7 strategii de seductie cu ajutorul corpului

Cand intalnesti o persoana care te atrage, corpul se conecteaza pe modul "dilatare": sangele circula mai repede, umfland partile care trebuie sa arate mai pline si mai atragatoare. La fel ca organele genitale care se umplu cu sange si se inchid la culoare in momentul excitatiei, si buzele se fac mai rosii si mai mari.
Incearca sa spui o poveste sexy si observa daca partenerul tau, cu care esti la masa, incepe sa mestece mai rapid si sa bage mai multa mancare in gura. Daca da, se grabeste sa infulece nu numai ca sa se apropie cat mai repede de partea in care te va duce acasa, dar buzele au devenit supersensibile la stimuli, asa ca orice atingere ii da o senzatie foarte placuta. Inventam inconstient tot felul de modalitati acceptabile din punct de vedere social, pentru a ne atinge buzele atunci cand suntem excitati. O cale evidenta de a excita pe cineva atunci cand mananci: fa-o cat mai sugestiv. Sa mananci cu mainile si apoi sa-ti lingi degetele ii poate da o idee despre talentele tale ascunse. 

Iata cum sa iti folosesti corpul in favoarea ta: 


1) Intelege faptul ca trupul tau miroase diferit in momente diferite. 

Asta se intampla fara nici un fel de permisiune din partea noastra. Exista o gramada de dovezi ca femeile miros diferit atunci cand ovuleaza si cand sunt cel mai fertile. si extrem de multe experimente dovedesc un lucru: barbatii le considera mult mai atragatoare pe femei atunci cand ovuleaza si sunt fertile decat in celelalte perioade ale lunii.


2) Stai asezat/a cu picioarele desfacute. 

Este eficient pentru ambele simturi, chiar daca din motive extrem de diferite.
Si mai sugerez acest lucru barbatilor, deoarece felul in care feromonii lor sunt eliberati este astfel avantajat. Feromonul masculin se numeste androsteron - iar un var celebru al sau este testosteronul. Androsteronul este eliberat de subsuori si de zona genitala. Un motiv pentru care barbatii cu sexualitate agresiva au tendinta de a sta cu mainile la ceafa, cu picioarele departate si cu tot trupul intors spre femeia de care le place. Poate ca nu prea stii exact de ce o faci, dar ai vazut-o in filme si, pe de alta parte, pare sa functioneze. Bag mana in foc pentru asta! Este o pozitie extraordinar de eficienta, deoarecem le permite feromonilor eliberati de Centrul Mirosului - organele genitale si subsuorile - sa se lanseze si sa-si exercite magia. 


3) Da-te cu propriul parfum. 

Trupul tau a produs propriul parfum de marca. Este gratuit si destul de accesibil. Apleaca-te pur si simplu in fata, baga-ti un deget in vagin si aplica secretiile acolo unde te-ai da in mod normal cu parfum. Feromonii feminini, denumiti capulini, sunt eliberati in glandele perspirante si in secretiile vaginale.
Da, e nevoie de curaj, dar daca o faci o data, o vei face intotdeauna. In plus, cealalta alternativa pentru a obtine niste feromoni la fel de eficienti ar fi sa iti freci mana de pielea de la subsuori si sa o plimbi apoi pe intreaga fata si pe gat. Nu pot sa vorbesc in numele tau, dar sincer, eu as alege prima varianta. 


4) Lasa natura sa-si faca treaba. 

Evita sa disimulezi mesajele naturale pe care trupul tau incearca sa le trimita celuilalt: nu fuma, nu manca foarte condimentat, nu consuma bauturi cu miros puternic de alcool, nu folosi guma de mestecat sau tic-tac etc. Asa cum mirosul este un dictator puternic care spune cine cu cine se potriveste, respiratia si saliva sunt niste mesageri biologici la fel de importanti.


5) Ai incredere in primul sarut. 

Multi folosesc primul sarut ca test de verificare a tehnicii: daca el iese bine, atunci si sexul va fi pe masura. Altii il folosesc in calitate de test pentru atractia chimica: daca nu sar scantei, poate ca la mijloc este numai prietenie. Si ambele categorii au destule dovezi care le sustin. Incearca sa saruti pe cineva de care esti foarte tare atras/a si glandele sebacee din cavitatea orala si de la colturile gurii vor secreta anumite fluide, destinate sa stimuleze excitatia sexuala.
Acestea se combina cu "amprenta" unica a salivei tale si rezultatul apare in timpul sarutului. Aduce un pic cu situatia cand faceti schimb de carti de vizita, cu toate amanuntele despre fiecare din voi, dar de un milion de ori mai sexy! Dupa primul sarut in toata regula, majoritatea oamenilor stiu deja daca se potrivesc la nivel fizic cu partenerul. Felul in care sarutam pe cineva pentru prima oara are si un efect direct asupra evolutiei relatiei. 


6) Sarutul trebuie sa fie memorabil. 

Incepe sa saruti cu gura inchisa, cu o apasare delicata si usoara. Fa sarutarea ceva mai patimasa, apoi intredeschide usor buzele pentru a lasa substantele chimice sa comunice intre ele. Cat de calda ii este respiratia, buzele, limba? Daca este excitat/a, toate ar fi tebuit sa devina mai calde. Daca dimpotriva, toate raman reci, tu poate ca esti excitat, dar el/ea, cu siguranta, nu. 


7) Citeste-i pe buze. 

Foarte multi saruta asa cum le-ar placea lor sa fie sarutati. Fii din cand in cand pasiv/a pentru cateva secunde, pentru a-i lasa initiativa. Apoi tot ce trebuie sa faci este sa-i imiti tehnica.
Fii atent/a la cat de tare si la cat de repede te saruta, ce sugereaza cand isi misca limba. Daca tehnica lui/ei este groaznica si ai prefera s-o faca la fel ca tine, da-te indarat pentru o secunda, uita-te in ochii lui/ei si spune-i "Lasa-ma sa te sarut eu. Am asteptat o vesnicie sarutul asta, asa ca lasa-ma cateva minute sa o fac asa cum vreau eu." Apoi apleaca-te din nou spre el/ea, preia conducerea si spera ca va prinde aluzia si ca va adopta tehnica ta. 


Informatii preluate din cartea "Superflirt", de Tracey Cox, Editura Litera International, www.litera.ro
 

Comentarii (38)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Doinitza pe 23 Oct 2009, 22:15
    nu sunt intru totul de acord

    Nu e adevarat ca trebuie sa pastram parfumul nostru natural.Aceasta ar fi un dezastru... inchipuiti-va in ce se va transforma mediul in care locuim... intr-un closet.

    0
    0

  • medina pe 4 Oct 2009, 19:17
    misto

    Sunt interesante aceste sfaturi ;)multumesc

    0
    0

  • elena pe 28 Iun 2008, 13:56
    Mai ganditi-va

    Raman uimita atunci cand citesc parerile celor dupa forum. Imi dau seama ca inca mai exista persoane care au foate multe prejudecati. As vrea doar sa ii intreb pe cei care au gasit dezgustator punctul 3 daca fac sex oral. Daca voi primi un raspuns negativ, nu o sa mai raman mirata de reactia lor de respingere. Eu una consider articolul foarte interesant si care afiseaza o alta fata a lucrurilor pe care le facem dar de care nu ne dam seama. Tineti-o tot asa, felicitari.

    0
    0

  • Simina pe 11 Apr 2008, 12:32
    Super

    Super tare ... mi-a placut articolul...

    0
    0

  • ady pe 14 Mar 2008, 14:14
    Interesant

    Super tare, multe nu stiam

    0
    0

  • anemona pe 5 Nov 2007, 22:02
    interesant

    mi se pare interesant articolul

    0
    0

  • vivi_3012 pe 22 Aug 2007, 14:53

    sincer e foarte interesanttot ce a-ti scris,dar chestia cu da-te cu propriul parfum... nu prea ma atrage.

    0
    0

  • Marcela pe 12 Apr 2007, 14:10
    viatza

    Imi plac ideile voastre!

    0
    0

  • mariana pe 22 Mar 2007, 09:17
    super

    Articolul este foarte interesant. Va felicit si va rog sa ne ne mai invatati cite ceva.

    0
    0

  • si pe 10 Feb 2007, 20:05
    interesant, dar daca

    ... sunt mai multi tipi in jur , compatibili, fireste, si isi dau seama fiecare de cat de atragatoare esti in acel moment?

    0
    0

  • cappella pe 23 Ian 2007, 00:21
    citeste-i pe buze

    ce sa zic..exagerat ...realitatea e alta fratilor nu ca in carte ,,stiti voi ceva ..dar nu le nimeriti mereu

    0
    0

  • cori pe 4 Ian 2007, 11:33
    misto

    asa este cum se scrie aici sunteti tari

    0
    0

  • iuliana pe 1 Sep 2006, 02:06
    excetional

    am mai vazut un documentar unde iti explica tot dar este bine sa iti reamintesti cate ceva

    0
    0

  • marry pe 9 Aug 2006, 17:38
    oaaaaaa

    sunt super chestiile astea de unele sincer nici nu stiam !!!e bun site-ul k am mai invatat kte ceva nou!!!!

    0
    0

  • gabriel pe 29 Iul 2006, 12:35
    interesant

    Mi se par foarte interesante metodele din acest articol...am sa vad daca vor functiona...

    0
    0

  • oany_rooxxy pe 28 Iun 2006, 10:36
    E f interesant

    Trucurile date de acest articol sunt f interesante. am aplicat cateva si chiar functioneaza!!!

    0
    0

  • mihaela2704 pe 27 Apr 2006, 16:22
    ok

    mi se pare foarte interesant acest articol. consider ca ceea ce se spune aici este f.adevarat.

    0
    0

  • nistoroiu anca pe 10 Apr 2006, 12:59
    sarutul

    sarutel are o foarte mare importanta el arata cat de tandru de intelegator de bland poti fi

    0
    0

  • clauditza pe 4 Apr 2006, 00:58
    ...........

    cred ca stiu exact despre ce vorbiti.mi s-a intamplat o singura data sa-mi placa si mirosul de sudoare al barbatului cu care faceam dragoste ca o nebuna......pt ca-l doream enorm.....dar era bineinteles acea aroma innebunitoare de pasiune....

    0
    0

  • crina pe 7 Mar 2006, 00:16
    interesant

    suna bine ceea ce estescris mai sus exeptie facand partea aceea cum ca sa te dai cu propiul tau parfum gretos........

    0
    0

  • carmen13 pe 23 Feb 2006, 15:13
    ciudat !!!!

    mi se pare absolut ciudat sa te "parfumezi cu transpiratie sau ...........e jenant si in plus cred ca mi-ar produce mie greata, dar partenerului !!

    0
    0

  • Radu pe 22 Feb 2006, 14:45
    CATE INEPTII....

    Intr-un singur articol cu informatii preluate dintr-o asa numita carte ! Jenant!

    0
    0

  • liliana68 pe 13 Feb 2006, 12:01
    parere

    cu adevarat prin sarut poti sa-ti dai seama cum face sex persoana respectiva si da conteaza! daca nu stie sa sarute se poate remedia daca vrea si asa e si in pat deschis initiativelor! OK? gresesc oare? eu cred ca nu! vb din proprie experienta nu aiurea!

    0
    0

  • anduza77 pe 6 Feb 2006, 01:34
    lol

    punctu 3 e tare

    0
    0

  • Costin pe 19 Ian 2006, 17:48
    mesaj bun

    parerea mea este foarte buna ce sa spun este de-a dreptul adevarat si-o recomand si altora.

    0
    0

  • irina pe 19 Ian 2006, 17:48
    ciudata tehnica nr. 3

    nu stiu cum as mirosi dak as folosi tehnik nr 3 dar chiar o sa incerc prima varianta,voi ce spuneti fetelor,ati incercat???

    0
    0

  • Andra pe 19 Ian 2006, 17:48
    Wow!

    In primul rand, din titul acestei 'invataturi' ma asteptam la cu totul altceva... In fine, poate-s eu de vina. As vrea totusi sa mentionez cat de absurd mi-as parea si mi s-ar parea o femeie data cu "propriul parfum". Pe langa asta, n-are voie sa mestece nici guma sau tic-tac. Saraca, sper sa nu aiba probleme cu stomacul sau cu dintii pentru a avea un miros neplacut in cavitatea bucala (caci doar stim ca nu avem mereu ocazia sa ne spalam pe dinti dupa fiecare masa). Si daca nici asta n-o sa dea 'strategia de seductie' peste cap...

    0
    0

  • Mada pe 19 Ian 2006, 17:48
    Oau!

    Cei drept, regula trei este dezgustatoare, sincer, nu as incerca. Dar daca sunteti indraznete si nu numai...de ce nu? Oricum spuneti-mi si mie rezultatul. In rest toate sfaturile sunt tari. Ador aceasta pagina de aceea va urmaresc mereu evolutia. Tineti-o tot asa!

    0
    0

  • Dulce pe 19 Ian 2006, 17:48
    bun...

    Ati reusit sa ma impresionati. Dar as dori si eu sa gasesc in aceste pagini, niste raspunsuri. Sunt frumoasa, am fost miss la un liceu din Bv., dar nu stiu cum sa ma bag in seama cu un baiat. Toti cei care ma plac, si sunt multi, nu ma intereseaza, caut ceva special, iar cand gasesc, nu ma descurc,deci ce spune-ti, ati putea sa ma ajutati?

    0
    0

  • eu pe 19 Ian 2006, 17:48
    esti varza

    asa ca ... nu poti sa mai faci nimic mai mult de atat.

    0
    0

  • monica pe 19 Ian 2006, 17:48
    imi place

    Este unul dintre cele mai bune articole. Bravo, mi-ati captivat toata atentia !

    0
    0

  • roxana pe 19 Ian 2006, 17:48
    bravo

    am ramas impresionata de ceea ce am citit.Sunt unele lucruri pe care eu nu le stiam.imi plac asemenea articole.si am o intrebare: e posibil sa-ti placa mai mult de un tip de la servici decat propriul tau prieten?nu stiu ce e cu mine dar ii dau mai multa atentie tipului de la servici decat prietenului meu...Ce pot face in cazul asta?

    0
    0

  • cosmyn pe 19 Ian 2006, 17:48
    ridicol

    articolul 3 este o prostie...cine ar face asa ceva??? sincer nu imi imaginez o persoana facand asta.god sa-mi miroasa prietena a asa ceva...yaki!!! :((

    0
    0

  • nissa pe 19 Ian 2006, 17:48
    interesant

    imi place ...si mai ales art .3 spre disperarea unora ;-)

    0
    0

  • ELENA pe 19 Ian 2006, 17:48
    Super

    Mi se pare super amuzant...va felicit...:)

    0
    0

  • nina pe 19 Ian 2006, 17:48
    interesant sau ridicol?

    interesant sau ridicol art. 3?....nu cred ca e relevant asta , cred doar ca e bine de stiut!

    0
    0

  • bombonika21 pe 19 Ian 2006, 17:48

    trebuie incercat

    0
    0

  • oanazahi pe 19 Ian 2006, 17:48
    ar fi ceva

    Ar fi bine de retinut si aplicat.Eu il voi incercasi sper sa aibe efectul scontat. Ms!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod