6 trucuri ca să fii pe placul unui bărbat cu bani. Descoperă-le!

Visul tău este să îţi clădeşti o viaţă frumoasă alături de un bărbat cu bani? Nu te concentra doar pe modul în care arăţi, psihologia bărbatului înstărit este mult mai complexă de atât. Cu cât ai mai multe calităţi pe care potenţialul tău partener bine situat financiar le apreciază, cu atât ai mai multe şanse să te bucuri de exclusivitate în inima lui.
Toate beneficiile care vin la pachet cu o relaţie alături de un bărbat cu bani, de la restaurantele scumpe la care cinezi şi vacanţele exclusiviste, până la cadourile de lux pe care le primeşti, au un preţ piperat pe care tu însăţi trebuie să îl plăteşti: efortul de a fi mereu la înălţime, din toate punctele de vedere.

1. Învaţă să îţi pui fizicul în valoare

Primul pas este să deprinzi arta frumuseţii fără cusur, iar acest lucru nu înseamnă să faci operaţii estetice, ci să ştii să-ţi pui fizicul în valoare. Un bărbat cu bani va căuta mereu o femeie frumoasă, deci antrenamentele la sală sunt obligatorii. Menţine-te în formă şi ai grijă ca greutatea ta să fie optimă.

Îngrijeşte-ţi pielea cu ajutorul unui dermatolog, nu te bronza excesiv, învaţă să te machiezi cu măsură, cere sfatul unui profesionist pentru ţinutele tale etc.
Fiecare apariţie a ta trebuie să fie una elegantă şi feminină.

2. Fii delicată şi pozitivă

Bărbaţii cu bani resimt cea mai mare satisfacţie atunci când îşi pot exercita puterea şi forţa protectoare asupra femeii de lângă ei. Nu încerca să domini, fii acea posibilă parteneră cu personalitate blândă, delicată şi pozitivă. Zâmbeşte des, arată-i că adori să fii ocrotită şi răspunde politicos celor din jur.

Pune-te la punct cu bunele maniere, nu reacţiona impulsiv şi nu îţi impune punctele de vedere violent. Bărbaţii cu bani caută firi docile, cu un autocontrol desăvârşit şi dispuse să se supună, atunci când este cazul.

3.
Informează-te despre domeniile lui de interes


Dacă vrei ca un bărbat cu bani să îşi menţină interesul viu pentru tine, învaţă să îl stimulezi intelectual, înainte să o faci din punct de vedere pasional. Informează-te cu privire la domeniile lui de interes, astfel încât să poţi întreţine cu uşurinţă conversaţii al căror subiect să îi suscite atenţia.

Pune-te la curent cu evenimentele prezentului, fie că ţin de politică, afaceri sau domeniul în care el activează. O minte activă, plină de idei interesante, poate fi mai atrăgătoare decât un bust corectat chirurgical.

4. Adaptează-te lumii lui

Chiar dacă nu ai aceeaşi situaţie financiară precum bărbatul cu bani pe care îl placi, comportă-te de parcă ai face parte din lumea lui.
Mergi cât mai des în restaurante scumpe, află cum se îmbracă şi cum se comportă oamenii din cercuri elitiste, nu te arăta stanjenită sau uluită de luxul care te inconjoară, ci mai degrabă perfect "camuflată" în peisaj (chiar dacă îţi tremură genunchii de teamă, impune-ţi o atitudine relaxată).

5. Arată-te dezinteresată de banii lui

Cel mai mare complex al bărbaţilor cu bani este acela că o femeie se indrăgosteşte de averea pe care o au, nu de persoana lor. Le place să se simtă admiraţi pentru potenţa financiară, însă caută dovezi care să le arate că nu banii sunt motivul afecţiunii tale.

Oferă-te să îţi plăteşti consumaţia, fă-i şi tu cadouri şi nu vorbi despre bani, ca şi cum ar fi tot ceea ce contează pentru tine!

6.
Apreciază-l


Orice ar face pentru tine, fii recunoscătoare. Observă şi apreciază orice gest minor pe care îl face: cea mai mare greşeală pe care o poţi comite este să ai aşteptări imense şi să pari veşnic nemulţumită.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amant40 pe 8 Dec 2014, 19:58
    99% din femei sunt in ziua de azi numai dupa barrbati cu bani

    99% din femei sunt in ziua de azi numai dupa barbati cu bani, o zic din propria experienta. Dar eu le si cred vazand situatia care este in ziua de astazi cu criza din Romania. Daca esti o femeie frumoasa meriti sa ai si un barbat frumos si instarit. Eu pentru iesiri cu femei frumoase cu care sa-mi petrec cateva clipe de dragoste impreuna cheltuiescc 3 salari romanesti intro seara , dar se merita. Bravo femeilor care sunteti frumoase , trebuie sa fiti si inteligente, nu va uitati dupa unul care se taraie de foame doar ca are vrajeala frumoasa si nu poate sa se cace de sarac..Trebuie sa profitati de frumusetea voastra. Va pup pe toate.

    0
    0

  • Anca pe 21 Iul 2013, 02:51
    ok

    Trucurile de mai sus sunt valabile pentru orie barbat, nu doar pentru cei cu bani. In fond, femeile nu se arata niciodata interesate sau indragostite pana peste urechi de un barbat, chiar si atunci cand sunt. Daca e vorba de banii unui barbat, este aceeasi situatie. Si sa fim sincere: care femeie ar fi deranjata de averea unui barbat pe care il place? Situatia este jenanta si falsa pentru o femeie care joaca teatru si umbla cu un barbat numai pentru banii lui.

    1
    0

  • sanda pe 20 Iul 2013, 22:08
    mvai !

    cu alte cuvinte...umilinta,ipocrizie,fatarnicie,doar pentru ca el are bani ... NU ! sa si-i pastreze !!!

    9
    1

  • roxana pe 20 Iul 2013, 11:23
    Articol / subiect inadmisibil...!!!

    Observ ca pe acest site pe care in general il apreciez , apar din ce in ce mai multe articole de prost gust , chiar daunatoare tinerelor cititoare , care incurajeaaza non-valoarea , stilul de mahala si spiritul de turma . Iar cele semnate de Natalia Irimia /despre sex , dau informatii si sfaturi eronate , incat de multe ori , citindu-le , ma gandesc ca ar fi comic, daca n-ar fi tragic , ca aceste informatii pot fi luate ca "sfat" de persoane neavizate , doar ca au citit pe "net" . Aceste site-uri , au niste responsabilitati in legatura cu propagarea informatiilor in mediul virtual , accesibil diferitelor segmente de vartsa si pregatire , de aceea , poate ca ar trebui , fie , mai bine analizate , alese , subiectele si mesajul lor . Sau , sa schimbe echipa celor care scriu aceste subiecte. Pentru ca articole de acest gen "6 trucuri ca să fii pe placul unui bărbat cu bani. Descoperă-le!....Visul tău este să îţi clădeşti o viaţă frumoasă alături de un bărbat cu bani? ..." nu se ridica la standardele Eva.ro , din punctul meu de vedere .

    14
    0

  • trapaluk pe 20 Iul 2013, 06:48
    cont blokat

    nu pot sa intru in cont pe forumurile lor pline de mizerii, dar pot sa postez la articolele de kko. nu pot sa sterg nici contul. trebuie sa fii de acord cu conditiile lor abuzive si atat!

    5
    0

  • roxanel pe 20 Iul 2013, 06:32
    lolololol

    o plimbare in parc sub clar de luna ... asa nu mai e nevoie de calcule gen cine si cat plateste, acum ar trebui sa se "camufleze" si el in lumea ta...poate ar fi prea greu pentru el...llolololoolol

    5
    0

  • roxanel pe 20 Iul 2013, 06:25
    lolololol

    nu mai stie ce sa faca cu banii si sa platesti tu consumatia la restaurantele cu preturi exorbitante unde te-a tarat dupa el.

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod