Afla de ce ii place iubitului tau sa flirteze

Barbatul de langa tine este extraordinar. In mare parte. Este dragut, inteligent, are simtul umorului, este fermecator, insa are si acest mic defect: ii place sa flirteze. Chiar..

Barbatul de langa tine este extraordinar. In mare parte. Este dragut, inteligent, are simtul umorului, este fermecator, insa are si acest mic defect: ii place sa flirteze. Chiar daca iti face juraminte fierbinti ca tu esti unica in viata lui, tot nu se poate abtine de la prostul obicei de a intoarce capul dupa alte femei, urmarindu-le cu privirea in dreapta si in stanga - iar acest lucru te scoate din minti.

Insa cat de mult este prea mult? Ar fi suficient sa-l rogi sa incerce sa se abtina? Si atunci cum vei reusi sa nu lasi monstruletul acela de gelozie sa te manance de vie putin cate putin? Pentru a gasi o solutie eficienta la aceasta problema trebuie mai intai sa afli care este motivul pentru care iubitului tau ii place sa faca acest lucru.

Don Juan-ul

Chiar daca el este alaturi de tine si perfect implicat in relatia voastra, o parte din el inca mai viseaza sa fie Domnul Cel-Mai-Tare-Din-Oras. Este refractar la ideea de a-si canaliza intregul farmec magnetizant numai catre tine si doar pentru tine deoarece inca isi mai doreste sa testeze terenul - chiar daca acest lucru nu inseamna decat un simplu joc si atat. Ii poti explica acest lucru; ii poti spune ca asa irezistibil cum este el, oricum nu poate lupta pe doua fronturi simultan.

Tendinta sa innascuta de a flirta este total lipsita de respect fata de tine si fata de relatia voastra. Exista sanse ca o astfel de analiza realista a problemei sa-l readuca inapoi la sentimentele sale si sa constientizeze cat de norocos este ca te are pe tine, cea care poate da stralucire farmecului sau irezistibil.

Nesatulul

Nu se poate angaja. Nu se poate obisnui cu ideea ca trebuie sa se limiteze doar la relatia cu tine, asa ca va continua sa flirteze doar pentru a vedea si alte perspective din partea carora ar putea obtine anumite reactii in ceea ce il priveste. In mintea sa, tu esti doar o pozitie sigura pentru el, in timp ce ochii lui vor cauta in continuare o varianta poate un pic mai buna. Fa-l sa stie ca ai nevoie ca el sa te aleaga pe tine - sau, daca nu, sa te piarda. Daca el nu va dori si nu va reusi sa se opreasca din acest cautat continuu al unei posibile variante mai bune, atunci instiinteaza-l de inevitabila despartire si mergi mai departe.

Insinuantul

Daca iubitul tau flirteaza cu o vulgaritate batatoare la ochi, atunci o face doar ca sa te vada geloasa. Nerusinat si mitocan, el vrea ca tu sa vezi ca ar putea oricand sa obtina o intalnire cu orice alta femeie. De ce? Deoarece in adancul sufletului sau domneste nesiguranta, iar suferintei ii place compania. El isi doreste ca tu sa crezi ca el ar putea fi furat de langa tine in orice moment de nenumarate alte personaje incantatoare. El vrea ca tu sa faci totul pentru a ramane in gratiile lui. Nu-ti pierde vremea. Daca acesta este jocul sau, atunci inseamna ca este doar un jucator, iar tu nu esti decat sacul lui de box. Arata-i directia usii si apoi mergi mai departe flirtand in felul tau pentru o noua si sanatoasa relatie.

Seducatorul

Este din nastere o fire afectuoasa, prietenoasa si tandra. El se apropie cat mai mult si ii priveste pe oameni in ochi, chiar oferind din cand in cand o atingere de mana sau un sarut pe obraz, pur si simplu din obisnuinta. Seducator pana in varful degetelor si atat cat ii permit regulile bunului simt in societate, el nu flirteaza neaparat doar pentru el.

Atat timp cat vei avea cu adevarat incredere in el, incearca sa fii cat se poate de luminoasa alaturi de el si sa-ti clarifici micile indoieli si impunsaturi de gelozie doar cu tine insati. Bucura-te de faptul ca acest seducator minunat te-a ales pe tine sa-i fii unica si cea mai draga persoana din viata sa. Odihneste-ti bratul pe bratul sau si mergeti impreuna sa va bucurati de petreceri aratandu-le tuturor celor din jur ce cuplu incredibil formati voi doi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod