7 sfaturi ca să se îndrăgostească de tine

Eşti la început de relaţie şi vrei ca iubitul tău să fie iremediabil îndrăgostit de tine? Sau ai deja o relaţie de lungă durată dar îţi doreşti să reaprinzi flacăra pasiunii?
Eşti la început de relaţie şi vrei ca iubitul tău să fie iremediabil îndrăgostit de tine? Sau ai deja o relaţie de lungă durată dar îţi doreşti să reaprinzi flacăra pasiunii?

Indiferent care ar fi situaţia, urmează sfaturile de mai jos şi vei reuşi cu siguranţă.

Refuză-l

Bărbaţii sunt întotdeauna la "vântoare" şi au obiceiul de a transforma cele mai multe acţiuni în lupte de cucerire, fie că este vorba de carieră, sport sau diverse jocuri. Evident că fac asta şi în ceea ce priveşte femeile. Iar când "lupta" pentru cucerire este dificilă, victoria este şi mai dulce. De aceea, dacă vrei să fie total îndrăgostit de tine, nu ceda farmecelor lui chiar de la primele încercări.

Fă-l fericit

Umorul vă ajută să treceţi peste cele mai  dificile sau penibile situaţii. Scoate-l din casă când este morocănos, uitaţi-vă la filme amuzante şi râdeţi cât mai mult împreună. Dacă eşti relaxată chiar şi în perioadele stresante, vei fi indispensabilă.

Nu-i îngrădi libertatea

Una dintre cele mai mari temeri ale bărbaţilor este aceea că deşi o tipă pare perfectă la începutul unei relaţii, se transformă apoi într-un  dictator morocănos, care le îngrădeşte libertatea şi vorbeşte numai despre rochii de mireasă şi bebeluşi. Demonstrează-i că nu este aşa.

Reinventează-te

Micile schimbări de look, pe care le faci din când în când, îi arată că ai o personalitate complexă şi că nu te-a descoperit încă în totalitate. Pe de altă parte, au rolul de a ţine rutina la distanţă.

Respectă-i intimitatea

Demonstrează-i că ai încredere în el şi că îi respecţi intimitatea. De exemplu, nu trage cu ochiul când îi sună telefonul pentru a descoperi indentitatea apelantului.

Găteşte-i

Cine spune că dragostea trece prin stomac cu siguranţă nu greşeşte. Asta nu înseamnă că trebuie să te muţi cu totul în bucătărie sau să te apuci de cursuri de gătit, ci numai că ai putea să îl răsfeţi din când în când cu ceva bun, pregătit chiar de tine. Este un gest simbolic, care îi arată cât de important este pentru tine.

Fii sociabilă

Cei mai mulţi bărbaţi au ceva minusuri în ceea ce priveşte comunicarea şi socializarea. De aceea, iubitul tău ţi-ar fi cu siguranţă recunoscător dacă ai prelua conducerea în situaţiile care implică socializarea, precum reuniuni de familie, petreceri, nunţi etc.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • blondyx pe 19 Feb 2011, 15:20
    pt dana

    dana draga,dak vrei sa atragi un barbat,trebuie sa ii arati k esti misterioasa,asta ii innebuneste pe barbati.Dak il cunosti si sti cate ceva despe el,afla ce hobbyuri are,ce ii place,fa-i cate o surpriza,surprinde-l...asta vor barbatii..aaa.si inca ceva,nu te lasa prea usor,stiu k e greu mai ales k iti place,si vei crede k dak nu ajungi cu el in pat din prima,te va refuza,nu! dak face ce ti-am scris mai sus,si devine interesat de tine,atcu siguranta nu te va vrea in patul lui una cu doua...sper sa-ti fie de folos..pa;)

    2
    0

  • Dana pe 7 Ian 2011, 14:38
    :)

    Eu as avea nevoie de sfaturi ca baiatul pe care il plac sa se indragosteasca de mine, nu iubitul meu, pentru ca tocmai asta nu am, un iubit!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod