Cuplu fericit

7 lucruri pe care o femeie deşteaptă nu le face în dragoste

Multe femei au impresia că odată ce sunt într-o relaţie, partenerul are o obligaţie pentru ele. Descoperă 7 lucruri pe care o femeie deşteaptă nu le face în dragoste!

1. O femeie deşteaptă are încredere în ea şi nu va aştepta mereu să fie salvată de partener

O relaţie nu presupune implicit ca iubitul tău este obligat să aibă grijă de tine. Multe femei au tendinţa să cadă în acest obicei prost de a-şi lăsa toate poverile pe umerii partenerilor şi să considere că ei sunt cumva datori să le salveze. Un bărbat nu este obligat să aibă grijă de tine, el va simţi în mod natural sentimentul de a te proteja şi a fi mereu lângă tine, însă tu nu trebuie să-ţi pierzi încrederea în forţele proprii şi să laşi toate responsabilităţile pe seama lui.

2. O femeie deşteaptă nu-i va cere niciodată să renunţe la ceea ce-l face fericit

Nu-i cere niciodată iubitului să renunţe la ceva ce-i place pentru a petrece mai mult timp cu tine! O femeie deşteaptă ştie că făcând acest lucru îi va cauza nefericire şi frustrare. Un bărbat care te iubeşte va găsi mereu timp pentru tine, iar dacă unele zile sunt mai încărcate nu înseamnă că te iubeşte mai puţin.
Fii deşteaptă şi lasă-i spaţiul de care are nevoie!

3. O femeie deşteaptă nu-l va obliga să renunţe la prieteni

Nu-l obliga să renunţe la o ieşire cu prietenii lui, făcându-l să se simtă vinovat că nu îşi petrece tot timpul din lume numai cu tine! O femeie deşteaptă nu-i îngrădeşte această libertate şi nici nu se va simţi neglijată, ci îi va înţelege dorinţa şi va ştii că fericirea lui depinde şi de alţi factori din afara relaţiei. Dacă iubitul tău simte nevoia să iasă într-o seară cu un prieten, fără să facă din asta un obicei zilnic, atunci trebuie să-i oferi libertatea de a face acest lucru, timp în care şi tu poţi să te întâlneşti cu o prietenă dragă.

Dacă nu îţi place în mod special vreun prieten de-al lui, nu-l obliga să rupă orice legătură cu el.
Nu ai niciun drept să faci acest lucru! Poţi să nu ieşi cu ei atunci când se văd, dar trebuie să înţelegi că nu este alegerea ta şi depinde doar de el dacă îşi doreşte acest lucru!

4.O femeie deşteaptă nu va pretinde ca iubitul să aibă aceleaşi pasiuni

Dacă visezi să mergeţi la un curs de salsa, dar el detestă acest lucru, nu insista pe această temă. Trebuie să înţelegi că la fel cum tu ai anumite pasiuni şi el le are pe ale lui. Acest lucru nu ştirbeşte nicidecum din dragostea voastră, ci trebuie să respectaţi aceste mici plăceri şi să le faceţi separat. Nu trebuie să faceţi absolut totul împreună!

5. O femeie deşteaptă nu va încerca să-l schimbe

Faptul că te-ai îndrăgostit de el aşa cum este trebuie să fie primul lucru la care să te gândeşti atunci când încerci să-i dai tot felul de directive legate de modul în care ar trebui să se poarte. Numai comunicându-vă cu calm anumite neplăceri pe care le aveţi puteţi să îmbunătăţiţi acele aspecte.
Însă, fiecare o va face atunci când va simţi nevoia, nicidecum atunci când i se reproşează zilnic că trebuie să schimbe ceva.

6. O femeie deşteaptă nu-i va cere să ignore toate femeile de pe planetă

Acceptă faptul că la fel cum tu remarci pe stradă un anumit bărbat pe care-l consideri frumos, la fel se întâmplă şi în cazul partenerului tău. Ştii expresia: "Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place"? Faptul că aruncă o privire către o altă femeie pe care şi tu la rândul tău o vezi frumoasă nu înseamnă absolut nimic şi este liber să o facă.

7. O femeie deşteaptă va avea încredere în partener

Atunci când conexiunea dintre voi este foarte puternică, încrederea reciprocă este sentimentul la care nu trebuie să renunţe niciunul. O femeie deşteaptă nu va simţi nevoia să verifice telefonul iubitului sau să îi cunoască parola de mail pentru a-i pândi mesajele.
Încrederea reciprocă, răbdarea, respectul, afecţiunea şi empatia sunt principalele ingrediente pentru a avea o relaţie fericită.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aurelia Madalina pe 28 Ian 2020, 11:01
    Adevarat

    Dacă ești anulată poti sa mai ai ancredere

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod