8 riscuri la care te supui în cazul în care te măriţi din interes

Poate că ai luat în calcul posibilitatea să te căsătoreşti cu un bărbat prosper, doar din interes.
Înainte să faci acest pas, ar trebui să te gândeşti mai mult la ce fel de riscuri te expui printr-un astfel de mariaj.

Desigur, orice femeie îşi doreşte alături un bărbat capabil şi prosper, însă pentru unele acesta este singurul criteriu în funcţie de care îşi aleg partenerii, în ciuda faptului că ar trebui să fie unul dintre cele secundare, după chimie, dragoste sau compatibilitate.

Iată la ce riscuri te supui în cazul în care te măriţi din interes:

1. Rişti să te îndrăgosteşti de altcineva şi să regreţi mariajul

Oricât de mult ţi-ai dori să îţi atingi scopul material, nu poţi să îi dictezi inimii ce să simtă.
Iar o iubire imposibilă te poate demoraliza complet şi te poate face să regreţi din tot sufletul mariajul cu bărbatul prosper din punct de vedere financiar.

2. Rişti să-ţi înşeli soţul şi să afle

Dacă decizi să alegi totuşi calea iubirii interzise, în ciuda consecinţelor, te expui unor riscuri foarte mari. Dacă soţul tău va afla despre relaţia ta extraconjugală, urmările pot varia de la divorţ la o atitudine oribilă a lui faţă de tine.

3. Rişti să nu-ţi atingi nici măcar scopul material

O posibilă urmare a unei eventuale aventuri este nereuşita în a obţine bunurile financiare pe care ţi le doreşti de la soţul tău bogat.
Acest lucru se întâmplă tot mai des în zilele noastre, mai ales că bărbaţii bogaţi insistă tot mai mult asupra încheierii unui contract prenupţial.

4. Rişti să îşi dea seama de intenţiile tale

Soţul tău îşi poate da seama, mai devreme sau mai târziu, că nu îl iubeşti. Nu trebuie neapărat să îl înşeli pentru a realiza acest lucru, pur şi simplu îl va simţi. Iar sentimentele lui în faţa acestui fapt pot varia de la lipsa totală a respectului faţă de tine la ură şi nevoie de răzbunare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod