7 motive pentru care bărbaţii înşală atât de des

Cel mai mare duşman al pasiunii în cuplu este o atmosferă de ostilitate continuă, în care bărbatul se simte mai ales criticat şi rareori apreciat
Statistica nu minte: bărbaţii înşală mai des ca femeile. Din păcate, numerele nu se referă la relaţiile deschise, ci la relaţii monogame de lungă durată. Iată 7 motive pentru care bărbaţii înşală atât de des, care te pot ajuta să-i înţelegi mai bine impulsurile.

Prea puţin sex acasă

Libidoul bărbaţilor este în medie mai mare ca al femeilor, iar absenţa unei vieţi sexuale satisfăcătoare îi împinge pe mulţi bărbaţi care vor să fie fideli la aventuri pasagere.
Dacă pe tine te doare capul de fiecare dată când el încearcă să se apropie fizic de tine sau preferi rutina sexuală şi refuzi orice experiment, partenerul poate fi tentat sa te înşele.

Predispoziţia genetică

Nu este o scuză, însă este un factor ce contribuie la decizia de a înşela. Din punct de vedere biologic, bărbaţii sunt tentaţi să-şi răspândească "sămânţa" cât mai mult pentru a-şi asigura moştenitori. Chiar dacă bărbatul în cauză spune că nu îşi doreşte copii, instinctul poate aparea oricand, ascuns sub ganduri rationale si nu toti barbatii au dorinta sau taria de caracter necesara sa i se opuna.

Partenera cicălitoare

Cel mai mare duşman al pasiunii în cuplu este o atmosferă de ostilitate continuă, în care bărbatul se simte mai ales criticat şi rareori apreciat.
Odată ce acest tip de dinamică s-a instalat în cuplu, atracţia pentru parteneră dispare şi alte femei devin tot mai atractive.

Infuzia de adrenalină

Chiar dacă nu consideră femeile trofee, cei mai mulţi bărbaţi simt atracţia noutăţii. Atracţia către neprevăzut, combinată cu pericolul deconspirării aventurii secrete sunt afrodisiace puternice, mai ales pentru barbaţii care au parte de o rutină fixă alîturi de partenera. În aceste cazuri, aventura în sine este mai importantă decât atractivitatea femeii cu care îşi înşeala partenera.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana Maria Todea pe 25 Aug 2015, 08:03
    Fata singura din Tg. Mures

    Sal. Daca esti un tip linistit, intelegator, romantic si sentimental putem sa vorbim. Scrie-mi doar daca esti din Tirgu Mures si ai cel mult 30 ani. Mail: medina_imob@yahoo.com

    0
    0

  • Irina pe 21 Iun 2015, 21:34
    alte asa-zise motive...

    Nesimtirea,se plictiseste repede de ceea ce are deja langa el,slabiciune(ei nu pot refuza "ofertele",de aceea eu ii consider pe masculi SEXUL SLAB!),comparatia cu un altul de langa el...bineinteles ca nu poate sa fie fidel daca amicii lui nu sunt sau fac glume pe seama lui,nu?,frica ca ramane fara....morcov activ si atunci incearca saracul sa-si gaseasca noi..victime,plictiseala,etc

    4
    3

  • cris pe 21 Iun 2015, 06:45
    greseala

    "inseala" nu '''insala' ca nu e vorba de sale aici ... unde ati gasit analfabetii astia ? ... au terminat cumva clasa a 4 a ?

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod