8 semne care îţi arată că sărută bine. Evită să fii dezamăgită!

Fiecare bărbat oferă fără să-şi dea seama indicii importante despre modul în care sărută. Dacă mai vrei să amâni primul sărut până îţi faci curaj să-l săruți sau pur şi simplu vrei să ştii la ce să te aştepţi, ai la îndemână 8 semne care îţi arată că sărută bine.
Fiecare bărbat oferă fără să-şi dea seama indicii importante despre modul în care sărută. Dacă mai vrei să amâni primul sărut până îţi faci curaj să-l săruți sau pur şi simplu vrei să ştii la ce să te aştepţi, ai la îndemână 8 semne care îţi arată că sărută bine.

Cele mai multe semne îți oferă o indicație generală, dar uneori bărbatul pe care vrei să îl săruți te poate dezamăgi și dacă a bifat toate indiciile pozitive. Nu-ți crea așteptări prea mari și bucură-te de moment pentru ca sărutul să fie special. Dacă vrei totuși să știi cât mai bine la ce te poți aștepta, iată semnele care îţi arată că sărută bine.

Mănâncă relaxat

Dacă termină o șaorma în 5-10 îmbucături rapide sau soarbe zgomotos supa, s-ar putea să nu sărute prea bine.
Bărbații care mânâncă relaxat au șanse mai mari de a săruta bine.

Are limba lungă

Ai văzut vreodată cât de lungă are limba? În general, bărbații care o au lungă se obișnuiesc rapid să o folosească bine pentru a face fetele să suspine de plăcere în timpul unui sărut. Limba lungă nu este o garanție totală că sărută bine, dar este un pas în direcția corectă. În plus, o poate folosi probabil cu succes în nenumărate moduri, nu doar la sărut.

Își îngrijește dantura

Dacă își îngrijește bine dantura, dincolo de cele minim două ședințe de periaj zilnice, sunt șanse mai mari să sărute bine. La polul opus, când are respirația urât mirositoare și dinții neîngrijiți, nu te aștepta la prea multe de la un sărut.

Folosește balsam de buze iarna

Barba nerasă te poate irita la primul sărut, dar un inconvenient și mai mare pot fi buzele uscate, care le zgârie pe ale tale.
Dacă folosește balsam de buze iarna, sunt șanse mai mari să aibă buze catifelate și delicioase.

Are simțul umorului

Modul în care sărută este legat fundamental de personalitate. Un tip agitat și nervos nu te va săruta la fel de bine ca unul relaxat, care are simțul umorului. În plus, atunci când îl vezi că face haz de necaz și nu se supără ușor, ai confirmarea că va primi deschis indicațiile tale și cu privire la sărut și chiar pe cele de mai târzu, din dormitor.

Își arată dinții când zâmbește

Dacă zâmbește adesea și își arată dinții, nu are nicio angoasă legată de buzele și gura lui. Un astfel de bărbat poate săruta mai bine decât unul care zâmbește mult mai rar.
Dacă îți place zâmbetul lui, ai șanse mari ca primul sărut să nu te dezamăgească.

Nu este arogant și nu încearcă să-i domine pe cei din jur

Legătura dintre personalitate și stilul de sărut este și mai importantă dacă bărbatul la care visezi este încăpâțânat, arogant și hotărat să se impună în orice situație. Un astfel de bărbat nu va ține cont de semnalele oferite de tine în timpul sărutului, va face tot ce crede el de cuviință, iar la sfârșit va aștepta și laude.

Poate sa faca un nod pe o codiță de cireașă folosindu-și doar limba

Un test excelent pentru calitățile necesare unui sărut de neuitat, înodarea codiței de cireașă în gură, doar cu limba, arată de obicei că sărută de nota 10.
Din păcate, nu este un test pe care îl poți aplica oricărui bărbat la prima întâlnire, dar atunci când întâlnești unul care poate înoda rapid codița în gură, nu-l lăsa să-ți scape printre degete fără cel puțin un sărut.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • The_Black_Cat pe 17 Feb 2013, 19:44
    Raspunsul meu este :

    =))))))))))))))))))))))0

    2
    0

  • frjgr pe 17 Feb 2013, 12:46
    mda

    Am ras de m-a luat zbenghea. Frate, da' nastrusnice idei aveti! Sper doar ca nu va luati in serios cu tontismele astea.

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod