7 aplicaţii pentru smartphone care te ajută să-ţi descoperi partenerul ideal

Viaţa ta amoroasă întârzie să fie invadată de focuri de artificii? Încă încerci să-ţi descoperi partenerul ideal, pierdut printre broaşte care doar promit să se transforme în prinţi, dar nu se ţin de cuvânt după primul sărut? Poate că a sosit momentul să încerci câteva aplicaţii pentru smartphone care te ajută să descifrezi portretul jumătăţii tale.
Dacă dragoste nu e, tehnologia o poate ajuta să se nască. De ce sa nu profiţi de avantajele telefonului tău inteligent, pentru a te împlini pe plan personal? Partenerul tău ideal se poate afla la o conexiune distanţă, aşa că dă-i posibilitatea să te găsească. Iată câteva aplicaţii pentru smartphone special concepute pentru a te ajuta să-ţi găseşti jumătatea!

1. Compatible Partners/Parteneri Compatibili

Aplicaţia Compatible Partners, lansată de eHarmony pe data de 19 iunie 2013, are deja sute de membri cu profiluri personale pe care le poţi vizita, precum si chestionare referitoare la aşteptările tale de la partenerul ideal.
Când incepi să discuţi cu cineva, aplicaţia îţi spune care sunt acele puncte în care puteţi rezona.

2. OkCupid/Ok Cupidon

Dacă te afli în căutarea unei întâlniri rapide, OkCupid adresează mai multe întrebări utilizatorilor, apoi face calcule matematice simple şi îţi arată cine este cel mai compatibil cu personalitatea, gusturile şi temperamentul tău.

Interesant este că OkCupid filtrează utilizatorii care locuiesc în promixitatea ta şi le trimite câte o notă informativă despre tine, anuntându-i că ai putea fi jumătatea lor (sau cel puţin o parteneră de întâlnire pe cinste)

3.
How About We/Cum rămâne cu noi?


Această aplicaţie îmbină perfect dorinţa ta de a găsi pe cineva special, cu plăcerea de a vizita un oraş nou, alături de cineva la fel de doritor să te cunoască în cadrul unei excursii romantice.

4.Tinder

Aplicaţia Tinder foloseşte faimoasa platformă de socializare Facebook pentru a te cupla cu utilizatorii compatibili cu tine, în funcţie de prietenii comuni, interesele personale şi regiunea în care locuieşti. Dă Like unui profil şi, dacă utilizatorul te place, puteţi afla mai multe unul despre celălalt, ca apoi să vă faceţi planuri despre cum puteţi să vă cunoaşteţi în viaţa reală.

5.
Tagged


Aplicaţia Tagged îţi oferă un mix interesant de oportunităţi de a lega prietenii şi de a flirta cu diverşi utilizatori, nu doar discutând pur şi simplu, ci şi folosindu-te de componenta de gaming. Dacă eşti pasionată de jocuri pe smartphone, vei adora aplicaţia.

6. Are you interested?/Eşti interesat?

Această aplicaţie caută fotografii cu utilizatori din apropierea ta, întrebându-i dacă sunt interesaţi de tine. Dacă amândoi răspundeţi afirmativ întrebării, aplicaţia vă invită să vă cunoaşteţi mai bine şi să programaţi o întâlnire faţă în faţă.

Alte funcţii ale aplicaţiei îţi permit să trimiţi mesaje utilizatorilor pe care îi placi şi să găseşti idei interesante şi noi despre întâlniri romantice cu şanse maximă de reuşită.

7.
Sonar


Aplicaţia Sonar se conectează conturilor tale de Twitter, Facebook, LinkedIn si Foursquare, apoi îţi arată locaţiile tuturor prietenilor amicilor tăi şi a utilizatorilor care ar putea fi interesanţi pentru tine.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • BelcescuEmilAlbert pe 26 Ian 2020, 09:42
    Sunt singur ci vreau să-mi găsesc jumatatea

    Vreau să-mi găsesc jumatatea

    0
    0

  • Andrey pe 8 Ian 2020, 23:26
    Vreu si eu O iubită

    Cauta si eu O iubită

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod