6 semne că urmează să îți înșeli partenerul de viață

Probabil că nimeni nu și-a dorit inițial să își înșele partenerul. Sentimentele pe care le nutrești pentru o altă persoană sunt, de cele mai multe ori, incontrolabile și, în timp ce specialiștii susțin că trădarea vine, de fapt, din cauze personale și frustrări din cuplu, există câteva semne pe care ar trebui să le iei în considerare.
Poate ești la un pas să o faci tu sau el, nu acest lucru este important, ci că poți realiza, cât timp nu este tardiv, dacă urmează să cazi pradă tentației. Află, în galeria foto, care sunt cele șase semne că urmează să îți înșeli partenerul!

Îți ascunzi telefonul


De ce nu vrei să-ți vadă telefonul? Ți-e teamă de ce mesaj ar putea să apară din senin? Dacă începi să devii secretoasă cu privire la acesta și înclini ecranul către tine când sunteți amândoi, cu siguranță trebuie să existe un motiv, chiar dacă nu vorbești cu altcineva în acel moment.

Îi dai vestea cea bună altei persoane decât iubitul tău


Înșelatul pe cale emoțională este la fel de rău precum cel fizic.
Dacă ești mai dispusă să comunici cu o altă persoană decât partenerul tău, atunci există o problemă. Ar trebui să îi spui lui tot, absolut orice te preocupă. Ar trebui să fie prima persoană cu care vorbești atunci când ți se întâmplă ceva bun și persoana cu care vrei să discuți când totul se destramă. Dacă simți că altcineva te înțelege mai mult, poate ar trebui să te pună pe gânduri acest lucru. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod