7 pasi prin care iti poti face partenerul fericit

Inconjurati de stresul si rutina zilnica de la birou, uitam atunci, cand ajungem acasa sa ne dedicam in totalitate celui pe care il iubim. Ne pierdem in carti cu sfaturi...
Inconjurati de stresul si rutina zilnica de la birou, uitam atunci, cand ajungem acasa sa ne dedicam in totalitate celui pe care il iubim. Ne pierdem in carti cu sfaturi despre cum sa iti faci partenerul fericit si incercam sa le aplicam si in viata noastra. Desi facem totul ca la carte, relatia noastra scartie iar partenerul este in cotinuare nefericit.

Ceva nu merge in relatia ta, dar nu stii ce? Partenerul tau este mult prea ocupat si iti refuza o noapte pasionala de dragoste. Crezi ca nu mai esti atragatoare si acesta ar putea fi unul dintre motivele prin care se explica comportamentul lui.

Din fericire specialistii ne-au oferit 7 pasi prin care iti poti recuceri partenerul si il poti face fericit in pat.

1. Abuzeaza de telefonul mobil si de e-mail

Te-ai obisnuit sa ii trimiti mesaje serioase, prin care sa ii spui doar ca iti este dor de el? Este cazul sa renunti si sa spui lucrurilor pe nume. Trimite-i un mesaj in plina zi, prin care sa ii spui cat de multi il doresti. Ai grija insa la limbaj sa nu fie mult prea obscen. Foloseste cat mai multe prescurtari, astfel incat sa devina curios. O sa fie surprins sa descoperere si o alta fata a iubitei sale.

2. Adopta o tinuta usor diferita fata de cea cu care l-ai obisnuit pana acum

Primul pas catre o seara de neuitat a fost facut. Deja iubitul tau este curios de ce i-ai pregatit. Desi simti ca nu esti tu, incerca sa iti menti pozitia pana la capat. Ai grija ca tot ce faci poate fi intors impotriva ta. Nu uita ca mesajele au fost trimise si au si ajuns la destinatar!

3. Pregateste terenul

Incearca sa iti aduci aminte care sunt locurile in care partenerul tau se simte cel mai bine. Este cazul ca imaginatia ta sa isi spuna cuvantul. O plimbare in aer liber poate sa faca minuni. Ai grija insa ca acasa totul sa fie pus la punct.

4. Si maine e o zi

Pregateste-te si tu pentru ce va urma. Incearca sa te concentrezi asupra "jocului" pe care i l-ai propus iubitului tau, numai dupa ce esti sigura ca a acesta a acceptat. Lasa barfa cu prietenele pe alta data, discutiile interminabile de la telefon, merita amanate o zi. Incearaca sa tii secretul numai pentru voi doi, fara a povesti cuiva despre ce ai de gand sa faci. Nu de putine ori se intampla ca atunci cand ii povestesti unei alte persoane ce ai de gand sa faci, sfaturile si parerile acesteia te vor influenta si nu vei mai reactiona asa cum planuiai initial.

5. Mai putine vorbe, mai multe fapte

Comunicarea in cuplu este cea mai importanta, insa nu tot timpul. Desi este primul sfat pe care il auzim atunci cand discutam despre o relatie care nu mai merge, in situatia de fata este recomandat sa lasam vorbele deoparte. Din dorinta noastra exacerbata de a spune ce simtim, nu reusim intotdeauna sa ne alegem momentele potrivite. Unul dintre aceste asa zise momente "neinspirate", este atunci cand facem dragoste. Reactia partenerului este una de intimidare si scadere a capacitatii de concentrare. Invata sa reduci comunicarea la simple priviri, contactul vizual este cheia in acest caz. Fac exceptie soaptele fierbinti, in care ii soptesti iubitului tau ce il asteapta.

6. Scapa de inhibitii

Majoritatea femeilor din ziua de astazi se simt inhibate in momentul in care li se propune sa faca ceva nou in pat. Adu-ti aminte lucrurile pe care ti le-a cerut si le-ai refuzat. Este momentul sa ii faci iubitului tau o surpriza placuta! Incearca sa ii propui mici joculete erotice, prin care sa destinzi atmosfera. Nu uita de jucariile erotice care il vor face pe partenerul tau sa descopere si latura ta mai jucausa. Si barbatilor ca si femeilor le place sa fie sarutati. Nu rata nici o portiune a trupului sau, arata-i ca poti si tu sa detii controlul in pat.

7. Experimenteaza pozitii noi

Sigur sunt pozitii pe care nu le-ati incercat si care il vor face pe iubitul tau sa isi piarda capul. Rasfoieste cateva pagini ale celebrei Kamasutra si pune in aplicare pozitiile care ti se par mai interesante. Fa-i o surpriza iubitului tau si leaga-l la ochi. Sentimentul de nesiguranta il va duce pe cele mai inalte culmi ale placerii. Arata-i iubitului tau ca si tu il doresti cel putin la fel de mult pe cat te vrea el. Impune-te si ofera-i partenerului tau placere.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mady pe 9 Oct 2013, 23:07
    imi este foarte greu

    off off viata asta ce vrea de la mn? il iubesc si nu vreau sal pierd

    0
    0

  • xoxo. pe 28 Aug 2012, 02:19
    dragostea la 16 ani :)

    Parearea mea este urmatoare : ash vreau si eu sa intreb fetele de 18 , 19 .. Ani la catzi ani au avut prima iubire ? Nu cred ca la 20 de ani poti sa te indragostesti de un baiat ca shi la 16 , 17 ani .. Este adevarat si lucru acesta .. La 20 de ani cand itzi aduci aminte de lukrurile pe care lea-i facut la 14 , 15 ani cum ar fi sa. Faci dragoste cu un baiat la 13 ani .. O sa itzi para rau .. Nu e zis ca e asha poate cine stie relatzi poate continua dar in cele mai multe cazuri .. Nu e chiar o poveste de dragoste .. Sa faci dragoste \ sex . La 13 ani nu vi se pare si vou ca e umpik cam prea devreme .. ? stiti cum se zice : fetele care sunt virgine nu sunt sfante asa cum Fetele care fac dragoste nu se numesc c***e :p

    0
    1

  • mada brunetta pe 13 Dec 2011, 20:24
    pt Adina

    dupa parerea mea ii foarte prosteasca mintea unei fete de 13 ani...o sa regreti mai tarziu pentru chestia pe care ai facut-o...nici macar nu stii cei aia dragoste la o varsta asa frageda...imi fare rau fetito dar knd o sati dai seama ca ai gresit va fi prea tarziu:|

    6
    0

  • dana pe 2 Nov 2011, 09:58
    pn adina

    nu crezi ca e prea devreme pn asa ceva ...de exemplu la virsta de 13 ani fetele abia incep sa simpatizeze un baiat ...dar tu deja cu dragostea...o doamne....! nu e necesar intro relatie de 13- 15 ani dragoste ! credema o sa ai cind sa faci pasul acesta ...dar tu deja lai facut!

    9
    0

  • diana pe 14 Mar 2011, 20:53
    pt adina

    buna adina. as vrea sa te intreb daca tu ai 13 ani ai facut dragoste cu iubitul tau de 15 ani?:D nu de alta dar daca da as vrea sa te intreb ceva

    4
    1

  • mitzuuc pe 8 Dec 2010, 22:13
    pt adina

    aici e vorba de rutina zilnica atunci cand esti stresat. rutina ta zilnica este sa faci sex toata ziua de ce ai mai avea nevoie de sfaturile astea acum poate pe viitore:P

    3
    0

  • ADINA pe 25 Mar 2010, 08:31
    dragoste

    a mers fetelor acuma iubitul meu ma tine mai aproate decat inainte si iesim mai des impreuna chiar dak eu am 13 ani shi el 15 dar nu conteaza varsta daca ne placem sper sa incercati shi voi aceste sfaturi ca sunt foarte bune.........te iubesc ingeras

    0
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod