6 moduri prin care îl faci să te dorească mai mult când nu e lângă tine

Dacă vrei ca iubitul tău să se gândească cât mai mult la tine atunci când este departe, oferă-i cele mai plăcute motive să o facă. Încearcă 6 moduri prin care îl faci să te dorească mai mult când nu e lângă tine.
Indiferent dacă partenerul este într-o călătorie de afaceri sau este la serviciu într-o zi obişnuită, îl poţi răsfăţa cu atenţia ta pentru a-l face să te dorească mai mult.

Cum să faci să te dorească: Oferă-i un sărut de rămas bun

Ultimele momente petrecute împreună sunt foarte importante pentru modul în care se va gândi la tine cât timp este departe. Chiar dacă lipseşte doar câteva ore, oferă-i un sărut de rămas bun pe care să nu-l uite.

Atunci când pleacă într-o călătorie mai lungă, îi poţi oferi şi mai mult, dar doar dacă nu se grăbeşte. Partida de sex nu va mai fi privită la fel de bine atunci când pierde avionul sau trenul din cauza ei.

Trimite-i poze excitante

Bărbaţii se excită cel mai uşor atunci când sunt stimulaţi vizual, astfel că cea mai bună cale de a-l face să te dorească este să-i trimiţi poze care să-i pună sângele în mişcare.

Înainte să-ţi faci pozele, este important să ştii dacă este singur când va primi mesajul, pentru a elimina riscul ca prietenii sau colegii lui să se bucure şi ei de poza ta.

Cum să faci să te dorească:  Răsfaţă-l cu mesaje deocheate

Dacă nu eşti mulţumită de pozele făcute în lenjerie intimă sexy, poţi alege să-l faci să te dorească mai mult prin mesaje deocheate.

Indiferent dacă i le trimiţi pe telefon sau pe email, asigură-te că optezi doar pentru modalităţile de comunicare personale, niciodată pentru cele de serviciu. Mesajele de pe telefonul de serviciu sau trimise către adresa de mail a companiei ar putea fi văzute şi de alţii.

Când nu eşti mulţumită de un mesaj prea deocheat, alege ceva mai simplu, dar care are şi o notă sexuală (ex: "Abia aştept să-mi faci un masaj cu mâinile tale puternice!").

Nu-l lipsi de parfumul tău

Aroma parfumului tău îl poate face să se gândească la tine de-a lungul întregii zile dacă îl îmbrăţişezi înainte de plecare. Pentru o călătorie mai lungă, oferă-te să-l ajuţi să îşi facă bagajul şi strecoară-i în valiză un mic obiect vestimentar de-al tău parfumat. Poate fi o eşarfă sau pot fi chiloţeii tanga pe care ţi-i dă jos cu dinţii atunci când faceţi sex.

Dacă vrei ca mirosul să nu se răspândească la toate hainele lui şi să devină iritant, nu exagera cu parfumul si foloseşte o pungă de plastic cu mecanism de închidere.

Cum să faci să te dorească:  Lasă-l pe el să te sune

Odată ce i-ai trimis un mesaj sau o poză, aşteaptă răspunsul fără să te superi dacă nu vine pe loc. Nu-l suna, lasă-l pe el să te sune atunci când are timp. Nu-i trimite alte mesaje şi nu-l mai suna. Dacă simte că eşti insistentă, va fi mai degrabă iritat, nu excitat.

Evită conversaţiile banale

Atunci când nu te poţi vedea cu iubitul pentru mai mult timp, fiecare conversaţie contează pentru a prelungi efectul sărutului de rămas bun. Fii sexy şi flirtează cu el la telefon, nu discuta despre ce ai mâncat. Iahnia de fasole nu este sexy, nici becurile arse nu-l vor convinge să te dorească mai mult. Dacă eşti dispusă să încerci o partidă de sex la telefon, iubitul va fi cu siguranţă satisfăcut şi va aştepta cu şi mai multă plăcere revederea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod