6 greşeli pe care le faci la începutul relaţiei şi care o pot distruge

La începutul unei noi relaţii de dragoste, fiecare persoană este predispusă să comită greşeli colosale, care nu fac altceva decât să grăbească sfârşitul legăturii amoroase. Uneori, înveţi din propriile tale greşeli, iar la următoarea relaţie nu le mai comiţi, însă alterori nici măcar nu îţi dai seama unde greşeşti, aşa că poţi continua la infinit să faci gafă după gafă.

Descoperă care sunt greşelile pe care le faci la începutul unei relaţii şi evită-le cu orice preţ, dacă îţi doreşti o relaţie lungă şi sănătoasă.

1. Eşti foarte posesivă

Normal că la începutul relaţiei îţi doreşti mai mult ca oricând să fii aproape de partenerul tău, însă trebuie să înţelegi că nu îi poţi îngrădi liberatatea. Lasă-l să se obişnuiască treptat cu noua relaţie, pentru că altfel rişti să îl îndepărtezi de tine să să-l faci să creadă că eşti doar o altă femeie disperată.

2. Îi faci reproşuri

Având în vedere că sunteţi la începutul unei relaţii, nu este de bun augur să îţi dezvălui lista de reproşuri, mai ales dacă acestea au legătură cu fostele relaţii ale partenerului tău. Dacă îl iei la rost că a primit un Like pe Facebook de la fosta iubită, dacă îi sugerezi că ai găsit un mesaj deocheat în telefonul lui sau dacă îl cerţi că nu a rupt legătura cu trecutul, este posibil să grăbeşti încheierea relaţiei, deoarece niciun bărbat cu orgoliu nu acceptă să fie pus la zid de o femeie care nu îl cunoaşte suficient de bine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod