8 trucuri ca să ai succes la prima întâlnire. Lasă o impresie bună!

Prima întâlnire este adesea un moment stresant: cu cât îţi place mai mult de el, cu atât ai emoţii mai mari. Încearcă 8 trucuri ca să ai succes la prima întâlnire, soluţii care te ajută să faci o impresie bună şi să obţii şi o a doua întânire.
Prima întâlnire este adesea un moment stresant: cu cât îţi place mai mult de el, cu atât ai emoţii mai mari. Încearcă 8 trucuri ca să ai succes la prima întâlnire, soluţii care te ajută să faci o impresie bună şi să obţii şi o a doua întânire.

Cele mai populare sfaturi legate de prima întâlnire te îndeamnă să fii tu însăți, dar o întâlnire este mai complicată decât atât, mai ales când nu îți cunoști partenerul aproape deloc.

Optează pentru o activitate interesantă

Întâlnirea la un restaurant poate fi cea mai stresantă situație, mai ales când ești nevoită să găsești subiecte de discuție cu un bărbat pe care abia îl cunoști. Propune o activitate mai interesantă decât masa în oraș, fie că este vorba de o expoziție, fie de un alt eveniment interesant care îl atrage și pe el.

Trucuri ca să ai succes la prima întâlnire: Folosește-ți zâmbetul

De prima impresie depinde în cele mai multe cazuri succesul întâlnirii.
Zâmbește cât mai mult și arată-i că ești veselă și știi să te distrezi. În acest fel, atingi două puncte importante la care se gândește orice bărbat la prima întâlnire: "Cum se va înțelege cu prietenii mei?" și "Ce părere vor avea părinții mei despre ea?".

Arată-i că te simți bine în pielea ta

Îmbracă-te și machiază-te într-un mod cât mai natural pentru tine, ca să observe că te simți bine în pielea ta. Prima întâlnire nu este momentul să încerci o pereche de pantofi noi, care te îți pot provoca dureri, sau să faci experimente cu modul în care îți aranjezi părul. Dacă nu ești mulțumită de aspectul tău, el va simți asta și va fi mai puțin impresionat.

Nu-l copleși

Tăcerea este neplăcută atunci când marchează pauze frecvente în conversație, dar și mai neplăcut poate fi modul în care tu vorbești în continuu despre tine.
Este important să-l lași și pe el să vorbească la fel de mult și să pari cu adevărat interesată de ceea ce îți dezvăluie despre el.

Evită să folosești excesiv telefonul

Unii experți în dating susțin că telefonul închis este o regulă de aur la prima întâlnire. Nu este nevoie să-l închizi, dar nu îl folosi prea mult. Poți răspunde mai târziu la SMS-uri, iar update-urile de Facebook și Twitter mai pot aștepta. Dacă petreci prea mult timp cu telefonul, nu îi arăți doar că ești nepoliticoasă, îl poți face să creadă că discuți chiar despre el cu prietenele și îi critici fiecare mișcare.

Trucuri ca să ai succes la prima întâlnire: Nu te relaxa prea mult

Anxietatea este dăunătoare la prima întâlnire, dar și relaxarea exagerată are uneori efecte negative.
Este important să te simți bine, dar nu-i arăta și defectele tale. Dacă te relaxezi complet, cu sau fără puțin alcool, poți începe să faci glume proaste, cu el sau cu chelnerul sau poți să devii agresivă în limbaj.

Nu exagera cu cheltuielile

Când el își comandă cele mai scumpe băuturi și mâncăruri din meniu, nu încerca să-l depășești. Chiar dacă ți-ai propus să achiți partea ta din nota de plată, el nu știe încă asta și poate rămâne cu impresia că o întâlnire cu tine este o lovitură puternică pentru bugetul lui. Comandă din meniu doar lucruri pe care le poți mânca elegant și fără complicații, care nu au prețuri exagerate.

Demonstrează-i că atracția este comună

Sexul la prima întâlnire este o opțiune personală, dar și în absența lui contactul fizic este important.
Dincolo de sărutul considerat tradițional la prima întâlnire, atinge-l în zone neutre, umăr sau braț, pentru a-i da de înțeles că îl găsești atrăgător și că ești dispusă să mergi mai departe la eventualele întâlniri viitoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod