6 semne că te-ai îndrăgostit de un bărbat gay

De multe ori, în țările în care homosexualitatea este încă un subiect tabu, bărbații gay nu îndrăznesc să-și expună adevărata orientare sexuală
Ești îndrăgostită până peste cap de iubitul tău, dar observi anumite lucruri la el care te pun pe gânduri și te fac să ai îndoieli în privința orientării lui sexuale? Ei bine, nu ai fi prima care trece printr-o astfel de experiență. De cele mai multe ori, în țările în care homosexualitatea este încă un subiect tabu, iar oamenii o privesc cu reticență, bărbații gay nu îndrăznesc să-și expună adevărata orientare sexuală și acceptă să se implice într-o relație straight doar pentru a salva aparențele.

Uneori, îți poate părea ușor să identifici un bărbat gay care se dă straight, dar semnele pe care tu le consideri evidente nu sunt neapărat dovezi ale orientării lui sexuale.
De exemplu, dacă poartă haine strâmte sau se îmbracă precum în reviste, are o grijă exagerată față de lookul pe care îl afișează, urăște fotbalul sau își pensează sprâncenele, nu înseamnă obligatoriu că este gay.

Sunt alte semne care îi trădează orientarea sexuală, dar care pot fi ceva mai subtile.

1. Prietenii lui de pe Facebook sunt în special bărbați străini

Așa cum tu ai prieteni de sex masculin în lista ta de pe Facebook, așa și iubitul tău ar trebui să aibă cunoștințe de sex feminin. Nu este nimic anormal în această situație. Lucrurile ar putea deveni ciudate dacă iubitul tău ar avea în lista de prieteni în special bărbați străini. Și mai ciudat ar fi dacă aceștia i-ar lăsa comentarii la poze.

2.
Se uită insistent la alți bărbați


Ți-ai surprins iubitul uitându-se lung la alți bărbați? Se întâmplă des să-ți spună cât de bine este îmbrăcat X sau ce corp lucrat la sală are? Este posibil ca partenerul tău să fie gay, deoarece bărbații straight nu fac aceste gesturi. Ei preferă să se uite după femei și să comenteze lookul acestora.

3. Îi plac lucrurile kinky în dormitor

Pentru a-ți da seama dacă iubitul tău este gay, ar trebui să fii mai atentă la preferințele lui sexuale. Îți cere să-l atingi cu limba în zona anusului atunci când îi faci sex oral sau îți cere să-i introduci un deget în anus? Este atras de vibratorul tău sau descoperi din greșeală că are jucării sexuale specifice jocurilor erotice gay?

Îl surprinzi uitându-se la filme porno cu gay sau descoperi că navighează pe siteuri pentru gay? Atunci lucrurile devin din ce în ce mai clare.

4.
Se ascunde de tine când vorbește cu un bărbat la telefon


Dacă îți bănuiești iubitul că ar fi gay, încearcă să-i urmărești comportamentul atunci când îl sună un prieten. Vezi că iese mereu din cameră pentru a putea discuta liniștit cu el, apoi îți spune că l-a sunat un anume X pe care tu nu-l cunoști, dar că n-au discutat nimic important? Dacă nu ar avea nimic de ascuns, nu s-ar feri de tine, nu?

5. Te anunță că doarme la un amic după o seară de beție

Pentru bărbați, ieșirile la o bere sunt un lucru normal și probabil că nu ți-ar da niciodată de bănuit, însă dacă la fiecare beție te anunță că doarme la un amic, pentru că este prea amețit ca sa vină acasă, este posibil ca în spatele acestui gest să se ascundă marele lui secret.

6.
Spune că urăște bărbații gay


Așa cum hoții strigă hoții, așa și bărbații gay se bat cu pumnul în piept că urăsc comunitatea gay și că li se pare de-a dreptul dizgrațios ca doi bărbați să aibă o relație. Prin aceasta, ei nu fac altceva decât să încerce să-și ascundă adevărata orientare sexuală de criticile celor din jur.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod