8 metode să-l faci să-şi dorească cu disperare să te ceară de soţie

De la satisfacerea fiecărui moft al iubitului, până la ultimatumurile nesincere: "Dacă nu ne căsătorim, te părăsesc", femeile încearcă multe metode greşite de a convinge bărbatul iubit să le ia de nevastă. Cele mai multe dintre ele uită însă că momentul în care bărbații sunt pregătiţi de căsătorie ţine mai mult de ei decât de parteneră. Iată 8 metode să-l faci să-şi dorească cu disperare să te ceară de soţie.
De la satisfacerea fiecărui moft al iubitului, până la ultimatumurile nesincere: "Dacă nu ne căsătorim, te părăsesc", femeile încearcă multe metode greşite de a convinge bărbatul iubit să le ia de nevastă. Cele mai multe dintre ele uită însă că momentul în care bărbaţii sunt pregătiţi de căsătorie ţine mai mult de ei decât de parteneră. Iată 8 metode să-l faci să-şi dorească cu disperare să te ceară de soţie.

Înlocuieşte "Nu" cu "Da și..."

Poate cel mai bun sfat pe care îl poţi aplica pentru a-l face să-şi dorească să te ceară de soţie este să nu-i impui prea multe restricţii. Vrea să iasă cu prietenii într-o seară pe care tu o voiai romantică? Nu-i spune "Nu" ci "Da şi în weekend putem să vedem filmul de care îţi tot spun şi să mergem la un restaurant cu prietenii mei."

Nu renunţa la demnitatea ta

O femeie care se dă peste cap să-i îndeplinească orice capriciu partenerului nu va fi cerută în căsătorie din dragoste, ci din motive practice.
Nu-ţi schimba garderoba pentru că el are sugestii şi nu-l lasă să te domine. Pe măsură ce îl suprinzi tot mai puţin, va fi tot mai puţin interesat de tine ca parteneră pe termen lung.

Scapă de ideea că trebuie să fii perfectă

Adu-ţi aminte de bărbaţii pe care i-ai iubit din toată inima. Erau cumva perfecţi? Nici partenerul tău nu aşteaptă de la tine să fii perfectă, aşteaptă să fii interesantă.
Dacă faci efoturi prea mari ca să pari perfectă în faţa lui, va începe să creadă că joci un rol doar pentru a-l face să te ia de nevastă.

Nu abandona nevoile tale pentru nevoile lui

Odată ce vede că faci eforturi pentru a-l mulţumi, partenerul va testa probabil limitele răbdării tale. Nu abandona nevoile tale pentru nevoile lui. Dacă faci asta, creezi o dinamică nesănătoasă pentru relaţie, în care el hotărăşte şi tu execuţi.

Fă eforturi să te înţelegi cu rudele lui

Chiar dacă este important să fii independentă, să ai prietenii tăi şi să nu-i faci toate mofturile, relaţiile fiecăruia cu părinţii celuilalt sunt de multe ori cruciale pentru o relaţie pe termen lung. Încearcă să te înţelegi cu rudele lui şi să-l faci şi pe el să se înţeleagă bine cu ale tale.

Arată-i cupluri căsătorite fericite

Aceasta tehnică se poate dovedi fie foarte eficace, fie un eşec total.
Subtilitatea este cheia succesului. Fă planuri să petreceţi timp alături de cupluri căsătorite fericite, fie ieşiri în oraș, fie vacanţe. Evită însă orice remarcă de tipul "Vezi ce bine le merge?" şi asigură-te că prietenii nu vor face prea multe glume de tipul "Şi voi cât mai aşteptaţi?", deoarece partenerul le poate percepe ca presiuni a căror sursă eşti tu.

Nu te grăbi să faci planuri pe termen lung

Dacă iubitul tău vrea să discute despre căsătorie şi copii sau despre viitorul relaţiei, arată entuziasm cu câteva rezerve.
Când te întreabă direct dacă te vezi alături de el peste 10 sau 20 de ani, spune-i adevărul, însă nu îl asalta cu planurile tale. O doză mică de nesiguranţă îl poate împinge în direcția corectă, în timp ce siguranţa totală nu îi dă niciun motiv să te ceară în căsătorie.

Nu fi prea dornică

Cel mai evident sfat din listă este să nu fi prea dornică şi să nu pui presiuni indirecte pe el în acest mod. Nu lăsa reviste pentru mirese prin casă, nu îţi mângâia degetul pentru verighetă în mod evident, nu-i arăta cât de mult îţi doreşti să fii soţia lui. Desigur, în momentul cererii în căsătorie, poţi renunţa la orice restricţii.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Alex, Bogdan, Cristi etc pe 24 Ian 2015, 03:36
  Subiectul si Numele e irelevant

  Cu toate ca postul este vechi, vreau sa punctez ceva. Oamenii de succes au succes pentru ca iau decizii cruciale la timpul potrivit. Fac parte din specia masculina, dupa cum probabil ti-ai dat seama si ceea ce denota postul tau e greu de digerat pentru barbatul pudibond. E bine sa influentezi specia feminina, in bine, in directia fericirii. Articolul asta dauneaza. Si cred ca stii si tu asta.

  0
  1

 • Dyutza_003 pe 14 Mai 2012, 14:26
  Buna

  Sunt absolut deacord cu tine, Oana. Oamenii nu se schimba niciodata (in foarte rare cazuri!), ci doar isi arata adevarata fatza. Si cel mai mult ma irita faptul ca unii cred ca pot schimba radical o persoana (asa eram si eu inainte...), defectele partenerilor se acutizeaza cu timpul, in nici un caz nu se transforma in calitati, doar daca ei nu muncesc din greu pentru acest lucru, dar de obicei, dupa ce ne atingem scopul-uitam de promisiunile facute. Si cred ca e absolut josnic sa te dai drept altcineva pentru a te casatori mai repede, adevarul oricum iese la iveala, mai devreme sau mai tarziu. Si in plus, de ce ai vrea sa-ti iubeasca cineva rolul pe care-l joci, si nu propria ta persoana...

  3
  1

 • oana pe 14 Mai 2012, 10:06
  casatorie

  uite aici e problema.,fie bàrbat sau femeie.....odata ce tu esti fals pentru a-ti atinge scopul urmeaza divortul.....casatoria o numesc un contrat de vànzare cumparare...De ce ??! Crezi ca e proprietatea ta,si faci ce vrei cu ea....àti aràti a doua fatza ,dak nu am mai falsi si am fi noi ànsusi de la ànceput nu ar mai fi atàtea divortzuri....Bine spus ! "dar era asa cànd l"am luat "nu se schimbà prea mult omul, dar arata ce este cu adevarat "doar si-a atins scopul nu !!! "eu poate gresesc dar,e parerea mea si nu o schimb..Eu doresc tuturor o viatza superbà,sincera si fàra trucuri..

  12
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod