relaţie

9 ianuarie, ziua cu cele mai mari şanse din 2017 în care oamenii vor începe o aventură

9 ianuarie este ziua în care se va înregistra cea mai mare probabilitate din anul 2017 în care oamenii vor începe o aventură, întrucât mulţi dintre partenerii de viaţă vor dori să-şi recapete ”libertatea” pe care simt că au ”pierdut-o” în timpul sărbătorilor de iarnă.
Gleeden, un site de întâlniri pentru adulţii care vor să îşi înşele partenerii de viaţă, a dezvăluit faptul că această platformă online înregistrează cel mai înalt nivel de trafic în a doua zi de luni după Crăciun. Pentru 2017, această zi va fi cea de 9 ianuarie, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de News.ro.

Reprezentanţii site-ului, care numără peste 3,3 milioane de membri, au dezvăluit că activitatea utilizatorilor săi creşte întotdeauna în debutul anului.

”Luni, pe 11 ianuarie 2016, site-ul a înregistrat o creştere a înregistrărilor cu peste 320%.
Tendinţa va fi observată pe parcursul întregii luni ianuarie”
, a declarat purtătorul de cuvânt al platformei Gleeden.

Aceste detalii sunt reflectate şi într-un sondaj la care au participat 13.000 dintre utilizatorii site-ului, care au fost mult mai activi pe această platformă online în ianuarie 2016 decât în restul anului.

Întrebaţi dacă vor crede că vor fi mai activi pe Gleeden şi la începutul anului 2017, un procent de 71% dintre ei au răspuns afirmativ.

Participanţii la acest sondaj au fost rugaţi să ofere şi o explicaţie pentru nevoia de a-şi înşela partenerii de viaţă, iar 52% dintre ei au spus că vor să îşi recapete ”libertatea” după sărbătorile de iarnă.

Gleeden este o comunitate online şi o reţea de socializare, destinată în principal femeilor şi în special acelora care au deja o relaţie stabilă.
Site-ul a fost lansat în 2009 în Franţa şi s-a extins apoi în lumea întreagă.

În prezent, peste 65% din totalul membrilor platformei sunt rezidenţi în Uniunea Europeană. Femeile pot să acceseze în mod gratuit site-ul, în timp ce bărbaţii care vor să deţină calitatea de membru trebuie să plătească o taxă.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod