7 cai spre o relatie fierbinte

Mangaie-l!


Da, dar nu oricum… Descopera-i toate zonele erogene… Atinge-l peste tot, cu o singura exceptie – zona genitala. Il vei zapaci cu totul!

Vorbeste-i!


Oricat de mult i-am iubi, trebuie sa recunoastem ca barbatii au limitele lor. Una dintre ele este lipsa de intuitie. Asa ca nu te baza pe faptul ca iubitul tau va gasi singur locul acela special (si nu ma refer la celebrul punct G, ci la o zona erogena proprie tie), care pe tine te face sa atingi fericirea. Ajuta-l, indruma-l, spune-i exact ceea ce vrei. Incurajeaza-l si spune-i cat de bine este in bratele lui atunci cand gadila, mangaie si te atinge… undeva in spatele genunchiului, de exemplu!

Ai incredere in el!


Este o conditie importanta. Este foarte posibil ca anumite lucruri care se pot petrece intre cearceafuri sa nu-ti placa sau sa te sperie. Nu te panica daca iti propune ceea ce nu vrei. Eschiveaza-te discret, spune-i ca nu esti pregatita pentru respectiva experinta, dar nu uita sa dovedesti, nu doar sa spui, ca el este pentru tine singurul barbat de pe planeta.

Nu-ti fie teama sa faci prima miscare!


De obicei, femeia asteapta ca “jocul” sa fie inceput de partener. Gresit! Barbatii sunt fascinati de femeile indraznete. Da, de aceea te intrebai cum de unele femei reusesc sa cucereasca orice barbat. Nu-ti fie teama sa faci tu propunerile si aranjametele pentru o noapte fierbinte. Nu-ti fie teama sa-l chemi, nu-ti fie teama sa-l provoci, daca il vrei cu adevarat!

Sunteti in grup cu prietenii? Du-te cu naturalete la urechea lui si spune-i limpede ca il doresti si ca vrei sa va petreceti noaptea impreuna! Nu vei fi refuzata!
Un sfat: ai grija cand iti alegi momentul pentru a face astfel de “miscari”. In nici un caz in mijlocul unei conversatii despre fotbal sau despre oricare alt subiect care il pasioneaza. Ideea este sa-l lasi fara replica, din primul moment!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Biutssa pe 27 Iul 2010, 18:28
    interesant

    foarte interesant articolul. felicitari :*

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod