6 zodii care se tem să își arate sentimentele. Pornesc cu stângul într-o relație

Viața în doi nu este mereu ușoară. În timp ce pentru unele persoane pare un paradis, altele se tem să își exprime sentimentele și să își arate adevărata față. Cei mai mulți oameni se tem de suferință, iar din acest motiv pornesc cu stângul în viața personală.
Dupa cum stii, exista foarte multe teorii si opinii in ceea ce priveste viata de cuplu. Putem vorbi despre sfaturi universale, despre lucruri de bun simt sau despre situatii care nu pot fi evitate. Si cu toate acestea… si astrele au ceva de spus! Pentru ca exista 6 zodii care se tem sa isi arate sentimentele.

Probabil cea mai mare greseala pe care o  fac cele mai multe persoane este aceea ca joaca un rol. Si aceea ca se ascund in spatele unor masti, insa fac aceste lucruri din dorinta de a se simti in siguranta.

Nimeni nu isi doreste sa aiba parte de dezamagiri in viata personala.
Insa ele pot fi cu atat mai mari in momentul in care suntem partasi la o poveste falsa.

Iata, asadar, ce zodii se tem sa isi arate sentimentele!

Intentiile lor nu sunt gresite, isi doresc sa isi protejeze inima. Insa pornesc cu stangul intr-o relatie, iar acest lucru le pericliteaza fericirea pe termen lung.

Fecioara

Persoanele nascute in zodia Fecioara pot fi prieteni de incredere. Te poti baza oricand pe sfaturile si pe ajutorul lor, insa lucrurile se schimba complet in momentul in care sunt implicate intr-o relatie serioasa.
Pot crea impresia ca intentiile lor sunt la vedere, insa acest lucru este departe de realitate. Deoarece nu isi doresc sa aiba parte de dezamagiri, aceste persoane isi vor ascunde foarte bine sentimentele. Nu vor exprima deschis gandurile si mai mult ca sigur vor apela la cateva trucuri caracteristice pentru a instaura armonia in cuplu. Daca nu devin mai indulgente, vor avea de pierdut in viata sentimentala.

Rac

Daca esti intr-o relatie cu o persoana nascuta in zodia Rac, deja ai parte de o dezamagire.
Deoarece sunt foarte sensibile si tematoare, persoanele nascute in zodia Rac pornesc pe picior gresit. Spun foarte multe lucruri neadevarate la inceputul relatiei, insa nu sunt rau intentionate, ci au ca scop protejarea propriilor sentimente. In final, relatia cu ele poate fi armonioasa, pentru ca iarta usor si au foarte multa rabdare. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod