8 secrete ale unui preludiu reuşit. Află ce să-i faci ca să-l înnebuneşti!

Preludiul poate fi la fel de important pentru partener ca şi pentru tine şi rutina sexuală începe adesea de la aceeaşi reţetă de preludiu. Că să-l exciţi la maxim înainte de o noapte fierbinte, încearcă 8 secrete ale unui preludiu reuşit.
Preludiul poate fi la fel de important pentru partener ca şi pentru tine şi rutina sexuală începe adesea de la aceeaşi reţetă de preludiu. Că să-l exciţi la maxim înainte de o noapte fierbinte, încearcă 8 secrete ale unui preludiu reuşit.

Începutul în public


Înainte să petreci o seară pasională alături de partener, poţi începe preludiul chiar în public. Mângâierile pe sub masă sau în sala de cinema întunecată sunt soluţia pentru cei îndrăzneţi, însă la fel de eficiente pot fi şi SMS-urile deocheate. Dacă îi poţi arăta sutienul sexi de sub bluză sau îţi poţi ridică fusta astfel încât să-ţi vadă numai el lenjeria intimă, va fi excitat rapid înainte să ajungeţi în dormitor.

Diversitatea


Poate cel mai important secret al unui preludiu reuşit este combinaţia de senzaţii. Bărbaţii apreciază aproape întotdeauna un sex oral prelungit, dar înainte să ajungi acolo excită-l cu mângâieri şi săruturi în cât mai multe zone erogene.

Ritmul perfect


Uneori observi că geme de plăcere atunci când îl atingi în anumite locuri, dar asta nu înseamnă că îţi cere să te concentrezi numai asupra acelor zone. Pentru a crea cât mai bine anticiparea momentului, asigură-te că adopţi un ritm crescător, fără să te grăbeşti, dar şi fără să rămâi blocată la aceleaşi gesturi.

Atitudinea potrivită


O atitudine încrezătoare şi sexi poate fi cel mai puternic afrodisiac în timpul preludiului. La fel cum îţi doreşti ca partenerul să fie încântat de orice îţi face, acordă-i şi tu aceeaşi consideraţie. Chiar dacă nu te încântă prea mult un preludiu lung, nu-l lăsa să vadă asta: arăta-i că te simţi bine.

Lenjeria intimă sexy


Bărbaţii se excită cel mai repede vizual, astfel încât lenjeria sexy şi modul senzual în care te dezbraci poate contribui semnificativ la reuşita preludiului. Nu este necesar să-i oferi un număr de striptease, dar asigură-te că eşti îmbrăcată sexy pentru ca partenerul să fie excitat chiar înainte să te atingă.

Experienţele noi


Încearcă o mişcare diferită la fiecare preludiu pentru a păstra prospeţimea. Fie că este vorba de schimbarea ordinii atingerilor sau de mângâieri şi săruturi în locuri noi, nu lăsa preludiul să urmeze aceeaşi "reţetă" de mai multe ori la rând. Răsfaţă-i simţurile cu parfumuri noi şi oferă-i experienţe deosebite. Poţi chiar să-l laşi să te urmărească în timp ce te atingi singură sau îi poţi ghida mâna pe trupul tău.

Atingerile uşoare cu limba


Săruturile sunt necesare pentru un preludiu romantic, dar nu sunt întotdeauna suficiente. Când îl săruţi pe corp, lasă-ţi limba să-i exploreze pielea. Sfârcurile bărbaţilor sunt o zonă ignorată de multe femei, dar îi pot oferi foarte multă plăcere atunci când sunt stimulate cu limba. Poţi chiar să-i aplici puţină frişcă rece pe piele, înainte să o cureţi cu limba ta caldă.

Şoapte deocheate


Mulţi bărbaţi apreciază o femeie care ştie să le vorbească deocheat în pat. Dacă nu ştii ce să-i spui, alege verbe de acţiune, prin care descrii ce face sau ce ai vrea să-ţi facă. Poţi să-l răsfeţi auditiv şi cu o listă de lucruri pe care vrei să i le faci tu, dar asigură-te întotdeauna că o duci la îndeplinire complet pentru un preludiu fierbinte.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • jonny pe 5 Aug 2012, 07:24
  salut

  dar de voi fetelor de ce nu spuneti si lucruri mai multe si mai ..noi

  1
  0

 • olgutza28 pe 8 Apr 2012, 12:03
  vorbe deocheate

  ce cuv deocheate? dati exemple!!!!!!!!!

  1
  4

 • Bianca pe 6 Apr 2012, 18:48
  SEX

  Foarte adevarat cu sfarcurile barbatilor, nuu de multe ori reusesc sa pun limba pee elee nu ma lasaa se gadilaa preaa rau;):))

  3
  3

 • FloryyAdi pe 12 Mar 2012, 23:27
  :))))

  =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) altiii mai mult alti mai putin =)))))))))))):))))))))

  2
  4

 • denysa pe 12 Mar 2012, 14:00
  sex

  daaaaaaaaaa se excita prea repede si dureaza pre putinnnnnnnnn

  2
  5

 • ... pe 3 Mar 2012, 18:25
  ...

  da...intradevar se excita repede de la cum te imbraci...

  7
  4

 • camybella pe 3 Mar 2012, 13:33
  buna

  ce inseamna soapte deochiate?ex?

  1
  8

 • onutta21 pe 3 Mar 2012, 11:40
  ***

  asta cu soapte deocheate la toti barbatii le place :))

  17
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod