7 trucuri să-ți faci iubitul să stea „ca pe ace”. Cum îi menții interesul!

Trăiți o poveste de dragoste care ți-a redat din nou fluturașii adolescenței?
El te iubește, tu îl iubești, deci crezi că nu ai avea niciun motiv să îți faci griji că lucrurile nu se îndreaptă într-o direcție nefastă. Și totuși, te-ai gândit că s-ar putea ca, la un moment dat, iubitul tău să înceapă să-și piardă interesul pentru tine și pentru relația pe care o aveți? Tocmai pentru că nu ne dorim să se întâmple asta și cu siguranță că nici tu, trebuie să afli 16+ trucuri prin intermediul cărora să-ți faci iubitul să stea ”ca pe ace” și să rămână la fel de interesat de tine ca la început!

1.
Auzul este unul dintre simțurile care pot produce efecte afrodisiace. Așadar, nu ezita să îi pui iubitului tău un apelativ care să-l complimenteze și pe care să îl folosiți atunci când sunteți doar voi..în pat sau nu neapărat!

2. Menține conexiunea fizică dintre voi prin gesturi subtile, atunci când nu este momentul sau locul pentru tandrețuri! Specialiștii spun că o simplă atingere delicată pe spatele sau pe mâna iubitului poate stabili o conexiune fizică, unul dintre elementele care stabilizează o relație.

3.
Cel mai interesant paradox din lume? În timp ce femeile pot fi cucerite dacă îți deschizi inima în fața lor, bărbații sunt seduși de mister. Ține cont de acest pont și nu îi spune chiar totul iubitului tău. Lasă-l să se întrebe și să fie curios!

4. Noutatea îi incită pe bărbați, așa că, oricât de mult i-ar plăcea părul tău lung și drept, nu ar fi o idee rea să-l surprinzi, din când în când, făcând mici modificări la aspectul tău fizic. O coafură diferită sau poate o tunsoare nouă îl pot face pe iubitul tău să-și piardă mințile după tine! Citește continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod