Un cuplu care se cearta

8 lucruri pe care o femeie puternică nu le va face într-o relație

Cuplu de indragostiti

4. Nu îşi pierde cumpătul atunci când este în public


Chiar dacă relaţia trece printr-un moment tensionant sau pur şi simplu s-a iscat o divergenţă între voi, o femeie puternică va acţiona mereu cu eleganţă atunci când va fi în public. Niciodată nu va da curs acceselor de furie şi îşi va păstra cumpătul pentru a discuta cu calm, în intimitate, problema care necesită rezolvare.


5. Nu are nevoie de ajutorul partenerului la fiecare pas


Faptul că eşti într-o relaţie nu înseamnă că poţi să abuzezi de energia partenerului tău şi să-i ceri ajutorul la absolut orice lucru, deoarece acest lucru denotă nesinguranţa şi incapacitatea de a lua o decizie de una singură. O femeie puternică va şti că are tot sprijinul partenerului de viaţă şi că mereu îi va putea cere îndrumarea/ajutorul, însă este conştientă că totul depinde de ea ca să fie mulţumită sufleteşte şi că trebuie să facă orice îi stă în putere pentru a obţine acel echilibru care aduce fericirea.
Iar acest lucru nu este conferit de partenerul de viaţă, ci de tine însăţi în primul rând!


6. Nu-şi va suna fostul iubit ca să-l roage să se împace cu ea


Dacă a pus punct unei relaţii, o femeie puternică va avea tăria de a trece peste despărţire fără să mai privească în urmă. Atunci când decizia a fost luată, ea va considera că nu mai este cale de întoarcere şi nu-şi va suna niciodată fostul iubit pentru a-l determina să se împace cu ea.


7. Preia iniţiativa ori de câte ori partenerul devine neglijent


Dacă partenerul este delăsător atunci o femeie puternică va şti când trebuie să preia iniţiativa şi cum să procedeze pentru a-i oferi un imbold ca să-l ajute să depăşească această fază.


8. Nu se plânge de greutăţi


Greutăţile vieţii le putem simţi la orice pas, însă o femeie puternică nu se va plânge niciodată atunci când este împovărată de responsabilităţi, ci va încerca să fie mai eficientă pentru a depăşi situaţiile grele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod