6 strategii pe care ar trebui să le folosești ca să-ți refaci viața după ce te-ai despărțit de partener

Despărțirea de partenerul de cuplu este un moment de o încărcătură emoțională uriașă, mai ales dacă relația a fost una de lungă durată. După ce ai fost atât de mult timp cu cineva, este greu să te trezești brusc singură, însă pentru binele tău, ar trebui sa-ți revii rapid.
Niciun bărbat nu merită să cazi în depresie din cauza lui. Viața este scurtă, așa ca trebuie să înveți să o retrăiești! Iată câteva strategii utile care te ajută să-ți refaci viața după ce te-ai despărțit de partener.

1. Fă-ți o schimbare de look

Poate părea ciudat, dar după o despărțire dureroasă, nimic nu este mai potrivit decât o reîmprospătare a lookului. Schimbă-ți tunsoarea sau culoarea părului și vei dobândi un plus de încredere în tine și te vei simți mai atrăgătoare. Vei vedea că bărbații vor începe să te remarce din nou, iar tu îți vei redescoperi tehnicile de seducție.

2.
Scapă de tot ce îți amintește de el


Cum ai putea să-ți uiți fostul iubit, dacă amintirile cu el te urmăresc peste tot? Vrei să-ți refaci viața sentimentală și să începi un nou capitol? Atunci scapă de toate lucrurile care îți amintesc de el. Strânge și donează sau aruncă hainele pe care ți le-a cumpărat, bijuteriile pe care ți le-a oferit sau alte astfel de lucruri. Nu uita să ștergi din computer fotografiile în care apăreți împreună.

3. Redescoperă socializarea

După despărțirea de partener, este important să nu stai singură în casă și să îți plângi de milă.
Sună-ți prietenii și invită-i în oraș, ieși mai des în club și nu rata nicio petrecere la care ai putea cunoaște un nou partener.

4. Ia o pauză de la dating

Uneori, pentru a-ți regăsi echilibrul și a trece mai ușor peste o despățire, cea mai bună soluție este să-ți reîntorci atenția asupra ta și să te concentrezi mai mult asupra nevoilor tale. Ia o pauză de la dating, pentru a te regăsi. Pleacă într-o scurtă vacanță, singură sau împreună cu o bună prietenă, mergi la shopping, mergi la SPA, ocupă-te mai mult de hobbyul tău și bucură-te de micile tale plăceri vinovate.

Cu timpul, vei avea din nou încredere în tine și în bărbați și vei fi deschisă unei noi relații.

5.
Petrece mai mult timp cu prietenii și familia


Cât timp ai fost împreună cu fostul tău iubit, este posibil să-ți fi neglijat prietenii și familia. Acum, că ești singură, le poți acorda atenția pe care o merită. Aceasta este una dintre cele mai bune strategii pentru a trece peste despărțire. Prietenii știu întotdeauna ce să facă pentru a te înveseli, iar familia este întotdeauna alături de tine cu sfaturi prețioase.

6. Rupe orice legătură cu fostul iubit

Multe femei cred că este cool să rămână prietene cu foștii iubiți, însă acest lucru nu este indicat și în cazul în care v-ați despărțit cu scandal sau ai suferit din cauza lui.
Cea mai bună strategie pentru a-ți reface viața este să rupi orice legătură cu partenerul tău, altfel nu vei reuși să ieși din acest cerc vicios și nesănătos. Nici măcar pe Facebook nu ar trebui să-l mai păstrezi, altfel vei fi tentată să îl verifici constant și vei suferi să-l vezi alături de alta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod