Infidelitate

6 semne clare că te înşală

Obiceiurile aparent inofensive ale partenerului de viaţă pot ascunde un lucru grav: infidelitatea.
Gândeşte-te: mereu dă like sau comentează postările cuiva pe reţelele de socializare, trimite mesaje fără ca tu să ştii sau pretinde că e singur când, de fapt,nu e deloc aşa?

Acest comportament combinat cu lucrurile bune din relaţia voastră, cu planurile de viitor şi afecţiunea dintre voi, e posibil să aibă ca rezultat ceva satisfăcător. Ideea e că toate aceste mici nereguli se pot transforma în lucruri mari şi importante. Trădarea este trădare şi dacă îţi ascunde intenţionat ceva, atunci devine suspect de infidelitate.

Iată 6 comportamente care pot fi semne că partenerul tău ar putea avea o aventură:


Este secretos în ceea ce priveşte telefonul lui
A fi într-o relaţie nu înseamnă să renunţi la initimitatea ta, dar dacă iubitul tău îşi îndepărtează telefonul de tine atunci când îl foloseşte sau dacă are un cod secret pe care nu vrea să ţi-l dezvăluie, atunci se întâmplă ceva. Într-o relaţie sănătoasă, partenerii îşi ştiu reciproc codurile de siguranţă, folosesc telefoanele celuilalt şi nu sunt paracnoici cu privire la asta, pentru că nu au nimic de ascuns.

Începe cearta fără niciun motiv
Nu obişnuia să se contreze, dar acum o face în mod constant? Se supără şi începe să se certe din nimicuri? Aproape că vrea să te facă să te desparţi de el.
Adesea, un bărbat care e prea laş pentru a pune capăt unei relaţii, va face lucruri neplăcute în ideea de a te determina pe tine să pui punct. Alteori, conştiinţa lui vinovată îl face să se poarte mizerabil.

Îşi schimbă brusc înfăţişarea
Cu toţii ajungem să ne oprim din a-l impresiona pe celălalt atunci când relaţia revine confortabilă. Ne relaxăm unul cu celălalt şi nu mai încercă să fim perfecţi. Dacă partenerul tău începe brusc să meargă la sală, să-şi cumpere haine noi şi îţi foloseşte unele produse cosmetice, probabil ceva se întâmplă.

Te acuză de infidelitate
Dacă în mijlocul unei confruntări el te acuză deodată, de infidelitate, de minciună sau de orice alt astfel de comportamet fără niciun motiv care să îi susţină afirmaţia, atunci el e de fapt vinovatul de toate acestea.
Când calci strâmb, ai impresia că toţi ceilalţi o fac. Conştiinţa vinovată produce o minte suspicioasă.

E foarte ocupat cu munca
Este un clişeu, dar este adevărat: bărbaţii cu afaceri trebuie să muncească mult timp, să meargă în călătorii sau chiar să doarmă la birou. Este un semn clasic al infidelităţii de care ai putea fi tentată să râzi. Nu îl omite doar pentru că e atât de evident. Dacă nu eşti 100% sigură că e ocupat cu munca, e mai bine să discuţi cu el despre acest lucru. O schimbare a volumului său de muncă fără o avansare sau fără alt motiv trebuie analizată!

Nu vrea să facă sex sau brusc îşi doreşte prea mult
Bărbaţii infideli tind să aleagă una dintre aceste două căi: fie evită să aibă contact intim cu tine, fie vor să facă sex cu tine tot timpul.
Cei care îşi pierd interesul ar putea fi, de fapt, îndrăgostiţi de persoana cu care se întâlnesc şi prin urmare, vinovăţia le scade libidoul. Cein care vor mai mult sex sunt cei conduşi de fenomenul cu cât faci mai mult, cu atât vrei mai mult. Testosteronul lor se află la un nivel prea ridicat, determinându-l să îşi dorească în orice moment să aibă relaţii intime cu tine. Sau, vinovăţia lui îl face să-şi dorească să te satisfacă, să fie mai drăguţ şi mai romantic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod