data !!! Sper sa te mai gandesti la "relatia"nesanatoasa si poate iti v-a aparea cineva in cale si te vei indragosti si il vei putea uita pe dobitoc!LA multi ani si sper ca iti v-a fi mai bine pe viitor,inca esti tanara,nu iti irosii anii pentru un porc!

    0
    0

  • ST.EVA pe 31 Dec 2010, 11:57
    Gresesti enorm

    Nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni. Din pacate sunt multe femei ca tine care se amagesc si isi fut viata langa un NIMENI. Baga bine la capul ala ca un barbat care iubeste o femeie NU se duce cu alta never ever Sta cu tine pentru ca a vazut ca il accepti asa defect cum este el. Am o fosta prietena care face acelasi lucru este casatorita cu el au si un copil impreuna, ea a ajuns nu il mai iubeasca sa stea cu el asa ca ba o cearta parintii ei , ba ca o ride lumea ca se desparte. Dintr-o fatala intamplare a vietii mele il cunosc si pe el Nu mai imi doresc sa cunosc un astfel de om tot restul vietii mele. Astia nu sunt oameni, sunt animale sau cred ca jignesc animalele cand spun asta. Habar nu au sa iubeasca nu fac diferenta intre sentiment si sex. Ia intreaba-l ce inseamna pentru el iubirea si ce inseamna sexul? sa vezi ce raspunde? Sfatul meu: spune adio da-ti sansa sa fii si tu fericita cu adevarat.

    0
    0

  • lif pe 31 Dec 2010, 10:39
    Da,gresesti

    Parerea mea este ca faci o mare greseala.Ceea ce faci arata cat de slaba esti si ca te lasi convinsa de niste argumente gen toti sunt la fel.Nu,nu sunt.Da,se mai uita dupa cate o fusta..dar nu sare din pat in pat cu oricine apuca.Trebuie sa fii puternica si sa te desprinzi de el.Chiar daca iti va fi greu la inceput vei vedea ca asa este mai bine si cu siguranta vei gasi pe cineva care sa te merite si sa nu te insele astfel.Nu cred ca merita cineva sa fie inselat asa..

    0
    0

  • cineva pe 31 Dec 2010, 09:13
    nu-i chiar asa...

    Barbatii se comporta asa doar pentru ca gasesc persoane care ii accepta, se implica in relatii comode unde nu e naparat mare dragoste dar le convine situatia ( femei care ii accepta "asa cum i-a lasat D-zeu", femei care ii iubesc orice ar fi..etc). Vreti sa aflati cum se simte un barbat cand e inselat?... nu exista un film horror mai bun!

    0
    0

  • monika pe 31 Dec 2010, 09:05
    pacat de tineretea ta

    Pacat de viata ta, de toate lucrurile minunate pe care le-ai fi putut avea si pe care ti le refuzi singura, crezand ca asta e iubirea adevarata: iubirea dintre un barbat care inseala in stanga si in dreapta si o femeie care asteapta umila sa fie observata. Te vei dezmetici candva, si poate va fi prea tarziu, si t asigur ca nu te vei ierta niciodata pt ca ti-ai petrecut viata asa, avand rolul acesta.

    0
    0

  • Flori pe 31 Dec 2010, 00:46
    numai traim de mult in epoca ,,barbatului,,...

    Asa ceva e de neacceptat atat pt tine cat pt oricare dintre noi.Prin acceptare demonstram cat suntem de slabe,lase si de incapabile de a trai fara ,,ei,,. De fapt ei sunt ,,necopti,,...nepregatiti pt casatorie sau relatie serioasa si de lunga durata.Ar trebui sa ,,calareasca ,, tot ce le iese in cale pana la o anumita varsta si apoi sa se linisteasca si sa considere ca au experimentat destule si sa sa ramane unei singure femei. Nu pot descrie un barbat infidel decat ca pe un frustrat.Asta e valabil si pt femei. Concluzia e una: NU ACCEPTATI INFIDELITATEA!!! DAUNEAZA GRAV SANATATII.....

    0
    0

  • sbudu pe 30 Dec 2010, 23:37
    Dumnezeu ia facut pe toti asa

    nu gresesti de loc referitor la utlima ta intrebare....si eu am ajuns la aceeasi concluzie si eu nu am fost inselata, sau sa fi trecut prin ce ai trecut tu dar am fost intro relatie unde era inebunit dupa orice femeie...si fusese cu nush cate ...am ajuns la o concluzie un lucru care imi zicea si el tot timpul..asa nea lasat dumnezeu...cred ca concluzia e asa : ori stai si induri si accepti ideea ca asa sunt toti barbati, ori pleci...si lasa vb aia " nu pot traii fara el" am ziso si eu de multe ori si mult timp, si am acceptat si inchitit pana mam bagat mama in spital ca sufera pt mine si am ajuns si eu sa fac o depresie si sa slabasec..sa nu ma mai cunosc..siti spun ca nu se merita...sti ce bine e singura?!! de nu se poate...ai sa fi singura, si ai sati incepi viata din noua, ai sa te regasesti si ai sa realizezi cat de prostutza ai putut fi sa accepti atatea...eu trec prin momentul asta acum, si ma simt asa implinita si mandra de mine ca mam fortat sa fac un pas necesar, un lucru care nul facem probabil ca eram inca cum esti tu...ori va iubiti si accepti ce face, dar ii zici sa joace mai bine ca sa nu mai afli si sa te dai peste cap de fiecare data....ori incepi si tu sa faci la fel...de ce nu? ia sa vedem oare ce ar face? sau de ce nu vb altfel cu el? vrea aventuri? se plictiseste? mergeti impreuna si faceti nebuni cu un cuplu care e interesat sa faca acelsi lucruri..totul este mental si cat de puternic esti sa poti face aceste lucruri..intrebarea urmatoare e ...ce mai e dragsotea atunci si relatia intre 2 persoane? o casatorie....imi doresc si eu la randul meu sa cred ca exista acel "barbat" care pe mine ma va vedea pt tot restul vietii in patul lui dar mie greu sa cred...nu mai am incredere in barbatii si daca vor sa aibe aventuri macar sa joace bine sa numi dea mie de gandit, dar si cand aflu sa se astepte ca nu o sa pun botul....capul sus, nu se sfarseste lumea la el....si bafta cu decizia care sunt sigura ca ai de gand sa o urmezi :D

    1
    0

  • Maria pe 30 Dec 2010, 23:35
    continuare:D

    Si dupa ceva timp..defapt un an jumate[in care nu am putut sa simt absolut nimic pentru nimeni...pur si simplu refuzam orice alta relatie] sunt din nou fericita.. Mi-a cerut de atatea ori sa ma impac cu el,ca el ma poate face intr-adevar fericita,dar tot mai buna ca el m-am crezut si am ales drumuri separate. Nu mai vroiam sa il sun si sa-mi spuna ca este acasa cand defapt era cu alta in pat,nu mai vroiam minciuni,nu mai vroiam infidelitate,nu mai vroiam ca sa-mi impart iubirea si trupul celui pe care il iubsc cu nu stiu cate altele.. Fa alegerea corecta,gandeste-te si la tine ! Nu esti dependenta de el,esti dependenta de iubire..iti este frica sa fii singura..Nu te mai minti singura ca este ceea ce ioti trebuie.. Ai grijna de tine:*

    0
    0

  • Maria pe 30 Dec 2010, 23:32
    Cu siguranta gresesti.

    Da,gresesti.Tu asta iti vrei in viitor? Inseamna ca te subestimezi.Am trecut exact prin ceea ce tu ai trecut:-J.. Dar stii care e faza? Ca eu am renuntat la ceea ce imi facea rau pentru ca doream ceva mult mai bun pentru mine si viitorul meu. Crede-ma ca a fost incredibil de greu,in primele luni il simteam pretutindeni,orice gand de-al meu era legat de el.. Dar apoi,cand s-a facut anul a inceput sa fie mai bn...tot il simt intr-un fel langa mine...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod