Bărbat nesigur

8 semne că partenerul tău este nesigur

Să trăieşti alături de o persoană nesigură este nu numai un chin, ci poate avea şi un impact devastator asupra stării tale de bine sau a sănătăţii emoţionale, precum şi asupra căsniciei sau relaţiie tale.
Dacă ai un partener care este mereu susspicios, neîncrezăor şi rareori nu pune la îndoială ceea ce faci sau spui, atunci este o problemă. Multe femei fac eforturi măreţe pentru a-şi menţine soţul fericit, dar la un moment dat, totul devine prea frustant, obositor şi copleşitor, iar resentimentele sunt prea multe pentru a mai putea fi îngrădite.

Iată 8 semne că ai de-a face cu un astfel de partener:

1. Îţi trage la răspundere tot timpul

Ştii că munceşti enorm pentru a avea grijă de tot şi rareori ai timp să te mai ocupi şi de tine sau să faci ce ţi-ar plăcea. Indiferent câte eforturi depui, el găseşte mereu un motiv să-ţi pună la îndoială acţiunile.


2. Ţine evidenţa la tot

El niciodată nu uită când ai ieşit cu prietenele tale sau de câte ori ţi-ai vizitat mama. Mereu contorizează tot ce faci şi există întotdeauna un motiv pentru care ieşirile sale nu se iau în considerare.

3. Crede că ascunzi mereu lucruri de el

El interpretează totul altfel, de la tonul vocii până la cuvintele pe care alegi să le foloseşti. Se grăbeşte să te acuze de lucruri pe care nu le-ai spus niciodată, nu le-ai gândit sau nu le-ai făcut. Se întâmplă atât de des, încât începi să te gândeşti că ai putea chiar să o faci din moment ce te acuză mereu.

4. Discuţiile voastre duc la ceartă, nu la rezolvarea problemelor

Uneori încerci să te aperi atunci când acuzaţiile încep. Alteori le ignori.
Dacă te aperi, el găseşte imediat ceva în neregulă cu privire la ceea ce spui şi va continua să dea vina şi mai tare pe tine. De multe ori te face mincinoasă chiar dacă spui adevărul. Nu există niciodată o cale de a rezolva o problemă, ci sfârşeşti simţindu-te vinovată şi neiubită.

5. Ai probleme dacă nu îl lauzi sau nu îi mulţumeşti

Partenetul tău nici măcar nu îţi dă timp să îl complimentezi, că se şi grăbeşte să îţi scoată ochii cu asta. El îţi va spune că ai avut o mulţime de ocazii să îl lauzi sau să îi mulţumeşti, dar ştii prea bine că nu ai avut nicio şansă de a face acest lucru înainte de a te ataca.


6. Vrea să ştie tot ce discuţi cu alte persoane şi ce mesaje primeşti

Chiar înainte de a apuca să citeşti un mesaj sau să vezi cine te sună, el te şi întreabă cine este. Nu poate suporta să nu ştie tot ce faci. Apoi, el te poate acuza că acorzi altcuiva o atenţie mai mare decât lui. Şi mai departe poate spune că te plângi altora de el sau că ai chiar o aventură.

7. Se aşteaptă să ştii totul

El devine adesea supărat şi te acuză că ai ignorat ceea ce simte sau ceea ce are nevoie. Poţi să-i răspunzi simplu că nu îi poţi citi gândurile, dar nu te va auzi. El se scuză spunând că după atâta timp împreună şi de câte ori s-a întâmplat acel lucru ar trebui să fi ştiut.


8. El devine foarte gelos pe timpul petrecut cu prietenii apropiaţi

Ştii că relaţia voastră şi el sunt o prioritate pentru tine. Dar pentru că este atât de nesigur, el devine sensibil atunci când vine vorba de alte preocupări ale tale. Ai redus deja timpul pe care îl petreci cu prietenii sau cu familia ta şi îţi limitezi conversaţiile cu aceştia, dar el se plânge în continuare până când în cele din urmă vei rămâne singură.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod