6 motive pentru care încă îl mai vânezi deși ți-e clar că nu este omul potrivit pentru tine

6 motive pentru care încă îl mai vânezi deși ți-e clar că nu este omul potrivit pentru tine

De obicei dragostea este un lucru frumos și simplu, asta dacă persoana de lângă tine este cea potrivită. În realitate, dragostea poate fi complicată, mai ales dacă alergi după o persoană alături de care nu vei avea un viitor.
Câteodată, nu ne dăm seama atunci când pierdem timp prețios din viața noastră și ajungem să credem în ceva ce nu se va întâmpla vreodată. De cele mai multe ori ajungem să "alergăm" după o persoană care nu este deloc potrivită pentru noi. 

Important este să îți dai seama la timp dacă persoana după care aștepți chiar te poate face fericită. Din păcate, există motive ascunse pentru care ne dorim o relație cu cineva, deși, în adâncul sufletului nostru simțim că nu este ce trebuie.
Iată 6 motive pentru care încă îl mai vânezi deși îți este clar că nu este omul potrivit pentru tine.

Crezi că se va schimba și va începe să te trateze mai bine


Cu toate că există posibilitatea ca o persoană să se poată schimba, asta nu înseamnă că tu trebuie să aștepți ca acest lucru să se întâmple. De cele mai multe ori, totul este o iluzie și s-ar putea să ajungi să fii dezamăgită. Dacă nu există niciun semn că ar vrea să se schimbe, cel mai probabil nu se va întâmpla prea curând. 

Probabil că va continua să te trateze la fel cum o făcea înainte, iar visul tău de a fi fericită într-un cuplu nu va îndeplinit. 

Preferi să accepți ceea ce ai deja decât să rămâi cu nimic


Consideri că este mai bine să ai pe cineva care să te complimenteze și să te sărute din când în când, deși acel cineva nu va dori să aveți o relație oficială, decât să fii singură. 

Dar, în cele din urmă, gândul că nu îi poți câștiga pe deplin dragostea, te va măcina.
Important să începi să te gândești la binele tău. De ce să te mulțumești cu jumătăți de măsură când poți fi cu cineva care să îți acorde toată atenția sa și să simți că îți aparține pe deplin. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod