6 sfaturi pentru a menţine vie o relaţie la distanţă. Află mici secrete!

Studiile de specialitate au demonstrat că majoritatea relațiilor de distanţă în care partenerii nu stabilesc de la început regulile se încheie cu o despărţire în primele 6 luni de la apariţia distanţei între parteneri. Dacă vrei să eviţi acest pericol, folosește cele mai importante 6 sfaturi pentru a menţine vie o relaţie la distanţă.

Chiar dacă relația a început la distanță, momentul în care devine serioasă cu timp petrecut împreună în același loc este momentul pentru stabilirea unor reguli de bază. Stabilirea unor planuri comune este cheia succesului unei relații la distanță.

Comunică zilnic prin mai multe metode

Convorbirile telefonice sunt cel mai costisitor mod de a comunica la distanță, dar nu mai sunt și cel mai bun de mult timp.
De la Skype până la Facetime, există numeroase moduri de a înteracționa cu partenerul la distanță într-un mod plăcut. Combină SMS-urile și mesajele pe email cu aceste modalități mai interactive și gratuite de a păstra contactul cu persoana iubită.

Stabilește unui program pentru timpul petrecut "împreună"

Dincolo de comunicarea scrisă și apelurile audio sau video, poți crea și alte momente speciale alături de partener. Poți stabili alături de el un program pentru timpul petrecut împreună online care este mai divers. Puteți urmări împreună același film la distanță și îl puteți discuta apoi imediat sau puteți găti aceeași rețetă în aceeași zi.
Indiferent de activitățile alese, respectă programul și anulează "întâlnirile" doar în situații de urgență.

Încearcă să creezi un echilibru în compromisuri

Pentru unele cupluri, situația în care doar unul dintre parteneri călătorește pentru a fi alături de celălalt funcționează fără probleme. În cele mai multe cazuri, este însă necesar un echilibru în compromisuri, de la călătorii până la alte situații care pot impune o alegere. Dacă doar unul dintre parteneri își arată disponibilitatea de a face eforturi pentru relație, despărțirea este foarte aproape.

Stabilește vizitele din timp

Planificarea vizitelor este benefică deoarece ajută la crearea unui orizont de așteptare, util în momentele când te simți singură și părăsită.
Dacă niciunul dintre parteneri nu poate spune cu siguranță când va fi disponibil pentru o scurtă reuniune, viitorul relației nu pare foarte sigur.

Păstrează-ți încrederea în partener

Un obstacol mare în succesul relațiilor la distanță este modul în care gelozie și speculațiile nefondate încep să creeze un zid greu de dărâmat. Păstrează-ți încrederea în partener și nu da dovezi de gelozie. O reacție exagerată atunci când așteptai un răspuns sau un mesaj care a întârziat poate afecta chiar fundația relației la distanță.

Evită certurile

Când ai partenerul alături, certurile se pot încheia simplu: cu un gest, cu un sărut sau chiar cu o partidă de sex de împăcare.
Atunci când distanța te desparte de partener, orice ceartă devine mai greu de rezolvat. Încearcă să eviți astfel de dispute, deoarece atunci când sentimentele negative se adună și nu au o supapă prin care să fie evacuate, despărțirea poate fi aproape.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod