8 lucruri care se vor întâmpla după ce ai încheiat o relație cu un narcisist

Este greu să te desparți de un narcisist. Te obișnuiești să fii a doua opțiune și să nu primești suficientă atenție.
Te obișnuiești cu acel comportament și nu faci nimic pentru a scăpa. Ceea ce aveți amândoi în comun este că îl iubiți pe el. Însă atunci când reușești să ieși dintr-o relație cu un narcisist și să fii cu o persoană care te apreciază cu adevărat, realizezi anumite lucruri. Iată despre ce este vorba!

Ce se întâmplă după ce termini o relație cu un narcisist și începi o relație normală?

1. Știe că ești mai mult decât lași să se vadă

Acesta este un sentiment complet nou și ciudat. Are încredere în tine.
Ultima relație te-a făcut să te îndoiești de tine și alegerile tale. Dar acum te-ai întâlnit cu o persoană care știe că poți face orice îți propui.

2. Vrea să ai încredere în el

Știe că ai fost într-o relație în care vocea ta nu a fost auzită. Știe că îți este teamă să nu se repete istoria. De aceea este răbdător cu tine. Îți dă timp pentru a căpăta încredere în el. Și te învață să ai încredere și în tine.

3. Te tratează așa cum meriți

Se poartă mereu frumos cu tine. Ai fost prinsă într-o relație egoistă și nu ți-ai dat seama cât de mult contează chiar și micile lucruri pe care le face cineva pentru tine.

4.
Îți acordă atenție


În relația anterioară auzeai tot timpul povești despre partener. Dar nu și de data aceasta. Acum poți să vorbești când vrei și poți să spui ce vrei, fără teama de a fi judecată. Un partener normal te va asculta. Cuvintele tale vor avea semnificație pentru el. Vrea să știe ce îți place și ce nu îți place. Vrea să împărtășiți viața.

5. Își cere scuze

Erai obișnuită să îți ceri scuze tot timpul pentru a evita certurile, deși situația nu era sub control. Vă veți și certa, dar toată lumea se ceartă.
Însă vei fi surprinsă să afli că nu doar tu trebuie să-ți ceri scuze într-o relație.

6. Ar face orice pentru tine

Tot timpul trebuia să îi faci poftele partenerului. În schimb, acum există cineva care te surprinde cu flori fără motiv, care te scoate în oraș și te tratează ca pe o regină. Și toate acestea fără un motiv ascuns. Nu are nevoie de nimic de la tine. Te iubește.

7. Nu te manipulează

Narcisiștilor le place să dețină controlul. Dar nimeni nu poate controla fiecare parte a vieții sale, așa că narcisiștii încearcă să controleze și viețile altora.
Atunci când ești într-o relație normală și sănătoasă, acest comportament nu există.

8. Te învață ce este dragostea cu adevărat

Îți dai seama că dragostea adevărată presupune respect reciproc, grija pe care o porți și ți se poartă.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod