8 semne că nu e în stare să lupte pentru relația voastră

Atunci când îți place un bărbat, ai vrea ca relația voastră să dureze pentru totdeauna, pentru că ești încântată de orice îți spune.
Crezi că ai găsit dragostea vieții tale și deja îți imaginezi cum va arăta rochia de mireasă, viitoarea casă și familia. Apoi începi să înțelegi că bărbatul perfect nu este perfect. Însă cum îți dai seama că nu e în stare să lupte pentru relația voastră? Există câteva semne care te pot ajuta. Iată care sunt acestea!

Cum îți dai seama că nu e în stare să lupte pentru relația voastră?

1. Încă își caută fostele


Acesta este un semnal de alarmă, care îți indică faptul că partenerul nu este pregătit pentru o relație de lungă durată. Dacă încă mai are legături cu fostele, înseamnă că nu îi pasă atât de mult de tine și că nu ești prioritatea lui.
În plus, nu te tratează cu respect, iar acest lucru nu se va schimba. Bărbații se poartă cel mai frumos la începutul relației, așa că, dacă te tratează de la început astfel, îți poți imagina cum te va trata mai târziu.

2. Nu vrea să petreacă timpul cu familia și prietenii tăi


Dacă refuză să meargă cu tine la reuniunile de familie sau la întâlnirile cu prietenii tăi, s-ar putea să vrea să te părăsească. Probabil că este cu tine pentru că este convenabil pe moment.
Dacă observi un semnal de genul asta, atunci deschide ochii și dă-ți seama că nu este bărbatul potrivit.

3. Nu vorbește despre relația voastră la viitor


Se concentrează doar pe prezent și pe lucrurile pe care vrea să le facă acum cu tine. Când încerci să vorbești despre viitor, spune că e obosit sau nu are chef.

4. Nu a mai avut o relație serioasă înainte


Când vorbiți despre trecutul său, menționează doar câteva relații scurte. Poate fi un semn că nu poate să aibă o relație serioasă.

5. A avut inima frântă


Poate fi speriat că i s-a frânt inima de o fostă și îi este frică să se implice într-o altă relație serioasă.

6. Îți transmite semnale mixte


Dacă simți că uneori e apropiat, iar alteori nici nu te bagă în seamă, înseamnă că ceva nu funcționează cum ar trebui. Probabil că nu este sigur de ce vrea.


7. Îți spune mereu că relația nu va funcționa


Dacă îți spune mereu de ce nu va funcționa relația, înseamnă că nu este sigur de sentimentele lui pentru tine și nici nu este dispus să lupte.

8. Refuză să se deschidă emoțional


Atunci când nu vrea să investească în relație, îi este mai simplu să nu se deschidă emoțional.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod