9 sfaturi pentru femeile îndrăgostite de un bărbat însurat

Cu câtă intensitate se trăieşte o iubire interzisă? Iată câteva sfaturi pentru femeile îndrăgostite de un bărbat însurat.

Trăieşti o "iubire interzisă", te chinuie gândul că nu-l ai lângă tine de sărbători sau în alte momente importante din viaţa ta, eşti în culmea fericirii când vă vedeţi, dar te doare sufletul în fiecare dimineaţă când te trezeşti singură ... tot fără el.

 

”Iubesc un bărbat însurat şi nu-l pot părăsi!”

 

Statistic vorbind, cu cât durează mai mult o relaţie cu un bărbat însurat, cu atât este mai puţin probabil că el să divorţeze, susţin specialiştii. 

 

Îndrăgostită de un bărbat însurat 

 

Te-ai întrebat de nenumărate ori dacă merită efortul şi tot de atâtea ori ai ajuns să te consolezi cu gândul că el te iubeşte şi va fi liber, aşa cum ţi-a promis. Că există multe sau puţine cazuri cu final fericit, nimeni nu poate să stabilească şi nici nu te-ar încălzi cu nimic un răspuns. Cert este că se întâmplă să te indrăgosteşti de un bărbat însurat, iar tu eşti acum în această situaţie şi nu ştii cum să faci ca să-ţi fie bine.

Nu spun că sfaturile vor rezolva problema de la sine, însă te pot ajuta să iei o hotărâre în cunoştinţă de cauză, ţinând cont doar de tine.

Iată ce îţi propune psihoterapeutul Lena Rusti pentru a analiza la rece situaţia în care te găseşti:

 

Gândeşte-te de ce ai ales o relaţie imposibilă. 

 

Chiar dacă nu ştiai că e însurat, e foarte posibil că în interior să existe anumite reţineri ale asumării unei relaţii, care să te ducă la alegeri de acest tip de relaţie.

Şi dacă e vorba de asta, nu vei putea depăşi această etapă decât prin tine însăţi, nu prin celălalt.

 

Nu transforma relaţia într-o competiţie

 

Nu transforma relaţia într-o competiţie cu cealaltă, în care te simţi mai iubită dacă obţii mai mult în raport cu ce obţine ea. Competiţia îţi va activa sentimente şi comportamente negative, care îşi vor face efectul în timp. 

 

Nu te transforma în a doua soţie.

 

Încercând să îl faci să se simtă vinovat şi responsabil pentru tine, pui presiune asupra lui şi te responsabilizezi pe tine. Iar încercând să obţii lucrurile pe care le doreşti, punând zilnic presiune asupra lui, rişti să îi creezi un sentiment de sufocare, în care să rămână doar pentru că se simte tot mai vinovat.

 

Nu da necondiţionat doar pentru că îţi e frică să nu te părăsească.

 

Îi creezi sentimentul că tu dai fără ca el să se responsabilizeze în relaţie şi va lua până când te va stoarce de energie şi de iubire.

 

Nu te minţi singură şi nu îl lăsa să te mintă. 

 

Dacă eşti în relaţia asta, asum-o cum e în acest moment, nu te amăgi că se va schimba.

 

Nu te simţi vinovată.

 

E alegerea lui să fie în această relaţie, la fel şi a ta.

Nu e vina ta că el nu a găsit o altă modalitate de a fi fericit, dar nu îl lăsa să te responsabilizeze pe tine pentru alegerile sale. 

 

Nu îl lăsa să te folosească pentru a-şi rezolva problemele din cealaltă relaţie.

 

Dacă faci asta, rişti să rămâi cu un gust amar şi cu o încredere în tine şi în oameni care va fi greu de restabilit. 

 

Nu îl crede că e o victimă.

 

Bărbaţii implicaţi în mai multe relaţii pot avea texte foarte înduioşătoare, care de obicei găsesc victime perfecte. Nu îl lăsa să te încarce. Dacă alegi să îi fii alături, cere-i măcar demnitate.

 

Gândește-te ce îți dorești! 

 

Gândeşte-te bine la ce îţi doreşti de la această relaţie, apoi gândeşte-te la limitele acesteia, pentru că nu întotdeauna poţi obţine ce îţi doreşti. Apoi, ia o hotărâre în consecinţă. Cel puţin, dacă alegi să fii în continuare acolo, vei ştii de ce eşti.

 

Sfaturi pentru femeile îndrăgostite de un bărbat însurat: Femeie în umbra unui bărbat, dar fericită

 

Sunt femei care s-au simţit o viaţă întreagă iubite în umbra unui bărbat, dar cu o relaţie oficială în faţă.

Însă au ales asta în mod asumat. Ştiind că divorţul e imposibil şi ştiind că ele sunt cele alese. Însă nu întotdeauna e aşa. De aceea, psihoterapeutul Lena Rusti te sfătuieşte ca în povestea ta duală să te gândeşti care e poziţia ta şi cât de confortabilă îţi este. Dacă accepţi să fii în umbră, vei avea şansa de a fi fericită cu cât ţi se oferă într-o astfel de relaţie. Dacă nu accepţi, poate e mai bine să cauţi în altă parte sau să aştepţi, doar dacă termenele nu se prelungesc iar şi iar la nesfârşit.  

 

De la femeie la femeie

 

Ce gândeşte acum o femeie care a trecut prin această experienţă şi a avut tăria să facă ce a considerat că este mai bine pentru ea? Simona a avut o relaţie de un an de zile cu un bărbat însurat de care a decis să se despartă. Iată cum vede ea lucrurile acum:

Dacă e cuplat, fugi. Dacă e căsătorit, prefă-te că nu există. Orice ţi-ar spune, oricât s-ar îndrăgosti de tine, într-un final se dovedeşte a fi prea slab pentru a lua o decizie care să îi schimbe viaţa radical şi va prefera calea uşoară, aceea de a rămâne în căminul conjugal.

Un bărbat căsătorit nu e niciodată alături de tine când ai nevoie, oricât ţi s-ar părea ţie că ar fi.

Dacă luăm în calcul sărbătorile de peste an şi zilele importante gen zi de naştere, el va fi mereu acolo cu soţia, iar tu cu .. telefonul, aşteptând ca el să îţi răspundă la sms. Iar singurătatea asta e mai dureroasă decât cea în care nu ai cunoscut de fapt pe nimeni.

Când eşti singură şi nu ai pe nimeni în viaţa ta, măcar eşti pe 0, dar când iubeşti un bărbat căsătorit, deja începi cu -1.

Iubeşti un bărbat însurat? Cum vezi relaţia ta peste 5 ani? Ce sfaturi pentru femeile îndrăgostite de un bărbat însurat ai avea?

 

Comentariile 101-150 din 158

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ema pe 28 Oct 2010, 16:13
    pt cele care iubesc barbati insurati

    n-am vazut o doza asa mare de prostie amestecata cu ignoranta....in primul rand va faceti rau voua..........meritati sa fiti pe primul plan nu pe al n-lea. Maritati o dragoste pura si cinstita .....fara sa furati iubire.

    2
    1

  • lya pe 28 Oct 2010, 15:18
    iubesc....

    si eu iubesc din tot sufletul un barbat care e aproape insurat...acum 4 ani am suferit o mare deceptie...dupa 2 ani de relatie cu un barbat,am aflat k era insurat...a fost greu,dar am trecut peste...uite k acum sunt constienta ca o sa se insoare...insa nu pot sa spun nu relatiei...e greu...mi as dori din tot sufletul sa fiu suficient de puternica sa il las sa isi vada de viata lui,dar tot eu sunt cea care il cauta...:(

    1
    1

  • khrryss_89 pe 28 Oct 2010, 11:35
    iubesti un barbat insurat?

    eu iub un astfel de barbat,nu m-am putut opune.suntem si colegi de clasa,suntem la aceeasi facultate.

    0
    0

  • Maya pe 28 Oct 2010, 04:43
    Mda...

    Si eu sunt cu un barbat insurat de un an jumate. Pe langa sotia care recent a nascut, acest barbat mai are o amanta, dar aceasta e plecata si vine in tara o luna pe an. Diferenta dintre noi este de 10 ani. Am stiut de la inceput si de sotie si de amanta si am acceptat situatia asa. Mi-am dat seama ca gresesc. Am incercat sa ma despart de doua ori de el. Prima data am stat despartiti o luna, a doua oara am stat despartiti 2 luni. Acum suntem din nou impreuna. Eu sunt trista tot timpul, tot timpul sufar dupa el. Nu am ce sa ii reprosez, Se poarta exemplar cu mine, nu imi greseste cu absolut nimic, e atent, sensibil, ma alinta si nu mai gasesc motive sa ma despart de el. Cu cat trece timpu simt ca sentimentele devin din ce in ce mai puternice, dar simt ca nu pot sa termin aceasta relatie. Ma lasa sa ies cu cine vreau, ma lasa sa am o relatie cu cine vreau, numai k niciunul nu se ridica la nivelul lui, si asta ma face sa nu mai doresc pe nimeni in afara de el... E dureros sa stiu ca sunt a 3-a pe lista lui de prioritati... si cu venirea copilului acum sunt a 4-a.. Sufletul meu sa hraneste cu frimituri de iubire. Vreau sa-mi gasesc un baiat normal, de varsta mea, de care sa ma indragostesc nebuneste si sa il uit pe cel insurat.

    1
    4

  • gaga pe 25 Oct 2010, 23:54
    ce ziceti?

    dar, daca sotul se muta cu amanta pe care o are de ani de zile si nu a divortat inca si nici nu vrea? ce mai ziceti? asta-i om?

    1
    0

  • Adriana pe 22 Oct 2010, 23:47
    la copii nu s-a gandit nimeni?

    Dar daca copii ar afla ca tatal sau mama lor ar avea o relatie extraconjugala? Cum credeti ca s-ar simtii? Daca ar spune celuilalt parinte si totul s-ar duce pe apa sambetei? Cica parintii ar trebuii sa le dea un exemplu copiilor.. sigur ca da.. ala exemplu sa iti inseli sotia/sotul! Pentru ce? Pentru iubirea alteia? Pentru sex? Cand te'ai casatorit nu ai stiut ca vrei alceva de la o persoana? De ce nu ai mai cautat? De ce ai facut pasul cel mare stiind ca cel cu care urmeaza sa iti petreci viata nu e defapt ceea ce vrei? Ba pe deasupra ai mai facut si copii!!! Doamne! Daca nu va ganditi la sotul/sotia voastra cand alegeti sa il/o inselati, macar ganditi-va la copii vostri, cu ce ochi v-ar privii daca ar afla ce faceti! Sa le fie rusine tuturor celor care nu sunt in stare sa caute un barbat/o femeie care nu este implicat in nici un altfel de relatie si cauta sa se "indragosteasca" de sotul/sotia, tatal/mama cuiva!

    0
    0

  • Julia pe 22 Oct 2010, 17:39
    Iubiti sau nu barbatii insurati?

    Stii cum e vorba?!?!!? M-as baga intr-o relatie serioasa, dar nu stiu a cui :)

    7
    1

  • mona pe 21 Oct 2010, 12:39
    pt strugurel

    s-a plans cineva aici ca e inselata? Sunt doar pareri pro si contra. Nevestele cinstite nu pot fi de acord cu cele ca voi.

    1
    0

  • strugurel20 pe 21 Oct 2010, 12:38
    pt me

    ok....multumesc pt conversatie..cat despre acea expresie..ai si tu dreptate si imi cer scuze nu numai fata de tine ci fata de toate doamnele care citesc comentariul meu.o zi buna tuturor si sa fiti fericite indiferent ca iubiti sau nu un barbat insurat.nu era sfat...nu sunt eu bunica sa dau sfaturi...va pup

    3
    1

  • me pe 21 Oct 2010, 12:19
    pt strugurel

    nu esti o nevasta cinstita.........dupa parerea mea nu poti da sfaturi decat ipocrite.....e viata ta......acel "aviz nevestelor cinstite mi s-a parut ironic" Eu pot zice aviz nevestelor necinstite..........vor palti...sau aviz partenerilor necinstiti idem. O casatorie se pastreaza in 2. Nu-ti mai place divortezi si treci la actiune. Macar esti corecta nu umbli dual. Toate se platesc.

    3
    1

  • strugurel20 pe 21 Oct 2010, 12:15
    tot pt me

    am incercat sa fac ceva pt mine,pt casatoria mea...dar nu pot sa ii fac eu avansuri sotului meu mereu...tu suporti barbatii care stau si asteapta sa fie luati in brate si mereu tu sa fii prima care face pasul catre el?dar ce sunt eu? barbat sau femeie?asa ca sutul in fund l-am dat fara ca sa merg sa ma bag in patul altuia,fara sa umblu la buzunarul altui barbat.am pus doar suflet ai atat.de aia am zis ca ca mai pot avea langa doar trupul dar nu si sufletul

    4
    0

  • strugurel20 pe 21 Oct 2010, 12:07
    pt me

    ma asteptam la doamne care sa i-a foc.comentariul l-am facut in alt scop.......ideea era ca voi cele care va plangeti ca sunteti inselate sa cautati in interiorul vostru sa vedeti unde va este greseala...iar cele care nu au fost inselate.. felicitari lor si sa nu se culce pe o ureche ci sa fii atente.intr-un cuvant nu va bazati pe certificatul de casatorie el se poate anula.plus de asta,,intre noi e o distanta de 600 km...deci nu se umbla creanga

    2
    1

  • farasperanta pe 21 Oct 2010, 11:44
    pt me

    nimeni nu umbla creanga, nu judeca nu ai nici un drept sa faci asta

    0
    0

  • me pe 21 Oct 2010, 11:35
    pt strugurel

    ambii parteneri tre sa lupte pt pastrarea casniciei, nu doar unul. Tu ai facut ceva pentru casnicia ta? Daca nu de ce te-ai casatorit?

    0
    0

  • me pe 21 Oct 2010, 11:32
    pt strugurel

    iti multumim pt sfaturi e hilar ca o femeie care umbla creanga si nu a fost in stare sa isi pastreze o casatorie sa dea sfaturi

    2
    0

  • strugurel20 pe 21 Oct 2010, 11:15
    continuare la comentariu

    deci aviz nevestelor cinstite...nu mai considerati voi ca sunteti cele in suferinta....intr-o casnicie nu sexul face toata treaba..poate acel barbat nu e ca altii si vede in fata ochilor doar sex...el isi doreste o vorba buna..el isi doreste o prajitura facuta de tine,el isi doreste sa stii sa ii problemele ce il framanta si nu numai el sa stea si sa iti asculte tie povestile de la servici si ce a mai zis vecina de la etajul 4.

    1
    1

  • strugurel20 pe 21 Oct 2010, 11:08
    a iubi un barbat insurat

    si eu iubesc un barbat insurat de mai bine de 3 ani.si eu sunt casatorita.ce ne-a legat?neglijenta si indiferenta celor de langa noi.cand jumatatile noastre au auzit de noi,au realizat ce pierd si acum ne vor inapoi dar e prea tarziu.odata ce ai pierdut un suflet,nu il poti recapata cand ai tu chef.trebuia sa fii atent cu mult timp inainte.inapoi mai poti avea doar un trup..sufletul i l-ai pierdut definitiv.

    4
    1

  • Carmen pe 21 Oct 2010, 10:23
    Neputinta

    Si eu sunt acum implicata intr-o relatie cu un barbat insurat. Momentele de fericire sunt legate de prezenta lui langa mine. Dupa ce pleaca de langa mine apar intrebarile "oare ce face el acum cu sotia?, ce mananca, ce ii lipseste?, oare e suparat sau fericit?..." Si vine tristetea si apoi, asa cum spune Anca, apare sentimentul de neputinta si neimplinire.. Mai ales la momentele importante din viata ta cand el nu poate sa vina pentru ca este cu familia lui. De cele mai multe ori clipele fericite reusesc sa umbreasca tristetea din suflet. Dar gustul amar e prezent in fiecare noapte cand te culci singura. La ce rost o asemenea iubire daca nu esti implinita? Daca nu e impartasita? E drept ca fiecare isi cauta fericirea si o obtine cum poate...unii sunt mai norocosi, altii nu.. Nu condamn pe nimeni ca vrea sa fie fericit. Consider ca este o etapa a vietii ce te provoaca la a lua decizii radicale. Unii pot sa ia deciziile, unii nu pot..

    5
    0

  • anca pe 21 Oct 2010, 09:11
    excelent

    de mult nu am mai citit un articol atat de util.da sunt multe femei in situatia asta . din pacate.....si eu am fost prinsa in plasa asta multi multi ani. Vreau sa zic cat de mizerabila si nefericita mi-a fost viata in acea perioada. cu vesnica senzatie de neputinta de neimplinire. Nici nu se compara cu viata de cuplu pe care o am acum . fetelor nu va angrenati in relatii de genul acesta . aveti doar de suferit irosind ani din viata

    4
    0

  • ram pe 21 Oct 2010, 08:16
    viata e dificila

    eu nu iubesc un barbat insurat dar eu femeie maritata m-am indragostit de el mai mic cu 9 ani decat mine, ce sa fac viata iti ofera multe surprize dupa 25 de ani de casnicie e posibil orice asa ca nu a-si putea judeca pe nimeni

    1
    0

  • clara pe 21 Oct 2010, 07:40
    nu iubesc un barbat insurat

    eu sunt maritata ,am un copil sotul meu e mai mare cu 17 ani ca mine ,dar eu iubesc un barbat mai mic cu 9 ani ca mine si suntem fericti amandoi.

    1
    0

  • brunetzik249 pe 21 Oct 2010, 02:06
    Hm..

    Nu am iubit si nu am avut nici o relatie cu barbati insurati,insa nu condamn pe nimeni..inimii nu'i poti dicta sa iubeasca pe cine vrei tu !. Eu am o intrebare pentru cele care spun sa nu te bagi peste alta femeie..( adevarat...nu este frumos,pt. k cealalta sufera ) ..insa..CINE ESTE DE VINA..?..BARBATUL SAU AMANTA?..Parerea mea este k..barbatul...cu el te casatoresti nu cu amanta..Ea are viata ei pe kre si-o traieste cum vrea..de barbat trebuie sa ai grija..el este al tau !..

    7
    0

  • eu pe 21 Oct 2010, 00:48
    iubesc un barbat insurat

    dragostea nu are varsta.care dragoste?aici este vorba de desfranare,de curvie chiar preacurvie fiind casatorita.diavolul curviei are mare putere si dezbina mii de familii.de ce se intampla asta?pai daca stam departe de Dumnezeu si de biserica Lui.spovedanie si impartasanie.chiar daca nu credeti in Dumnezeu pacatul va fi pedepsit.multe sant de spus.consultati un duhovnic si va va spune multe,bineinteles daca veti avea urechu de auzit...IERTARE!

    4
    2

  • gabiiii pe 21 Oct 2010, 00:45
    cum e sa iubesti un barbat insurat

    Eu am avut o relatie cu un barbat insurat timp d 4 ani,in mom knd eu m-am combinat cu el nu era casatorit,a facut acest pas cu aproape un an de knd eram eu in peisaj,si totusi am acceptat situatia dar acum vad altfel lucrurile.am pus capat acestei relati acum 3 luni dar am picat in "plasa" lui iar acum 2 sapt.Akum am terminat-o iar cu el.sper din tot sufletu sa pot iesi din relatia asta deoarece desi era insurat avea foarte multe pretentii de la mine si eu akum cred k merit mai mult.Sfatuiesc pe toate fetele si femeile DAK AFLATI K ESTE INSURAT PUNETI PUNCT IN MOMENTUL ACELA K APOI VA FI MAI GREU PT K INTERVIN SENTIMENTELE.

    1
    0

  • cristina_mus pe 20 Oct 2010, 21:54
    viatza asta!

    uh,si eu am fost la un pas de a iubi un om insurat :-?? multumesc Lui Dumnezeu k nu am ajuns pana acolo,dar adevarul e k el a fost singura persoana in momenetele alea grele ptr mine ,atunci,si el mi-a aratat cat e de frumoasa viata si merita traita,el m-a facut sa mi recapat increderea in mine si in viata. . . acum suntem prieteni, si e foarte bine ;) aa,am uitat,eu aveam 17 ani si el 42 :D asa k ,eu nu pot sa judec pe nimeni,ptr k oricui i se poate intampla la un moment dat

    0
    0

  • vio.64 pe 20 Oct 2010, 20:03
    dragostea nu are varsta

    oricat ai vrea sai comanzi inimii sa nu se indragosteasca nu ti iese! fetelor ascultati ce va spun: barbatii cauta ceea ce nu primesc acasa, cauta poate sotia de care sa indragostit candva,cauta echivalentul ei dar in alta varianta.....poate mai matura! nu conteaza ca e cu 10 ani mai mare....a gasit sufletul pereche

    1
    0

  • raluca pe 20 Oct 2010, 19:56
    Am fost intr-o situatie asemenatoare

    L-am iubit dumnezeieste si m-am ales cu fix nimic cu o mare deceptie am suferit crunt m -am ales cu un divort va mai spun? NU AM SUPORTAT S AIL IMPART SI AM RUPT TOTUL.

    1
    0

  • farasperanta pe 20 Oct 2010, 19:53
    ptr ana

    ana, te inteleg si eu sunt in aceeasi situatie, iubesc un barbat insurat desi si eu sunt casatorita, nu vreau sa divortez (am copii) dar am nevoie si de el in viata mea ptr ca UNDE DRAGOSTE NU E NIMIC NU E, diferenta de varsta dintre noi este de 23 de ani dar el ma face sa simt ca traiesc. Pentru cele care poate ne judeca as vrea sa le spun ca nu doresc nimanui sa traiasca o "singuratate in doi ", te omoara incet, incet dar sigur.

    3
    0

  • lyly pe 20 Oct 2010, 19:18
    iubesti un barbat insurat?

    Cum sa fii fericita pe nefericirea alteia? cum sa te iubeasca cand are de ani buni cumnati, socri, rude prin alianta, copiii de care este legat sufleteste, cand, poate are datorii la banca facute cu sotia.. cand ca in toate casniciile sunt atate si atatea probleme? Pentru un barbat insurat o relatie extraconjugala este un moment de respiro pentru a merge mai departe, un moment in care se simte obosit si-si permite "o bere" sau "o iesire cu baietii". Atat!

    1
    1

  • nycoleta_girl_2007 pe 20 Oct 2010, 19:08
    punete in locul celelatltei femei

    voi spuneti ca iubiti un barbat insurat...intradevar nu e de condamnat..ca nu ai cum sa ii dictezi inimii de cine sa se indragostesti...dar ganditi`va daca sunteti voi in locul sotiei acelui barbat cu care voi aveti o relatie...cum v`ati simti daca vruna sar baga in relatia voastra

    3
    5

  • Juli pe 20 Oct 2010, 17:25
    Iubeşti un bărbat însurat? Cum vezi relaţia ta peste 5 ani?

    Toate au pormit de la aceasta intrebare....Iubesti un barbat insurat??? Am fost casatorita, dar am divortat ....din cu totul alte cauze fata de acest subiect. Nu pot spune ca am avut probleme mari in casnicie, pur si simplu, nu a fost sa fie. dupa 4 ani de cand am divortat si ma simt fericita, mai fericita k inainte (inainte cand eram casatorita).... De curand am cunoscut si un barbat casatorit...e ok!?! Se poarta frumos cu mine dar nu ma pot considera fericita langa el. Din comentariile citite sunt foare putine femei care au o relatie fericita cu un asemenea barbat. In concluzie....Cum as vedea asemenea relatie peste 5 ani?!?! Care relatie???? Se poate considera relatie?!?! O relatie are el cu sotia lui...Daca chiar nu se simt fericiti si impliniti langa sotiile lor de ce nu au puterea de caracter sa divorteze...se simt oare singuri?!?! si cu ele langa cum e? NU e bine nicicum. Fetelor capul sus ca barbati mai sunt....poate nu frumosi cum ii considerati pe cei insurati...dar care v-ar iubii si v-ar respecta mai mult. Si cred ca fiecare din noi merita sa fie respectat/a. Va salut si va doresc tot binele din lume alaturi de persoana iubita.

    1
    1

  • flory pe 20 Oct 2010, 17:02
    si eu iubesc un barbat insurat

    cand sunt cu el nu,nu doare!acum doare cand stiu ca e cu alta!sotia deja era o obisnuinta si chiar si cand se certau si dormea la mine mai multe zile ,eu il sfatuiam sa se duca acasa,sa-i raspunda la tel si sa se impace!

    0
    0

  • andrea pe 20 Oct 2010, 16:52
    ?

    Nu doare sa iubesti o persoana care are obligatii sau poate chiar sentimente pentru alta femeie?

    0
    0

  • flory pe 20 Oct 2010, 16:27
    si eu iubesc cu toata fiinta mea un barbat insurat

    ma bucur ca nu sunt singura in aceasta postura,de amanta!sunt amanta de 3 ani si m-a facut sa-l iubesc mai mult decat pe mine!de 1 saptamana ne-am despartit pt ca banuiesc ca mai exista o a treia pers in viata lui!si chiar si asa eu il vreau inapoi si sunt gata sa -l primesc din nou in viata chiar daca m-a facut sa sufar!sunt mai geloasa decat sotia lui care si ea banuie ca are o relatie in afara casniciei!stiu sunt de condamnat ca iubesc barbatul unei alte femei dar inima a ales!a ales sa il iubesc si sa-l accept asa,cu o sotie,cu un copil si chiar cu o alta amanta!dureros pt o amanta sa fie inselata!

    0
    0

  • Bia pe 20 Oct 2010, 15:53
    Greseluta :)

    Te-ai întrebat de nenumărate ori dacă se merită /:) serios? SE MERITA? poate MERITA simplu :)

    1
    0

  • Corina pe 20 Oct 2010, 15:12
    iubesc un barbat insurat

    Am avut si eu o experienta in relatie cu un barbat insurat. Ne-am indragostit reciproc unul de celalalt, si in pofida faptului ca a trait cu sotia 8 ani si avea si un copil de clasa 1, i-a parasit si a divortat. Nu isi mai vedea viata linga ea, si ma iubea la nebunie si facea orice de dragul meu. Noi impreuna am fost 3 ani si l-am parasit eu, deoarece s-a schimbat mult dupa ce a obtinut ceea ce a dorit. Apoi a regretat si ma implora sa-l iert si sa fim iar impreuna, insa nu mai simteam nimic pentru el. Regret enorm de mult ca am distrus o casnicie, cu toate ca nu era una trainica (cit dura procesul de divort sotia lui a ramas insarcinata de la alt barbat de la serviciu). Cu toate acestea regret si ma simt vinovata pina in prezent.

    0
    1

  • ildi32 pe 20 Oct 2010, 14:51
    femei indragostite

    sunt de acord,in totalitate cu Alice.Eu am o relatie cu un barbat insurat de apoape 3 ani,am primit atitea promisiuni,de nu le mai stiu numarul,dar nu pot INCA sa ma despart de el,deocamdata mai sper,ce va fi in viitor voi vedea,ce stiu sigur e ca ne iubim

    0
    0

  • elena pe 20 Oct 2010, 13:52
    pt alice

    Eu cred in casnicii vesnice.Am o casnicie fericita, cu ajutorul lui D-zeu de 15 ani Am avut tentatia unei iubiri interzise in tineretea mea..dar eu cred ca m-am trezit. De ce zici ca femeile nu se baga? Mi se pare denigrant pt o femeie statutul de cealata. Fiecare plateste pt faptele lui si nimeni nu detine adevarul absolut.

    0
    0

  • Alice pe 20 Oct 2010, 13:38
    sfaturi pt. femei indragostite de un barbat insurat.....

    Am citit articolul si postarile voastre.... Elena, femeile nu se baga peste alte femei, de cele mai multe ori ei barbatii (desi insurati) se "baga" peste femei singure, promitand, iubind, oferind, traind....... Cel mai adesea spun, cand deja lucrurile avanseaza, ca... sunt implicati intr-o relatie, adesea de casatorie. Nu sunt psihiatru si nu detin adevarul absolut, dar in viata nimic nu este "for ever".....implicit nici in casnicie. Nu voi analiza cine a fost vinovat, sau procentul in care fiecare dintre participantii la aceasta actiune il detin din cuantumul vinovatiei. Cert este ca dictonul "carpe diem" ar trebui sa primeze, alaturi de un minimum de moralitate..... Este usor sa dai sfaturi, adesea ipocrite, mai greu este ca fiecare sintre noi sa-si gaseasca drumul spre fericire, oricat de vremelnica ar fi ea.....

    4
    0

  • mona pe 20 Oct 2010, 13:34
    ramona

    eu inteleg prin iubire implinire, comuniune. Cu barbatul iubit formam un intreg. O familie. iubire=noi=familie=eu+tu+ puisorii nostri Vorbesc de iubirea matura.

    0
    0

  • RAMONICA pe 20 Oct 2010, 13:30
    ramona

    cinste tie ca ai putut sa iei o hotarare eu nu cred ca a-si fi putut este foarte greu ,dar iubirea te invata multe iti da aripi sa zbori sa-ti ajute dumnezeu sa fie bine

    0
    0

  • RAMONA pe 20 Oct 2010, 13:08
    MONA

    IUBIREA= SENSUL IN SINE ca nu putem sa uitam asa usor unul de celalalt ambitie = o prostie, poate uneori un lucru bun ca nu te lasi calcata in picioare de oricare si-ar dori sa te vada la pamant sau 2 m sub pamant

    0
    0

  • RAMONA pe 20 Oct 2010, 13:08
    MONA

    IUBIREA= SENSUL IN SINE ca nu putem sa uitam asa usor unul de celalalt ambitie = o prostie, poate uneori un lucru bun ca nu te lasi calcata in picioare de oricare si-ar dori sa te vada la pamant sau 2 m sub pamant

    0
    0

  • ramona pe 20 Oct 2010, 13:05
    draga ella

    pentru mine cel mai important lucru e independena, chair daca acel copil ce va veni imi va spune STOP la multe lucruri ASTA E VIATA. te uiti in jurul tau si tb sa vezi prioritatile vietii tale si apoi pe ale celorlalti, eu nu traiesc cu lumea ci doar cu el acum si cu copilul pe viitor, ce zice lumea chiar nu ma intereseaza........

    0
    0

  • mona pe 20 Oct 2010, 13:00
    ramona

    ce inseamna iubirea? ambitie?

    0
    0

  • ella pe 20 Oct 2010, 12:56
    am iubit un barbat insurat

    va vorbesc din experienta..........am iubit un barbat insurat....era minunat.....dar mi-am dat seama ca vreau mai mult. Mi-a fost foarte greu dar am reusit sa-l uit cu ajutorul unui barbat atunci neinsurat. Acum este insurat......cu mine. Este minunat sa stii barbatul iubit al tau. Pentru mine iubirea cu ex-ul a fost frumoasa, dar plina de resentimente, vina si oprelisti.

    2
    0

  • ramona pe 20 Oct 2010, 12:53
    e super ok asa cum vreau eu.....ca altfel nu se putea

    draga ella stiu exact ce vreau de la viata, daca nu staim nu ziceam ca am sa fac un copil cu el. si in plus daca nu ne iubeam enorm "renuntam demult unul la celalalt.

    0
    0

  • ella pe 20 Oct 2010, 12:50
    pt ramona

    inseamna ca te multumesti cu un surogat de iubire si consideri ca nu meriti sau nu esti capabila de mai mult.

    0
    0

  • ramona pe 20 Oct 2010, 12:44
    foare bine

    si eu traiesc aceeasi poveste, dar in alt fel.sunt tanara in jur de 30, suntem impreuna de 6 ani, ideea este in felul urmator " el intre-timp a facut chiar si un copil cu o alta tipa pe care sincer va spun o cunosc din vedere si chiar stiam de relatia lor" nu m-am suparat absolut deloc si cu toate astea suntem inca impreuna si ne iubim la fel de mult, relatia nu a avut de suferit absolut nimic. dar in viitorul apropiat voi face si eu un copil cu el, fiindca sunt capabila sa imi cresc un copil singura, si nu stau sa ma incurc in nimicuri.

    1
    2

  • ella pe 20 Oct 2010, 12:31
    iubesc un barbat insurat

    intrebarea.. cati ani ai? e foarte justificata. altfel gandeste o femeie de 16 ani si altfel una de 40. Cred ca o iubire perfecta e cea care nu face rau la nimeni si nu fura nimic. Un adulter face rau.

    2
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod